Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Canım Karatay'da kalori hesabı yok sabah akşam yasaklı olmayanlardan tıka basa doyuyorsun ben öğlene sütlü kahve koyuyorum normalde Karatay'da yasak o beni idare ediyor akşama kadar akşam 6 san sonra yememekte her diyette var ona da alıştım artık bol bol su içiyorum akşamları

Gün içinde yalnızca iki öğün mu besleniyorsun ? Örnek bı günlük menü yazar mısın rica etsem

Zaten en lezzetliler hep en zararlı ve kalorili olanlar:)) bu da irade işi işte

Canim cok sey istiyor ama yemiyorum, bi gitsin kilolar bende dikkat edicem

Kızlar geçtiğimiz haftalarda düğüne gitmiştik kızlar öyle güzel giyinmislerki giydikleride çok hoş oturmuş bedenlerine Göbek yok basen yok omuzlar dik yüzleri tazecik, onlara baktıkça kendimi hiç sevmedim ve anladım ki ben kendimi baya bi salmisim farkına varmama sebep oldu.

58 i görmen lazım kaaninannesi sen güzel ve genç bi annesin her zaman fit olmalısın oğlun ve eşin seni hep begenmeli yeme yeme yemeee
ay cok güldüm canım
bana bu bayram da genç kız gibi olmuşsun dediler zaten ben gencim sanırım kiloyla gelen bir yaşlılık vardı kilolar gidince o da gitti

canım seninde mi sezaryan eğer öyleyse diyette varsa bol spor lazım bize

Gün içinde yalnızca iki öğün mu besleniyorsun ? Örnek bı günlük menü yazar mısın rica etsem
evet canım iki öğün
sabah 2 yumurta ister omlet ister haşla
peynir,zeytin istediğin kadar ye
yeşillik,domates,salatalık
bir çay bardağı kavrulmamış ceviz,badem vb.
3 tane gün kurusu
istersen meyve sadece kahvaltıda yenilebiliyor
akşamda doyana kadar istediğinden yiyebilirsin tabi kızarmış olmicak
zeytin yağı ve tereyağ yasak değil
öğünler arasında en az 5 saat olması lazım
ben 17.00 da genelde akşam yemeğini yiyorum saat 18,00 olmadan sütlü bir şeyler içiyorum günü kapatıyorum
süt iştahı kesiyor tabi bu karatay da yok benim deneyerek keşfettiğim bir şey
o yüzden öğlende sütlü kahve içiyorum o beni akşama kadar idare ediyor

Günaydın arkadaşlar nasılsınız özledim sizi benim telim bozuldu gorumcemi evlendirdik şimdi annemlerdeyim veeee artık 79.6 çıkıyorum tartıda çok fazla dikkat edemedim ama çok hareketliydik bayramdan 82 ile çıkmıştım şimdi daha düzenli devam etmek istiyorum 20 gün kadar annemlerdeyim

Aynısını ben yaşayacağım kısa bir süre sonra. Elbise deniyorum hiç de güzel olmuyor

ay cok güldüm canım
bana bu bayram da genç kız gibi olmuşsun dediler zaten ben gencim sanırım kiloyla gelen bir yaşlılık vardı kilolar gidince o da gitti

Aynen canım kilo daha yaşlı gösteriyor insanı resmen

Hoşgeldin canım. Sevindim geldiğine

Oo süpersin salmamışsın bak kendini

Maşallah azim işte hoşgeldin ayrıca.

Kızlar size bir sorum var Çevrenizde veya sizlerde yaşayan oldumu, ben doğumdan beri kabızlık çeken biriyim 2 3 günde bir zorlanarak.. 4 gündür de günde 4 5 defa tuvalete çıkıyorum ve öncesinde karnimda ağrı oluyor. çok özür dilerim açık açık yazdım.

E çok zor değil benim işime mi gelmemişti acaba zamanında deniyeyim bunu da .. yemek duzenım sıfır .. o da eşim vardiyalı calıştıgı ıcın.. onu yalnız bırakmak da istemiyorum ama sanırım sadece kendıme göre hareket etmeden bu iş yoluna girmicek. . bi sure bensiz takılsın o da . bakalım sonuc ne olcak ..

kılolarımız aynı. 77,7 dim bayramdan once ama regl donemı ve bayram zıyafetiyle birlikte ben de 79,9 cıktım pazartesı sabahı . onumuzdekı pazartesı tartrılcam . senı kendıme rakıp seçtim kabul mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…