kızlar hepinize slm
acil menum hakkında yorum ıstıyorum olan olmayan uyan uymayan ne varsa soyleyın lutfen pazar gunu ıftar yemegı verıcemde
Çorba Tarhana Çorbası
Ara ögün su böreği yada siğara böreği siz karar verın lutfen / közlenmiş kırmızı biber ve közlenmiş patlıcan sarımsaklı yoğurtlu
Ana yemek Orman Kebabı ve tavuklu pilav
Tatlı kadayı dolma
He bıde mevsim salata var lütfen yardım edın sızce bu menu uygun mu
Menü çok güzelkızlar hepinize slm
acil menum hakkında yorum ıstıyorum olan olmayan uyan uymayan ne varsa soyleyın lutfen pazar gunu ıftar yemegı verıcemde
Çorba Tarhana Çorbası
Ara ögün su böreği yada siğara böreği siz karar verın lutfen / közlenmiş kırmızı biber ve közlenmiş patlıcan sarımsaklı yoğurtlu
Tatlı kadayı dolma
Menünüz gayet güzel.Sigara böreği bence daha güzel olur çıtır çıtır.Çok da fazla çeşite ihtiyaç yok.Ziyan olmasın:)
Menü çok güzelEllerinize sağlık Allah kolaylık versin
O zaman su böreği yap harika olurKIZLAR SANKI SU BOREGI YAPINCA DAHA ZAHMETLI OLMUS GIBI DURMAZMI BEN OYLE EVINDE SIK SIK MISAFIR AGIRLYABILEN BIRI DEGILIM KENDILERINI ÖZEL HISSETTIRMEK ISTIYORUM BIDE TATLARI GUZEL OLSUN İSTİYORUM COK MU SEY ISTIYORUM SANKI AKLIM SU BOREGINDE KALIYOR GIBI
Ellerinize sağlık canımBizim bugünkü menümüz,
Pirinç çorbası
Dilme kıymalı fasülye
Yoğurlu makarna
Dünden etli biber,lahana dolması
Salata
İrmik helvası (Kimse yemiyor bana kaldı yaşasın.)
Benim kalan yemekler var onları yiyeceğiz yanı sadeçe salata yoğurtlu semiz otu yaparım herkese hayırlı iftarlar
Ellerinize sağlık canımHayırlı iftarlar
Ellerine sağlık canımHayırlı iftarlar
Benim menü belli değil yarın memlekete gitme durumumuz var yada pazar günü netleşsin ona göre bir şey yapacağım
kızlar hepinize slm
Çorba Tarhana Çorbası
Tatlı kadayı dolma
KIZLAR SANKI SU BOREGI YAPINCA DAHA ZAHMETLI OLMUS GIBI DURMAZMI BEN OYLE EVINDE SIK SIK MISAFIR AGIRLYABILEN BIRI DEGILIM KENDILERINI ÖZEL HISSETTIRMEK ISTIYORUM BIDE TATLARI GUZEL OLSUN İSTİYORUM COK MU SEY ISTIYORUM SANKI AKLIM SU BOREGINDE KALIYOR GIBI
İftarda
Mercimek çorbası
Karışık kızartma domates sos(kabak,patlıcan,patates,biber,domates)
Kakaolu revani
Hayırlı iftarlar
Yarın memlekete gidiyorumYarın akşam iftarda annemdeyim inşaallah
afiyet olsun canım hayırlı iftarlarİftarda
Mercimek çorbası
Karışık kızartma domates sos(kabak,patlıcan,patates,biber,domates)
Kakaolu revani
Hayırlı iftarlar
Yarın memlekete gidiyorumYarın akşam iftarda annemdeyim inşaallah
Ablacım ben Malatyalıyımafiyet olsun canım hayırlı iftarlar
hayırlı yolculuklar mı diyim ne diyim annenler sana yakınsa gülü güle diyim yok başka yerdelerse iyi yolculuklar :)
iftar menümüz
mercimek corbası
güveç
pilav
semiz otu salatası
halka tatlı
kendimede kabak yemegi yaptım :)
Ellerine sağlıkHayırlı sahurlar
Hemen baktım zatenEvet dondurmaymış süper ne kadar şık olmuş özel günlerde özellikle süper olur. Ellerine sağlık
malatya cok güzel biliyorum malatyayı iyi yolculuklar canım :)Ablacım ben MalatyalıyımYaşadığım şehri biliyorsun Ailem Malatya'da ben de oraya gidiyorum bayram tatili Çok teşekkürler
Sağol ablacımmalatya cok güzel biliyorum malatyayı iyi yolculuklar canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?