Kabul tabi canım ama ben biraz yavasladim son dönemde belki sana bakıp tekrar gaza geliri son 4 kilokılolarımız aynı. 77,7 dim bayramdan once ama regl donemı ve bayram zıyafetiyle birlikte ben de 79,9 cıktım pazartesı sabahı . onumuzdekı pazartesı tartrılcam . senı kendıme rakıp seçtim kabul mu
Nasi son 4 kilo hedef 75 mı benim son 14 kiloKabul tabi canım ama ben biraz yavasladim son dönemde belki sana bakıp tekrar gaza geliri son 4 kilo
Telefondan yolladığım ifadeler çıkmiyo ya :/Nasi son 4 kilo hedef 75 mı benim son 14 kilo
Kızlar size bir sorum var Çevrenizde veya sizlerde yaşayan oldumu, ben doğumdan beri kabızlık çeken biriyim 2 3 günde bir zorlanarak.. 4 gündür de günde 4 5 defa tuvalete çıkıyorum ve öncesinde karnimda ağrı oluyor. çok özür dilerim açık açık yazdım.
Telefondan yolladığım ifadeler çıkmiyo ya :/
Isvec in faydasını gördün mü kaç kilo gitti. ayyy kimde ne işe yaradiysa deneyeceğim artıkBen 7 gün yaptım isveçi. Açlığa dayanamama sorunu yok da peynir bile bir kez vardı sıkıldım menülerden :) Peynirsiz kahvaltı yapamıyorum ki.
Bugün normal yedim. Belki 2 3 gün sonra bi detoks sonra da karatay olabilir.
Öğleden sonra 3 çeşit peynir, 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi, zeytin, çay, karpuz.
Akşam 1 porsiyon ızgara tavuk, booll salata, 1 bardak ayran, 1 kırmızı büyük erik.
Sıradaki büyük bir bardak sütlü, muzlu soğuk neskafe
Isvec in faydasını gördün mü kaç kilo gitti. ayyy kimde ne işe yaradiysa deneyeceğim artık
10 gün kadar Leslie 5 mile yi bende yapmıştım hem eğlenceli hemde çok işe yarıyor ama artık yapamıyorum çok yorgun hissediyorum kendimi. oğlum uyuyunca yemek mi, ütü mü, ev toplama mi , spor mu, Kaş mi bıyık mi. .. derken hiç biri tam olmuyorsabah
acılı peynirli omlet, 2 zeytin, bir domates, 6 ceviz, 3 gün kurusu ve çay
öğlen
sütlü kahve
akşam
fırında sebzeli soslu tavuk, çoban salata ve yoğurt
ara
10 badem ve bir çb süt
spor leslie 5 mile
su 3 lt
Tamam canımBugün tartılmayı unuttum :)) yarın tartılınca görürüz artık
Evet canım benim boyum zaten 1.75 fazlası bana yakışmıyor sırık gibi oluyorumNasi son 4 kilo hedef 75 mı benim son 14 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?