dükkanda nerden bulim ki cnm ya ne yesem ki yerine
limonlu su içsem sabahları sadece olur mu acabaEvden bişeyler getirsen ya da olmadı hazir yoğurtla yulaf falan karistir yada activianin hazır gerekli yogurdu oluyor
Olur canımlimonlu su içsem sabahları sadece olur mu acaba
sirkeli su susatır bide yakmaz mı içi cnm
Ramazana kadar içip ara verilebilir bence susatır ama Ramazan da olmaz zatensirkeli su susatır bide yakmaz mı içi cnm
Ekliyorum canım hemen66HOŞBULDUM CNM
Canım sende tost yapsana :)Gunaydin kizlar. Sabah 1 kupa kahve + 1 tane eti form bitter cikolatali (56kalori) ama sut bitmisti 3 tatli kasigi coffeemate attim cok kalori oldu :)) simdi de 1 haslanmis yumurta. Ogle ve aksam haslanmis kabak ve yogurt yicem. Bu sabah 63.3 ciktim.
Ya en şişko benmiyim yaa:)))Ekliyorum canım hemen
saol cnm :)Ekliyorum canım hemen
deniycem ya limonlu su ya sirkeli su :)Ramazana kadar içip ara verilebilir bence susatır ama Ramazan da olmaz zaten
Limonlu suyu ılık iç ama sabahları aç karnınadeniycem ya limonlu su ya sirkeli su :)
Elma sirkesi metabolizmayi hozlandiriyomus.evet su cok iciyorum sirkeden mi bilemicem ama huyda edinmis olabilirim.sirkeli su susatır bide yakmaz mı içi cnm
TAmam cnm ılık suya yaparım o zaman bende sen nasıl yapcaksınLimonlu suyu ılık iç ama sabahları aç karnına
Sirkeli suyun formülünü bilmiyorum
tamam şikirimElma sirkesi metabolizmayi hozlandiriyomus.evet su cok iciyorum sirkeden mi bilemicem ama huyda edinmis olabilirim.
Zaten devamli icilmiyo.Bi hafta iciyosun sonra 10 gun ara veriyosun.Sabah ac karnina sicak suyla iciyorum.Umarim ise yarar:)
Ben şimdilik Sabah limonlu akşam sirkeli içeceğimTAmam cnm ılık suya yaparım o zaman bende sen nasıl yapcaksın
boy kilo kaç ki senin canımBen şimdilik Sabah limonlu akşam sirkeli içeceğim
Ya kilo çok iştah çok
Kahvaltınızı yaptınız mı kızlar ne yediniz ? Ben klasik kahvaltı yaptım 3 dl peynir, 3 zeytin 1/2 dl kepek ekmeği domates salatalık
hayır önünde 4 kişi var canım. Önemli olan hızlı zayıflamak :)Ya en şişko benmiyim yaa:)))
Ekledim listeye senide canım :)boy kilo kaç ki senin canım
gördüm cnm saol :) bak nasıl yap biliyo musun alt alta etiket yap daha güzel durur hepsiEkledim listeye senide canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?