• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda kilo veremiyorum :(

Verda_xxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
36
17
3
23
Arkadaşlar ramazan başladığı günden beri diyet yapıyorum kaç hafta oldu bir kere bile sahur yapmadım kilo alırım diye. Sadece 2 kilo vermişim ve vücudum 58 kiloda sabit kaldı resmen. Ne yaparsam yapayim 57 olamıyorum, 2 günde bir yürüyüş yapıyorum, sahur yapmıyorum, 2 litre su içiyorum ve iftarda 700 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Ama bir gram verme yok..Herkes ramazanda kilo veriyorum der ben aksine oruçlu değilken daha hızlı kilo veriyordum. Neden böyle oldu bilen varmı yaşım 17 metabolizmam normalde hızlıydı şimdi sanki çalışmıyor. :(

Sahur yapmadığınız ve çok düşük kalori ile beslediğiniz için kilo veremiyorsunuz. Vucudunuz kıtlık sendromuna girmiş. Yediğiniz herşeyi depoluyor kilo bile almanız mümkün. 1200 kalori in altına düşmeyin ve mutlaka sahur yapın. İnternetten diyetisyenlerin sayfalarını okuyun. Ben ramazan başından beri 1300 1400 kalori alarak yaklaşık 4 kg verdim vermeye de devam ediyorum. Hergün tartıda eksi çıkıyor sahuru asla atlamıyorum

Kacamaklarla 3 kg verdim ramazanda. Sahur yapmamak bence en buyuk sorun zaten. Saglikli sekilde sahur yapman lazımdı

Herkesin bünyesi aynı değil canını sıkma. Ben de sadece 2 kilo verdim. Ramazandan sonra verirsin. Bi de söyle düşün alabilirdin bile. Çok kilo verebilenler zaten çok kilolu olanlar. Ben de 2 kiloyu 70ten 68e şeklinde verdim.
Ama zaten 58den düşmek ha deyince olmaz.

Bi de bazen kilo takılıp kalıyor sabredeceksin. Benim de 12 gün kadar tartıda kilom aynı kaldı sonra aniden 1 kilo oynadı. İnsan bünyesi ilginç yani. Sen üzerine düşeni yap illaki gider merak etme

Back
X