Kola yaomıştır akşama doğru geçer dün attığımız haraketlerden yap istersen işe yarıyor bende kalkıyım kepekli tost ve yumurta yapıyım azıcık harakette yapıyım sonra nane limon içip yatıyımHavalardndır canım nane limon iç birazda dinlen
Benim yorucu yaa ikizlerden uyku yok:)
Şimdi kahvaltı hazırlıycam ama çok yemiycem azıcık tarhana çorbası birazda peynir bol bol su içiyorum bu arada
Dün spor yapamadım
Sabah kalktığımda göbeğim şişmiş görünce moralim bozuldu
Çok da yememistim oysa ama akşam çekirdek ve bı bardak kola içmiştim(((
Kalori saymadım hiç ben ama porsiyon şeklinde yazsam olurmuKola yaomıştır akşama doğru geçer dün attığımız haraketlerden yap istersen işe yarıyor bende kalkıyım kepekli tost ve yumurta yapıyım azıcık harakette yapıyım sonra nane limon içip yatıyımharaketler zaten kısa sürüyor 15*3 şeklinde yap canım he birde kalori say günde ne yiyotsan ve gün sonunda yaz muhakkak
Neyap biliyormusun tabi istersen yaz buraya yediklerini aklına geldikçe gün sonunda internetten kalorilerini hesaplayalımKalori saymadım hiç ben ama porsiyon şeklinde yazsam olurmu
Kola icmeyeceğim diye söz vermiştim ama off
İkizlerle oğluşun kahvaltısını yaptırayım yapayım hareketleri
Baktım sabah
Oda olur ama hepinizi yormayayım ben kendim gün içinde netten hesaplanıyorsa yapıp akşam olmadan yazayımNeyap biliyormusun tabi istersen yaz buraya yediklerini aklına geldikçe gün sonunda internetten kalorilerini hesaplayalım
Hesaplanıyor canım öyle yaparsın ozamanOda olur ama hepinizi yormayayım ben kendim gün içinde netten hesaplanıyorsa yapıp akşam olmadan yazayım
Afiyet olsun canım nane limon ve süt unutmaGünaydın diyet günlüğü sakınleri bu sabah gördüğünüz üzere 2 dilim kepek ekmeği yağsız tavada yumurta donates ve bir dilim peynir tabi yanında su bugün ayrıyetten ilaç fena hastalandım
Teşekkür ederim Unutmadım canım yapıcam birazdanAfiyet olsun canım nane limon ve süt unutma
Günaydın diyet günlüğü sakınleri bu sabah gördüğünüz üzere 2 dilim kepek ekmeği yağsız tavada yumurta donates ve bir dilim peynir tabi yanında su bugün ayrıyetten ilaç fena hastalandım
bi simit bir bardak çayKahvaltınızı yaptınız mı kızlar ne yediniz ? Ben klasik kahvaltı yaptım 3 dl peynir, 3 zeytin 1/2 dl kepek ekmeği domates salatalık
bi simit bir bardak çay
KaPrisLiPazen , tamamdır neyaotın canım nasıl gidiyor ben fena grip oldum galiba mide bulantısı baş ağrısı çekiyorum of
Havalardndır canım nane limon iç birazda dinlen
Benim yorucu yaa ikizlerden uyku yok:)
Şimdi kahvaltı hazırlıycam ama çok yemiycem azıcık tarhana çorbası birazda peynir bol bol su içiyorum bu arada
Dün spor yapamadım
Sabah kalktığımda göbeğim şişmiş görünce moralim bozuldu
Çok da yememistim oysa ama akşam çekirdek ve bı bardak kola içmiştim(((
bi simit bir bardak çay
dükkanda nerden bulim ki cnm ya ne yesem ki yerineGrip geçmiyor canım
Kız çekirdek ve koladan uzak dur :)
Simit çok kalorili canım bence yemesen daha iyi yumurta falan ye
90 kiloyla daglar kadar fark var canim, 60la kiyaslayinca evet kilo almissin ama zararin neresinden donsen kar. 69.9 gorunce hemen gaza gelirsin, birkac haftayi kacamaksiz atlatirsan gerisi gelicekBu sabah aç karnına tartıldım 73,9 kızlarilk hedefim 69 olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?