- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Arkadaşlar bı haberim var
Hamileyim
Diyet bitti migde bulantilarim başlamak üzere size başarılar inşallah fazla gereksiz kilo almam daha eşimin haberi yok yuzyuze söyleyip tepkisini görmek istiyorum
Feministka canım nerelerdesin
Merhaba kızlar. Ben de yarın yola çıkıyorum. Antalya alanya ya gidiyoruz . Diyeti zaten bir hafta öncesinden bozdum . Kaynama sinir oluyorum. Psikolojim hiç iyi değil.
Bencede boşa yorulmaya gerek yokeşim yokken yemek yapmak istemiyor canım
dünden kalan yemeğimi yedim yanında salata ve yoğurt
saat 18 gibi kalan nescafemi içerim inşallah günü kapatırım
akşam yemeğinden önce de bir kayısı yedim
Iyi tatiller canım bol bol eglende gelselamlar
aksam yemegim
yarim kase yogurt
uc dort catal patates ve patlican kizartma
bir dilim peynir
az da karpuz
sade Turk kahvesi
su bugun dort litreyi bulur..
Benim bir ay sonraki tatil erkene alindi kizlar. Esim surpriz yapmis yarin sabah yolcuyuz bir hafta cozutmam insallah. Simdi haril haril valiz yapiyorum. Tam da kilo vermeye baslamistim. Hadi hayirlisi insallah
Iyi tatiller canım toplumun kanayan yarası kVMerhaba kızlar. Ben de yarın yola çıkıyorum. Antalya alanya ya gidiyoruz . Diyeti zaten bir hafta öncesinden bozdum . Kaynama sinir oluyorum. Psikolojim hiç iyi değil.
Kaçamakları yaz bence herkes menülerini paylaşırken bir sonraki gün vazgeciyorsun yemektenMisafir vardı canım. E tabi yemeğe dikkat etmeyincee.. topiğe yazmadım. Geri dönüyorum yarın:)) Cuma olduğunu unutmuşum bu arada tartılmadım.
Hem yine malum şey hala başlamadığından hem de dikkat etmediğimden korkuyorum açıkçası:)) yarın tartılırım artık
canım emziriyor musunHerkese Günaydın
Bugün İsveç diyeti yapıyorum yarın ne yaparım karar vermedim henüz.
Güne yarım kup şekerli Türk Kahvesi ile başladım ve 3 şu bardağı su içtim.
Yok canım emzirmiyorum. Benimki bugunluk İsveçcanım emziriyor musun
ben isveç diyetine baktımda çok ağır
siz yapınca bende merak edip bakmıştım çok ağır geldiYok canım emzirmiyorum. Benimki bugunluk İsveçŞaştim iyice hepsini denemeye çalışıyorum
Bencede çok ağır ben bi sabah sadece kahvaltı ogununu yapabildim sonra yapamadım ve sagl8ksizda. Keşke emseydi oglumda diyet yapmasaydim emzirmek çok güzel bi duygu anne ve bebeği arasındaki en büyük bağ. Ben herseyden yiyorum aslında Şerbetli tatlı hariç. Mesela dün simit ve poğaça yedim. Geçen günlerde dondurma yedim. Hamur islerini hep kendim yaparım hazır almam. Zeytinyağı veya tereyağı kullanırım. Yogurdumu kaymagimi kendim yaparım. Yumurtam köyden alırım. Kilo vericem derkende sagligimizdan olmayalım.siz yapınca bende merak edip bakmıştım çok ağır geldi
onu bırakınca bence hemen geri alırsın
ben karatay yapmadan önce yaptığım tüm diyetlerde hemen geri alıyordum çünkü normal beslenmeden farklı besleniyordum
ama karatay da normal yediklerinden sağlıklı bir şekilde kilo verdiğin için diyeti bırakınca bile kolay kolay kilo almıyorsun
geçen sene 3 ay karatay yaptım 6 ay ara verdim tatlıda ekmekte yedim ama kilo almadım
biraz dikkat etsem kilo bile verebilirdim
o yüzden bence kiloyu nasıl verdiğimiz önemli
Tesekkur ederim canimHayırlı olsun canımmm
haftaya seni yakalayabilirim canım bugün regli oldum haftaya bugüne 56 ya yaklaşmış olurum inşallah57.7 çıktım
iyi bari 59 falan cıkar diye korkmuştum
demek ki 56küsur olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?