- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
65((((( artık şu kilomuza laf edenleri bir kapak edelimmm
En şişko benim yaa:))Her gün her gün kilo muhabbeti yapıyor millet sıkıldım artık yeminle
Hepimiz yakın kilolardayız. Kaç kilo vereceğiz bakalım
Diyetisyenle giden bir tanıdığım baya iyi kilo vermişti. En önemlisi yiyecekleri 20 25 kez çiğnemek demiş diyetisyeni. Aklınızda bulunsun ben henüz başaramasam da. Sonuçta doyma sinyali beyne 20 dk sonra gidiyor. Ne kadar yavaş çiğnesek o kadar çabuk doyarız da işte çok zor benim için
Hepimiz şişkoyuz ama önemli olan ayın sonunda kim incecik olucak :)))En şişko benim yaa:))
Evet yavaş yemek önemli
Bol su içmek önemli
Ara öğün meyve yoğurt önemli
:)Hepimiz şişkoyuz ama önemli olan ayın sonunda kim incecik olucak :)))
En şişko benim yaa:))
Evet yavaş yemek önemli
Bol su içmek önemli
Ara öğün meyve yoğurt önemli
Kızlar artık yediğiniz şeyi tatlı kaşı beya çay kaşığıyla yiyelim kesinlikle tatlı yemeyelim hurma ve su yiyip içelim canımız tatlı isteidiğinde hatta canımız tatlı istediğinde direk buraya yazalımki birbirimizi durduralım
Ben tatlı yemem yersemde ayda 1 künefe o kadarKızlar artık yediğiniz şeyi tatlı kaşı beya çay kaşığıyla yiyelim kesinlikle tatlı yemeyelim hurma ve su yiyip içelim canımız tatlı isteidiğinde hatta canımız tatlı istediğinde direk buraya yazalımki birbirimizi durduralım
:)Aynıyız ya 3 5 önemli değil
Küçük tabaklar da önemli aslında. Ufak tabak aşacağım ben de. Gözümüz de doymuyor ya :)) porsiyon küçültmek için tabakları küçültün derler genelde. Vok görünsün yemek diye :))
Yemek yerken yanında su iç yemeği durduruyor denedim işe yarıyor :)) ben kazanıcam kararlıyımmm:)
En zayıf ben olacam:))
Tatlı kaşığı mantıklı aslında ben gerçekten çok yiyorum
Doyduğumu anlıyorum ama yemek için kendimi zorluyorum:))
Ozama küçük tabak küçük kaşık ve su bizim sırrımız olsun :)Aynıyız ya 3 5 önemli değil
Küçük tabaklar da önemli aslında. Ufak tabak aşacağım ben de. Gözümüz de doymuyor ya :)) porsiyon küçültmek için tabakları küçültün derler genelde. Çok görünsün yemek diye :))
Ben valla aile bütçesine zararım resmen:))
Yemek yerken yanında su iç yemeği durduruyor denedim işe yarıyor :)) ben kazanıcam kararlıyımmm
Ben tatlı yemem yersemde ayda 1 künefe o kadar
Ama sabah kahvaltılarım ünlüdür
O kadar çok çeşit yaparım ve yerimki:)))
Zaten günde bı sabahları yesem bile iki günlük yediğim için aha yağ oldu hepsi
:)
Ay ben utanmasam tencereyle yiyeceğim:))))
Yemek yerken yanında su iç yemeği durduruyor denedim işe yarıyor :)) ben kazanıcam kararlıyımmm
Herkes suyunu içsin ve dediğim yoğurdu yiyin kızlar sabaha yumuşacık göbek oluyoBen de tatlıya dayanamıyorumama hiç yememeye çalışacağım bakalım
Haha aynen :))
Gerçekten çok işe yarıyor su ile.
Hadi size iyi geceler kızlar yarın görüşmek üzere
İyi geceler canım rüyanda zayıf halini görde yarın harika mıtive olmuş kalk :)Ben de tatlıya dayanamıyorumama hiç yememeye çalışacağım bakalım
Haha aynen :))
Gerçekten çok işe yarıyor su ile.
Hadi size iyi geceler kızlar yarın görüşmek üzere
Yarın başlıyoruzz değilmii :) ?Herkes suyunu içsin ve dediğim yoğurdu yiyin kızlar sabaha yumuşacık göbek oluyo
Tabi hafif ishal oluyoruz ama düzeliyor sonra
Oo ben başladım bile zaten bu iki haftadır sıkıyordum kendimi ama gene de yedimYarın başlıyoruzz değilmii :) ?
Sakın yeme bende yatıyım sabah erken kalkıyım bari spor yapıcam daha , ilerde 48 kilo olduğumuzda bu hallerimize gülücez ve millet nasıl zayıfladın derken hava atıcazzz :))Oo ben başladım bile zaten bu iki haftadır sıkıyordum kendimi ama gene de yedim
Mesela şimdi ikizlerimi yatırdım bende kalan çorbadan yemek üzere niyetleniyordum:)
Burayı buldum vazgeçtim:)
Yemiyeceğim yaa cidden artık vermek istiyorumSakın yeme bende yatıyım sabah erken kalkıyım bari spor yapıcam daha , ilerde 48 kilo olduğumuzda bu hallerimize gülücez ve millet nasıl zayıfladın derken hava atıcazzz :))
GörşürüzYemiyeceğim yaa cidden artık vermek istiyorum
Kilo her yönden zarar
Hadi iyi geceler sabah görüşürüz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?