Gunaydin kizlar. Dun rejim iyi gidiyordu ama aksam erkek arkadasimla kopeklerimizi alip piknik gibi bir sey yaptik. 2 lahmacun 2 antep burma 3 bira indirdim mideye saat 10 gibi :)) kilom 63.4 az once tartildimbugun yine diyete devam. Haftasonlari bozucam diyeti ben, herkes yiyip icerken benim de canim istiyor :))
Günaydın hafta sonu kacamaksizdigünaydın kızlar
sabah
yarım muz kakaoya batırıp yedim,sucuklu yumurta,1 gün kurusu,3 ceviz,3 çeri domates,5 zeytin az peynir,az salatalık ve bitki çayı
Hafta sonu çok güzel geçti hiç kaçamak yok.kızlar nerelerdesiniz kaçamak yapmıyorsunuz di mi
olsun canım akşam dengelersin kaçamağın sabah olması iyi bir şeyHafta sonu çok güzel geçti hiç kaçamak yok.
Ama sabah kahvaltim bol kacamakliydi.
3 dilim ekmek, peynir, kaymak , çikolata, reçel bir kupa çay
Kızlar Alanya'dayım. Güzel başlamadık. Tatile. Bu sene ilk kez tek gidelim istedim. Kayinvalide kumam gibi davranıyor. Eşim çocuklarla ilgilense kıskanıp kendi ile ilgilenmesini istiyor .( Kız doğuracaktım zaten erkek oldu . Şimdi kız gibi iş görüyor felan der .) Eşim de çocuklara bakmaz annesi birşey demesin diye.kızlar nerelerdesiniz kaçamak yapmıyorsunuz di mi
allah sabır versin canım tek gelinsin galiba öyle olunca bütün beklentiler sende oluyorKızlar Alanya'dayım. Güzel başlamadık. Tatile. Bu sene ilk kez tek gidelim istedim. Kayinvalide kumam gibi davranıyor. Eşim çocuklarla ilgilense kıskanıp kendi ile ilgilenmesini istiyor .( Kız doğuracaktım zaten erkek oldu . Şimdi kız gibi iş görüyor felan der .) Eşim de çocuklara bakmaz annesi birşey demesin diye.
Ayrıca şeker hastası, obez ve (tek böbrek )böbrek hastası nazi hiç bitmez. Şizofren ve her adımımı o ne düşünür diye yaşamaktan bıktım.
Bayramdan sonra Mersin'e gorutduk kayinvalideyi Küsüp ummasın baş başa tatile gidelim diye.
Bizim tatilden önce gorumcem Alanya'da herşey dahil tatil yaptı.Resimleri görünce beni kötü yere götürdünüz diye başladı.
Gelmeden iki gün önce çocuklara bakamazsın bende geleceğim dedi .
Gelsen de bakmıyorsun. Her sene gideriz . Öğle uykusunda ben beklerim otelde gece yine ben beklerim sen gezersin . Yemek hazırlamaz yedirmezsin. Diye sert konuştum. Artık anlasın diye .
Zaten her sabah tabak canaklari tak tak vuran , yanımdan geçerken terliğe ,eşyaya vs bir tekme atan kadın iyice deliye döndü.
Evi terketti .
Gelince siniri geçmişti. Akşam yedik içtik. Yine konuyu açtı. Ben kendim için değil çocuklar için istiyorum dedi. Oralı olmadık. Sonra kurmaya başladı aklından. Benim çocukları sıkıştırıp anneannen mi gelecek?
Annen annesini mi aradı? Teyzen mi geliyor? Vs demeye başladı. Bir şeyi düşünüp gerçek sanıyor kavga ediyor. Herkese annesi geliyor dedi. Laf arıyor .
Sofrada bana cimri dedi . Sustum. Sinirden yanına gidilmiyor . Eşim odadan çıkma dedi. O derece .
Akşam yemeğinde yine laf dokundurmalar. Kadınpeder bunu da götürün dedi. Yok dedim . Yine bana cimri dedi. Ben de sensin vs dedim karşılık verdim ve odama girip eşyalarımı toplamaya başladım. Artık dayanamıyordum. Evime dönecektim.
Kaynana, oğlu ve kocasıyla tartışıp evi terketti . Kadınpeder çok yalvardı hasta kızım idare ediyoruz şu çocukları alıp gitme diye .
Neyse hepimiz sinirleri indirdik .
Ertesi gün Gorumcem tatilden döndü ballandıra ballandıra anlatıp durdu . Şunu yedik bunu içtik vs
Sonra eşimin teyzesi geldi oturmaya . O da tatile gitmiş. O da anlatıp durdu .
Kaynana coştu. Gece kocasıyla çok kötü kavga etti . Eşim yola çıkacağı için balkonda uyuyordu. Kavgayı duymadı. Ama ben çok kötü oldum .
Bizde gece yola çıktık. Annesi kalkmadi bile.
Şimdi de sürekli arıyor. Normalde takip icin ariyor. Ben Elvan'ı çok seviyorum. Gidin gelin onu nereleri gezdirecegim. Elvan bir tane . Vs
Ben de şimdi çocukların tüm yükünü almaya çalışıyorum. Eşime çok nazik davranıyor ilgileniyorum. Baş basa tatilin ne kadar güzel olduğunu hissetsin diye
. İşte böyle yazdım rahatladım .
Maşallah bu hafta başka kacamak yok .kızlar akşam bir arkadaşa gittim ayıp olmasın o kadar hazırlamış diye bir tane kete,bir dilim su böreği,bir ufak dilim ev baklavası ve bir dilim mozaik pasta
bu cuma 57 olmak istiyordum umarım bu yediklerim engel olmaz
kızlar nerelerdesiniz kaçamak yapmıyorsunuz di mi
Eşime çok nazik davranıyor ilgileniyorum. Baş basa tatilin ne kadar güzel olduğunu hissetsin diye
. İşte böyle yazdım rahatladım
kızlar akşam bir arkadaşa gittim ayıp olmasın o kadar hazırlamış diye bir tane kete,bir dilim su böreği,bir ufak dilim ev baklavası ve bir dilim mozaik pasta
bu cuma 57 olmak istiyordum umarım bu yediklerim engel olmaz
neredesiniz kız yazmıyorsunuz olmuyor böyle kimse yazmayınca benim de yazasım gelmiyor
409 kalori miBirgün de atıştırmalık eti sosbom diye birşey almıştı eşim. Küçücük birşey yedim 409 kaloriymiş. Kusasım geldi. Ben bunun için mi bu kadar kalori aldım diye .
Canim biz gıda zehirlenmesi yaşadık pazartesi akşamdan beri perisaniz. Bugün biraz iyiyim şükür. Çocuk hasta o uyuyor şimdi. Bende vakit geçsin diye girdim.neredesiniz kız yazmıyorsunuz olmuyor böyle kimse yazmayınca benim de yazasım gelmiyor
aa geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız ne yemiştinizCanim biz gıda zehirlenmesi yaşadık pazartesi akşamdan beri perisaniz. Bugün biraz iyiyim şükür. Çocuk hasta o uyuyor şimdi. Bende vakit geçsin diye girdim.
Ilk güne göre iyiyiz serumlari yedik 1 gün hastanede kaldık. Anam geldi sağolsun o ilgileniyor herşeyle dondurma yemistik.aa geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız ne yemiştiniz
çok geçmiş olsun canım mutlaka şikayet edinIlk güne göre iyiyiz serumlari yedik 1 gün hastanede kaldık. Anam geldi sağolsun o ilgileniyor herşeyle dondurma yemistik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?