- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Nehir fasülye çorbası nasıl oluyor.Yeşil fasülyeden dimi.Tarif alalım hemen:)
Evet canım yeşil fasülyeden yapılıyor muhteşem bir tat ben bayılıyorum annişim çok güzel yapar ben hiç denemedim o yüzden tarifi detayına kadar anneme sormam gerek
Bu sofrada da olsam hiç de fena olmazdı hani.Annenin eline sağlık.Süper bir masa.
Evet maşallah döktürmüştü hepsi harikaydıNevreste bu sofrada ben de olmalıydım.Arkadaşın döktürmüş.Hamur ağırlıklı bir menü olmuş.O tabaklardaki folyoya sarılı şey ne?
Evet bende tüm kk bir iftar yapmak isterdim eminim bol sohbetli keyifli olurdu
Annemin yani benim büyüdüğüm yer bahçeli şirin bir ev onun bahçesi çok keyifli oluyor o masanın hemen arkasında rahmetli babamın kendi elleriyle yaptığı barbekü var orda sizlerle olmayı bende çok isterdimsağol canım
Evet maşallah döktürmüştü hepsi harikaydıBirde bunları hazırlamanın dışında dün gece sahurda memleketlerine gideceklermiş ani kararla valiz hazırlığı ve alışveriş yapmış Soslu tavuk,1-2 parça biber ve 1-2 adet patates Çok güzeldi
Evet çok keyifli olurdu.
Ahh ne zevkli olur o bahçede yenen yemek.Bayılıyorum öyle evlere.Babanın da eline sağlık.Allah rahmet eylesin.Benimki de rahmetli
Evet çok keyifli taze sepzede var dün dalından yedik maydonoz reyhan roka salatalık
Birde küçük su kuyusu var benim için yapılan salınçağa dün kızımı saldım insan bi tuaf oluyor allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun canım
Çok güzellll.Burada da öyle bir ev vardı bitişiğimizde.Bahçesinde de sizinki gibi su kuyusu.Müteahhite verdiler.Koca bir bina oldu maalesef.Sakın siz de vermeyin:)
Annelerinn yaptığı herşey çok güzel oluyor zaten.Tamam sen sor yaz tarifi buraya.
Menüye bakıyorum bakıyorum ana yemek yok.Tavuğu unutmuşsun yazmayı:)Hani ana yemek yok,yapmamış size diyecektim ayıp olmasın diye vazgeçtim.
Pardon ben koskoca tavuğu görememişim orada yazmışsın meğer:))) Bu sofraları görünce gözüm döndü demekki:)))
Aynen öyle oldu aynen.Biraz acele etmiş kadın çok yorulmuş Kıyamam çok severim arkadaşımı Tavuklar folyonun içinde eşi başka şehirde çalışıyor sadece bizim için geldi İftarada geç geldi biraz geç oturabildik sofraya Tavuklar soğumasın diye açmadık sonra çekecektim unuttum Gözün döndü senin içli köfteler ,mantıları görünce
Aynen öyle oldu aynen.Zaten kolestrol çıktı doktor diyet verdi.Ben daha çok acıkmaya başladım. Ondan önce bir an evvel akşam olsun da yiyelim diye düşünmüyordum.
Bugün corba, etli biber dolmasi, domatesli makarna yapacagim.
Hafta sonu ablamlar gelecek avusturyadan cok heyecanli ve sevincliyim.
Ne yapsam diye düsünüyorum :44:
merhabalar hanımlar....nevreste buralardayım ama bikacgündür misafirlerim vardı yaıda oyuzden pek ugrayamadım ama buralardayım artık.....bugun dısardayız bakalım menüde neler olacakherkese hayırlı iftarlar
Teşekkür ederim.Senden hiç farkım yok inan birde dışarı çıkarsam mahvoluyorum Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?