Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

kılolarımız aynı. 77,7 dim bayramdan once ama regl donemı ve bayram zıyafetiyle birlikte ben de 79,9 cıktım pazartesı sabahı . onumuzdekı pazartesı tartrılcam . senı kendıme rakıp seçtim kabul mu
Kabul tabi canım ama ben biraz yavasladim son dönemde belki sana bakıp tekrar gaza geliri son 4 kilo

Benim de bazen oluyor canım nedendir bilmiyorum. Önce olmuyor dediğin gibi sonra da ağrıyla çok kez bilen varsa bi çözüm alalım

Ben 7 gün yaptım isveçi. Açlığa dayanamama sorunu yok da peynir bile bir kez vardı sıkıldım menülerden :) Peynirsiz kahvaltı yapamıyorum ki.

Bugün normal yedim. Belki 2 3 gün sonra bi detoks sonra da karatay olabilir.

Öğleden sonra 3 çeşit peynir, 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi, zeytin, çay, karpuz.

Akşam 1 porsiyon ızgara tavuk, booll salata, 1 bardak ayran, 1 kırmızı büyük erik.

Sıradaki büyük bir bardak sütlü, muzlu soğuk neskafe

Isvec in faydasını gördün mü kaç kilo gitti. ayyy kimde ne işe yaradiysa deneyeceğim artık

10 gün kadar Leslie 5 mile yi bende yapmıştım hem eğlenceli hemde çok işe yarıyor ama artık yapamıyorum çok yorgun hissediyorum kendimi. oğlum uyuyunca yemek mi, ütü mü, ev toplama mi , spor mu, Kaş mi bıyık mi. .. derken hiç biri tam olmuyor

2 gündür akşam yemeğide yemedim canım istemedi sabah öğle dikkat ettim 3 lt suyumu içtim ama spor yoktu birde sabahları tüm vücudum şiş uyaniyorum. Kısacası tartida fazla çıkıyorum Kilom 60.6 geçen haftaya göre 700 gram fazla

Kızlar benim kilom da 67.3 kg
Oh ya 6 li rakamlara indim. İsveç de 5. Günüm. İsveç karatay karışık yapıyorum.
İsveçteki ekmek ve meyveleri çıkardım. Yerine azıcık ceviz yiyorum .
5 saat boyunca leptin bozulmasın diye hiç bir şey ağzıma koymuyorum. Sakız dahi cignemiyorm.

Süpersiniz yaa bu İsveç hiç bana göre değil tebrik ediyorum yapanları jatinvalidemlerde 3 kilo verdim annemde o kiloları alırsam çok üzülürüm sizin azminizi gördükçe motive oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…