- 28 Ocak 2010
- 1.208
- 2.404
- 333
canim menun guzel azcik suyu arttir istersen yatana kadar icersin zaten.. Sporun da guzel ip atlayarak gayet iyi kilo verenler var..Ben atlayamiyorum kotu bir deneyimim oldu ip atlarken simdi korkuyorum acikcasi..Kahvaltım fırında patates 2 elma dilimi kadar 1 domates (mandalina büyüklüğünde ) , peynir , 1 çk bal. 1 dilim ekmek.
Öğlen yarım muz 1cb süt
1.5 lt şu
100 defa ip atladım, hergün artırarak devam edeceğim 50 50 aralıklı atliyorum.
Tam kan sayımı yaptir canımcanim hic baktirmadim hep saglikli oldugumu dusunurdum ama kilo vetememek de bir saglik sorunu belki altinda bi sebep vardir baktirsam iyi olacak sanirim..
Güne erken başlamak çok güzelgunaydinlar
bir kase misir gevregi ile kahvalti..iki litre su.. Iki tane sade Turk kahvesi.. Sabah 6:30 da kalktim iki kahve bu saate kadar cok degil bence
Pazara gittim geldim..Simdi havuza iniyorum..Iki uc saat yuzerim insallah..
Suyu 3 lt ye tamamloyorum canım, bakalım deneyeceğim ip atlamayi kurban yaklaşıyor en az 55 olsam kurbana sonra 2 daha versem tamamdır Ayy inşallah Allahım.canim menun guzel azcik suyu arttir istersen yatana kadar icersin zaten.. Sporun da guzel ip atlayarak gayet iyi kilo verenler var..Ben atlayamiyorum kotu bir deneyimim oldu ip atlarken simdi korkuyorum acikcasi..
tebrikler canimmm..az sabret S de olacak insallah :)Totoma M beden pijama oldu çok mutluyum.
tebrikler canimmm..az sabret S de olacak insallah :)
Oh maşallah erkenden başlamak güzel. Bayrama kadar güzel eksiler görelim artık.gunaydinlar hayirli sabahlar iyi haftalar insallah :)
Bugun yine yeni bir baslangic yaptim.. Sabah 05:30 kalktim 40 dk yurudum.. Kahvaltim bir ceviz kaynamis bir yumurta iki salatalik..Bir litre su.. Bi tane de ikisi birarada ictim. Yemeklerimi yaptim.. Banyoyu ovdum temizledim..Carsaflari yikadim.. Simdi evi supuruyorum. Sonra dus sonra hooop havuz.. Aksama kadar cikmam artik
Aksam menum
z.yagli taze fasulye
z.yagli biber dolmasi
cacik ve karpuz
miktar veremiyorum simdiden ama olculu yemeye calisacagim..
Gun icinde havuzda atistirmalik planim; bir armut bir erik iki kayisi biraz uzum ve cig findik badem uc bes tane.. Belki bi tane de gazli soguk icecek cok canim cekerse o da..Su iki litre olur orada..
Simdilik benden bu kadar.. Kendim calip kendim soyluyorum ama olsun
Oglusum izin vermiyor bir iş yapmama erkenden bitirsem islerimi sokakta oynasak gezmeye gitsek işte ne güzel ama olmuyor çok huysuz. Uyuyunca 1 saat sürem var ne yapacağımı şaşırıyorum sicaklarda bi yandan boguluyorum resmen.gunaydinlar hayirli sabahlar iyi haftalar insallah :)
Bugun yine yeni bir baslangic yaptim.. Sabah 05:30 kalktim 40 dk yurudum.. Kahvaltim bir ceviz kaynamis bir yumurta iki salatalik..Bir litre su.. Bi tane de ikisi birarada ictim. Yemeklerimi yaptim.. Banyoyu ovdum temizledim..Carsaflari yikadim.. Simdi evi supuruyorum. Sonra dus sonra hooop havuz.. Aksama kadar cikmam artik
Aksam menum
z.yagli taze fasulye
z.yagli biber dolmasi
cacik ve karpuz
miktar veremiyorum simdiden ama olculu yemeye calisacagim..
Gun icinde havuzda atistirmalik planim; bir armut bir erik iki kayisi biraz uzum ve cig findik badem uc bes tane.. Belki bi tane de gazli soguk icecek cok canim cekerse o da..Su iki litre olur orada..
Simdilik benden bu kadar.. Kendim calip kendim soyluyorum ama olsun
bayrama da az kaldi iki kilocuk versem bari cok yavasim ya ben ona da raziyim artik..Oh maşallah erkenden başlamak güzel. Bayrama kadar güzel eksiler görelim artık.
Kimse kalmadı burda acaba aktif olan sayfalardan birine geçsek daha mı iyi olur
harikasin malum gunun etkisi gitmis .. Tebrikler canimKilom 58.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?