- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat et. Hedefe ulaşamana çok az kaldı.Iki tabak pirinc pilavi yedim bu saatte![]()
Iki tabak pirinc pilavi yedim bu saatte![]()
canimm kakaomvanilyam :)selam kızlar.
sabah 2 haşlanmış yumurta, filtre kahve
ara 5 kaşık yoğurt
öğle 1 paket altınbaşak kepekli bisküvi, 1 paket eti form limon lifli bisküvi, 1 adet eti burçak kakaolu bisküvi, filtre kahve
akşam 1 kase yoğurt, maydanoz, semizotu
ara 4 kaşık yoğurt, filtre kahve
bisküvileri eriteyim diye 1 saat yürüyüş yaptım, yarısını eritebildim2 litre su.
Iki tabak pirinc pilavi yedim bu saatte![]()
Yarin kaldigim yerden devam edicem kizlar, bu gece sapittim iki tabak pilavin uzerine 1 buyuk kase ay cekirdegi yedim. Adetim yaklasiyor diye inanilmaz bir yeme istegim var. Normalde yeme istegimi bastirabiliyorum ama 2-3 gun toplamda 100-200 gram verince motivasyonum dusuyor bazen ve bozuyorum diyeti. Bu gece bunlari yemeseydim yarin 60i gorecektim, simdi 1.5 kg fazla cikiyorum![]()
Evet ya gorurduk kesin, bak simdi daha cok sinir oldum kendimeSabah azalır o 1.5 kilo:) ya da diğer gün
Ben de kaç gündür ondan tatlı birşeyler yiyorum zaten siskinlik de var
Ama yavaşlatıyor bizi tatlı
cuma 59u görürdük halbuki![]()
bana normal geldi canım, bir tek güllaçtan emin olamadım kalorisine baktım şimdi, 1 ince diliminin kalorisi 250ymiş, iki çatal herhalde 40-50 kaloriye denk gelir, yenebilir bence. ama sanki yazdıklarının hepsini yiyemezsin gibi geldi bana :)selamlar :)
iftar menum;
iki kepce yogurt corbasi
4-5 adet izgara kofte
bir bardak ayran
yesil salata
iki kasik bobrek sote ( esim istedi ben de yerim sifa niyetine)
iki catal gullac ( cok sevmem ama azcik tadimlik )
az karpuz
iftardan sonra sade kahve sade maden suyu
yuruyus yok bugun disaridaydik yoruldum.
Bugun menu cok oldu sanki.. Bunlar planladiklarim belki de bu kadar yiyemem...Yani insallah yiyemem![]()