Ramazanda iftar ve sahur sofralarımız

Menünüz gayet güzel.Sigara böreği bence daha güzel olur çıtır çıtır.Çok da fazla çeşite ihtiyaç yok.Ziyan olmasın:)

Menü çok güzelEllerinize sağlık Allah kolaylık versin

Menünüz gayet güzel.Sigara böreği bence daha güzel olur çıtır çıtır.Çok da fazla çeşite ihtiyaç yok.Ziyan olmasın:)

Menü çok güzelEllerinize sağlık Allah kolaylık versin

KIZLAR SANKI SU BOREGI YAPINCA DAHA ZAHMETLI OLMUS GIBI DURMAZMI BEN OYLE EVINDE SIK SIK MISAFIR AGIRLYABILEN BIRI DEGILIM KENDILERINI ÖZEL HISSETTIRMEK ISTIYORUM BIDE TATLARI GUZEL OLSUN İSTİYORUM COK MU SEY ISTIYORUM SANKI AKLIM SU BOREGINDE KALIYOR GIBI

O zaman su böreği yap harika olurBen de gelebilirmiyim

Bizim bugünkü menümüz,

Pirinç çorbası
Dilme kıymalı fasülye
Yoğurlu makarna
Dünden etli biber,lahana dolması
Salata
İrmik helvası (Kimse yemiyor bana kaldı yaşasın.)
Ellerinize sağlık canımHayırlı iftarlar
Benim kalan yemekler var onları yiyeceğiz yanı sadeçe salata yoğurtlu semiz otu yaparım herkese hayırlı iftarlar

Ellerine sağlık canımHayırlı iftarlar
Benim menü belli değil yarın memlekete gitme durumumuz var yada pazar günü netleşsin ona göre bir şey yapacağım

Son düzenleme:

Sağol canım hadi hayırlısı bekliyoruz

bence ana yemeğin zaten güzel, su böreğiyle uğraşma.. sigara böreği ortada çok güzel gidiyo..
patlıcanla biber közlemesini yoğurtsuz sade maydonoz + limon + sarımsak + z.yağıyla da yapabilirsin harika oluyor..
azar azar ama çeşit çok yapmayı seviyorum ben... ortaya barbunya ve közleri yoğurtusz yaparsan havuç tarator olabilir...
bence çok çeşit de özel hissettirir misafirlerini, bir de özenli masa

İftarda
Mercimek çorbası
Karışık kızartma domates sos(kabak,patlıcan,patates,biber,domates)
Kakaolu revani
Hayırlı iftarlar
Yarın memlekete gidiyorumYarın akşam iftarda annemdeyim inşaallah

İftarda
Mercimek çorbası
Karışık kızartma domates sos(kabak,patlıcan,patates,biber,domates)
Kakaolu revani
Hayırlı iftarlar
Yarın memlekete gidiyorumYarın akşam iftarda annemdeyim inşaallah
afiyet olsun canım hayırlı iftarlar
hayırlı yolculuklar mı diyim ne diyim annenler sana yakınsa gülü güle diyim yok başka yerdelerse iyi yolculuklar :)

iftar menümüz
mercimek corbası
güveç
pilav
semiz otu salatası
halka tatlı
kendimede kabak yemegi yaptım :)

afiyet olsun canım hayırlı iftarlar
hayırlı yolculuklar mı diyim ne diyim annenler sana yakınsa gülü güle diyim yok başka yerdelerse iyi yolculuklar :)
Ablacım ben MalatyalıyımYaşadığım şehri biliyorsunAilem Malatya'da ben de oraya gidiyorum bayram tatiliÇok teşekkürler

Nevreste hayırlı yolculuklar.Ne mutlusundur sen şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…