Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Benim gibi 76kg değilsin ki . 2 dilim ekmek senin hakkın.
Aramızda çok fark yokki canım ama keşke bende yemeseydimde yumurtauı ekmeksiz yiyeniyorum malesef iftarı maksimum 200 kalori yapıcam o ekmekleri yedim diye (

Günaydın. Bugün burası yağmurlu. Sabah kalktım . Çocuklarımı doyurdum. Yürüyüşe çıkacağım. Gelince dün süpüremediğim evi süpürecem.
Bugün annemlere davetliyiz. Tatlı yemeyeceğim. Su böreği olur .Onu da bir ısırık yerim.

ben o kadar iradeli degilim malesef o böregi bir isrdimmi gerisini birakamam . o yüzden ya hepsini yerim ya hic yemem

ben o kadar iradeli degilim malesef o böregi bir isrdimmi gerisini birakamam . o yüzden ya hepsini yerim ya hic yemem
kızlar sahur yaptım. 1 dilim ekmek, yarım haşlanmış yumurta biraz peynir. domates salatalık yarım kase yoğurt, 1 kalın dilim kavun

herkese günaydinn

GÜNAYDIN KIZLARR

kızlar sahur yaptım. 1 dilim ekmek, yarım haşlanmış yumurta biraz peynir. domates salatalık yarım kase yoğurt, 1 kalın dilim kavun

herkese günaydinn

GÜNAYDIN KIZLARR

Gunaydin arkadaslar
cok sukur sahurda olcuyu kacirmadim.
bir haslanmis yumurta
bir dilim peynir
uc siyah zeytin
bir hurma
yarim ceviz
bir bardak ayran
birkac dal maydanoz roka
domates salatalik yesil biber
avuc ici kadar bazlama

Hepimize hayirli Ramazanlar. Rabbim oruclarimizi kabul buyurur insallah.

Hayırlı Ramazanlar canım
Saat kaçta yedin canım
Ben 2 de yedim kavun, peynir , ekmek

Yumurta yemen iyi olmuş ben de yiyeyim dedim ama yiyemedim .
2 dilim kavun bir kk peynir yarım dilim ekmek 1 bardak su
Bakalım akşama kadar napcam
canım su biraz az olmuş galiba .. ama allah kolaylık verir inşallah
sahur için haşlanmış yumurta yoğurt domates salatalık olmazsa olmazım ...

03:30 gibi yedim cnm. Bir litreden fazla da su ictim. Yumurta da yeseydin keske az olmus sanki yogurt ta olabilir. Ben bir gun yogurt bir gun ayran tuketirim sahurda iyi oluyor.
Ayran susuzluğa da iyi diyorlar.
Evet yumurta yemeyi planlıyordum ama bunları bile zoraki yedim.
Yemeden yatsam dedim hatta

Ben sahur yapamiyorum midem rahatsız oluyor sabaha, öyle alışmışım. Akşamı abartmazsam artı sayılır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…