bugün tekrar 81.8 gördüm çok şükür cumaya 80 görmek istiyorumBu hafta bayagi eksilere duseceksin
Maşallah iradeli olunca veriliyor gerçekten, herhangi bir hastalık yoksa tabiki.bugün tekrar 81.8 gördüm çok şükür cumaya 80 görmek istiyorum
Bende dün akşamdan sabaha çok aşırı bir şişkinlik oldu. Gece kalkamadim sahura sabah kahvaltı yaptım biraz 4 kayısı yedim bol su içtim biraz geçti, şimdi de yeşil çay içiyorum ne güzel vermiştim kilo bayrama böyle giremem bugün sıvı beslenip duzelticem. Vazgeçmek yok arkadaşım gram gramda olsa bu kilolar gidecek. Ramazandan sonra detoks yapmayı düşünüyorumherkes nerede ? iftar edilmedi sanirim bugun.. Dagiliyor muyuz yoksa beni toparlayacak kimse yok mu ??
Sizleri gorup motive olmayi bekliyorum..
Kan tahlilini kilo vermede yavaslik olduğu için mi vermistin canım. Inşallah iyi sonuç çıkar.dün gece bende sahur yapmadim kan tahlili icin en az 8 saat ac olmam gerekiyordu. umarim iftar öncesi iyi bir eksi görürüm
Olsun, önce sağlık gerisi gelir zaten.dün akşam 10.30 gibi çok şiddetli baş ağrısı ve halsizlik vardı önce sebebini anlamadım eşim zorla bişeyler yedirince anladımki açlıktanmış bir de sabahsı sıcakta tempolu yürüyüş yapmıştım sonra üzerine leslie ağır geldi sanırım sonuç 10.30 da bişeyler yedirdi bana ama olsun bugün daha düzenli devam ediyorum
herkes nerede ? iftar edilmedi sanirim bugun.. Dagiliyor muyuz yoksa beni toparlayacak kimse yok mu ??
Sizleri gorup motive olmayi bekliyorum..
Ramazandan sonra detoks yapmayı düşünüyorum
Şimdi baktım İsveç diyetine bende deniyeyimBenim tel serviste de ondan giremiyorum pek. Bilgisayardan zor geliyor. İnşallah bayramdan sonraya kalmaz. Yoksa bırakmam henüz burayı:)
Ben de. Bir iki gün detoks ve isveç diyeti düşünüyorum. Hiç yapmadım ama çok kilo verdiriyor diyorlar ya
bana zor geldi ya kahvaltıyı sadece kahveyle geçirememŞimdi baktım İsveç diyetine bende deniyeyim
yok onun icin degil! okadar kilo verince vitanin yada demir eksikligi varmi diye bakmak istedi doktorumKan tahlilini kilo vermede yavaslik olduğu için mi vermistin canım. Inşallah iyi sonuç çıkar.
amin insallah canim Rabbim hepimizin dualarini kabul buyursun.Kadir Gecemiz mubarek olsunKadir Gecemiz mübarek olsun, Rabbim herkesin evine önce sağlık ve huzur versin.
gayet guzel olmus canim..Afiyet olsun :)kahvaltı bir haşlanmış yumurta yarım simit bir bardak ayran olmuş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?