Hemen hemen hepimiz aynı yapıcaz bakalım nasıl olucak birde burda böyle diyip iftarda saldırıyormuşuz yemeklereeKızlar ben de iftarda fix soğuk buğdaylı yoğurt çorbası yiyeceğim. Yarım saat sonra da ana yemekten küçük bir porsiyon. Sahura da haşlanmış yumurta, salata.
Karatay gibi yapıcam. Ekmeksiz .
soguk yogurt corbasimi iyi fikir hemen kalkip bende yapayimKızlar ben de iftarda fix soğuk buğdaylı yoğurt çorbası yiyeceğim. Yarım saat sonra da ana yemekten küçük bir porsiyon. Sahura da haşlanmış yumurta, salata.
Karatay gibi yapıcam. Ekmeksiz .
18 dakika kaldı çok fena terledim süperrrr
süper bir başlangıç yaptın canım maşallahOooo süpersin canım hem jillian hem lesliebende kahvaltıdan sonra evi temizledim iyice sonra 5.000 adımı evde 5.000 adımda dışarda attım öğlen yemeğimi yedim 1 1/2 kase çorba ve 1 tane yumurta yedim şimdi mekik çekeceğim ondan sonra da jillian yapıcam
Bende 5e doğru çıkıcam canımben kahve içiyorum şu an, hava çok sıcak diye çıkmadım daha yürüyüşe, güneş batmaya başlayınca çıkıcam
Bitti bende bittimOooo süpersin canım hem jillian hem lesliebende kahvaltıdan sonra evi temizledim iyice sonra 5.000 adımı evde 5.000 adımda dışarda attım öğlen yemeğimi yedim 1 1/2 kase çorba ve 1 tane yumurta yedim şimdi mekik çekeceğim ondan sonra da jillian yapıcam
Tabi canım hemen ekliyorum sen neler yapıyorsunSelam arkadaslar
ben de katilabilir miyim :)
Yas 37
boy 1.68
guncel kilo 72.4
Bu hafta dikkat etmeye basladim bir de sabah 40 dk yuruyus. Ramazanda yuruyemem.. Sizlerin destegi ile insallah verebilecegime inaniyorum bu defa. Hem Ramazan i da hakki ile idrak etmis olurum. Butun gun oruc tutup iftarda herseye saldirmayiz bu sayede. Gelebilir miyim :)
tesekkur ederimmm..Tabi canım hemen ekliyorum sen neler yapıyorsun
Oo baya spor yapmışssın canım ekmek bryaz ekmekmi kepekmi yiyiyorsunKızlar 10.000 adım attım + 30 day shred level 1 yaptım (yani jumping jacklerde sonuna kadar yapamadım ama olsun) 100 tane mekik çektim
Akşam yemeğim de salatalık zeytin peynir 1 dl ekmek ve bir çatal kızarmış patetesten aldım çok güzel koktu sadece tek çatalla kaldım
Oo baya spor yapmışssın canım ekmek bryaz ekmekmi kepekmi yiyiyorsunKızlar 10.000 adım attım + 30 day shred level 1 yaptım (yani jumping jacklerde sonuna kadar yapamadım ama olsun) 100 tane mekik çektim
Akşam yemeğim de salatalık zeytin peynir 1 dl ekmek ve bir çatal kızarmış patetesten aldım çok güzel koktu sadece tek çatalla kaldım
akşam yemeği için çok az değil mi bu menü yani tüm gece fazlasıyla acıkırım ben sadece bunları yersemKızlar 10.000 adım attım + 30 day shred level 1 yaptım (yani jumping jacklerde sonuna kadar yapamadım ama olsun) 100 tane mekik çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?