Doktor gelirseeeBen öğle arası 12.00 ile 13.00 arası uyucam şirkette.
Hemde nerde biliyomusun?
Doktor odasında sedyenin üstünde
Kapı kilitliDoktor gelirseee
Canım ben geçen yaz 15 günde 9 kiloya yakın berdim hergün leslie yaparak sende yap inan çok faydasını görürsünkızlar ben oruç tutmicam siz oruç açıp yediklerinizi yazınca yazarım ben de. gün içinde yazmam. bir de benim erkek arkadaşım iş için bir süredir yurtdışındaydı, dün biletini aldı 3 hafta sonra geliyor, biraz gaza geldim o geliyor diye, bu akşam yürüyüşe başlayıp 3 hafta boyunca her gün yürümeyi denicem. muhtemelen her gün yürüyemem ama max 2 gün spor arası verme limiti koydum kendi kafamda.
Gerçekten çok utanarak yedimİnsan utanıyor
Sağlık içindi kendine bile bile zarar veremezsin inş kolay geçer bu senenGerçekten çok utanarak yedim
Ama mecburdum ilkinde tansiyon sorunum ikincisi de ikizdi mecbur yedim ama bide bana sor'(
ben de çok faydasını görürüm diye düşünüyorum. her gün yürüsem sıkılaştığımda olduğumdan daha az kilolu görünürümCanım ben geçen yaz 15 günde 9 kiloya yakın berdim hergün leslie yaparak sende yap inan çok faydasını görürsün
Sen yaz icanım her gün yediklerini saatinde sorun olmaz eğer fazla yediysen uyaralım en azındanben de çok faydasını görürüm diye düşünüyorum. her gün yürüsem sıkılaştığımda olduğumdan daha az kilolu görünürüm
tamam canım öyle yaparım o zamanSen yaz icanım her gün yediklerini saatinde sorun olmaz eğer fazla yediysen uyaralım en azından
Zaten Ramazan'ı inşallah atlatayim kurbana kadar borçlarımi tutacağımSağlık içindi kendine bile bile zarar veremezsin inş kolay geçer bu senen
Ben ütü ye başladım ama :)Ben şimdi bir leslie yapıp gelicemm hadi kaldırım totolarıı
Ee hadii kalk sporaaEvet
76 kilo 5 çocuk annesi ben
Kapıları kapatta sıcak olaun terleeBen ütü ye başladım ama :)
Sen evi süpür ben sporumu yapıyım sonra sana gaz vercem hadi kal süpür evideBen okuldan yeni geldim. Yürüyerek gidip geldim. 1 saat dinlenmeden sonra evi süpürecem. Ama biraz gaz vermeniz lazım. Bu arada 4 çocuk 5 e yanlışlıkla elim degmis
ton baligini light yiyorum salatayada sadece limon ve sirke koyuyorumton balığının yağını süzüyormusun yoksa lightmı aldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?