Aramızda çok fark yokki canım ama keşke bende yemeseydimde yumurtauı ekmeksiz yiyeniyorum malesef iftarı maksimum 200 kalori yapıcam o ekmekleri yedim diyeBenim gibi 76kg değilsin ki . 2 dilim ekmek senin hakkın.
63,8 canımTamam canım kilon kaç
ben o kadar iradeli degilim malesef o böregi bir isrdimmi gerisini birakamam . o yüzden ya hepsini yerim ya hicGünaydın. Bugün burası yağmurlu. Sabah kalktım . Çocuklarımı doyurdum. Yürüyüşe çıkacağım. Gelince dün süpüremediğim evi süpürecem.
Bugün annemlere davetliyiz. Tatlı yemeyeceğim. Su böreği olur .Onu da bir ısırık yerim.
ben o kadar iradeli degilim malesef o böregi bir isrdimmi gerisini birakamam . o yüzden ya hepsini yerim ya hicyemem
kızlar sahur yaptım. 1 dilim ekmek, yarım haşlanmış yumurta biraz peynir. domates salatalık yarım kase yoğurt, 1 kalın dilim kavun
herkese günaydinn
GÜNAYDIN KIZLARRGünaydın. Bugün burası yağmurlu. Sabah kalktım . Çocuklarımı doyurdum. Yürüyüşe çıkacağım. Gelince dün süpüremediğim evi süpürecem.
Bugün annemlere davetliyiz. Tatlı yemeyeceğim. Su böreği olur .Onu da bir ısırık yerim.
ben o kadar iradeli degilim malesef o böregi bir isrdimmi gerisini birakamam . o yüzden ya hepsini yerim ya hicyemem
kızlar sahur yaptım. 1 dilim ekmek, yarım haşlanmış yumurta biraz peynir. domates salatalık yarım kase yoğurt, 1 kalın dilim kavun
herkese günaydinn
GÜNAYDIN KIZLARRGünaydın. Bugün burası yağmurlu. Sabah kalktım . Çocuklarımı doyurdum. Yürüyüşe çıkacağım. Gelince dün süpüremediğim evi süpürecem.
Yumurta yemen iyi olmuş ben de yiyeyim dedim ama yiyemedim .kızlar sahur yaptım. 1 dilim ekmek, yarım haşlanmış yumurta biraz peynir. domates salatalık yarım kase yoğurt, 1 kalın dilim kavun
Günaydın canımGünaydın
Hayırlı Ramazanlar canımGunaydin arkadaslar
cok sukur sahurda olcuyu kacirmadim.
bir haslanmis yumurta
bir dilim peynir
uc siyah zeytin
bir hurma
yarim ceviz
bir bardak ayran
birkac dal maydanoz roka
domates salatalik yesil biber
avuc ici kadar bazlama
Hepimize hayirli Ramazanlar. Rabbim oruclarimizi kabul buyurur insallah.
canım su biraz az olmuş galiba .. ama allah kolaylık verir inşallahYumurta yemen iyi olmuş ben de yiyeyim dedim ama yiyemedim .
2 dilim kavun bir kk peynir yarım dilim ekmek 1 bardak su
Bakalım akşama kadar napcam
03:30 gibi yedim cnm. Bir litreden fazla da su ictim. Yumurta da yeseydin keske az olmus sanki yogurt ta olabilir. Ben bir gun yogurt bir gun ayran tuketirim sahurda iyi oluyor.Hayırlı Ramazanlar canım
Saat kaçta yedin canım
Ben 2 de yedim kavun, peynir , ekmek
Ayran susuzluğa da iyi diyorlar.03:30 gibi yedim cnm. Bir litreden fazla da su ictim. Yumurta da yeseydin keske az olmus sanki yogurt ta olabilir. Ben bir gun yogurt bir gun ayran tuketirim sahurda iyi oluyor.
Bazen ben de sahur yapmıyorum ama gündüz 3 gibi pilim bitiyo. Acaip bitkin oluyorum.Ben sahur yapamiyorum midem rahatsız oluyor sabaha, öyle alışmışım. Akşamı abartmazsam artı sayılır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?