Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

herkes nerede ? iftar edilmedi sanirim bugun.. Dagiliyor muyuz yoksa beni toparlayacak kimse yok mu ??
Sizleri gorup motive olmayi bekliyorum..
Bende dün akşamdan sabaha çok aşırı bir şişkinlik oldu. Gece kalkamadim sahura sabah kahvaltı yaptım biraz 4 kayısı yedim bol su içtim biraz geçti, şimdi de yeşil çay içiyorum ne güzel vermiştim kilo bayrama böyle giremem bugün sıvı beslenip duzelticem. Vazgeçmek yok arkadaşım gram gramda olsa bu kilolar gidecek. Ramazandan sonra detoks yapmayı düşünüyorum

dün akşam 10.30 gibi çok şiddetli baş ağrısı ve halsizlik vardı önce sebebini anlamadım eşim zorla bişeyler yedirince anladımki açlıktanmış bir de sabahsı sıcakta tempolu yürüyüş yapmıştım sonra üzerine leslie ağır geldi sanırım sonuç 10.30 da bişeyler yedirdi bana ama olsun bugün daha düzenli devam ediyorum

Olsun, önce sağlık gerisi gelir zaten.

herkes nerede ? iftar edilmedi sanirim bugun.. Dagiliyor muyuz yoksa beni toparlayacak kimse yok mu ??
Sizleri gorup motive olmayi bekliyorum..

Benim tel serviste de ondan giremiyorum pek. Bilgisayardan zor geliyor. İnşallah bayramdan sonraya kalmaz. Yoksa bırakmam henüz burayı:)

Ramazandan sonra detoks yapmayı düşünüyorum

Ben de. Bir iki gün detoks ve isveç diyeti düşünüyorum. Hiç yapmadım ama çok kilo verdiriyor diyorlar ya

Şimdi baktım İsveç diyetine bende deniyeyim

selamlar

Bugun Ramazan a kaldigim yerden devam ediyorum insallah.
sahur menum;
iki dilim peynir
bir ceviz bes findik
yarim salatalik yarim domates
yarim seftali bir kayisi bir kirmizi erik

iki saate yakin havuzdaydim simdi geldim.
veee tarti 68.6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…