- 28 Ocak 2010
- 1.208
- 2.404
- 333
dün akşam 10.30 gibi çok şiddetli baş ağrısı ve halsizlik vardı önce sebebini anlamadım eşim zorla bişeyler yedirince anladımki açlıktanmış bir de sabahsı sıcakta tempolu yürüyüş yapmıştım sonra üzerine leslie ağır geldi sanırım sonuç 10.30 da bişeyler yedirdi bana ama olsun bugün daha düzenli devam ediyorum
sağol canım evet annemler gittikten sonra hemen gelen kilo gitsin diye biraz fazla zorladım kendimiKilo vericez diye hirs yapiyoruz bazen farkinda olmadan fazla zorluyoruz sanirim bunyeleri. Sagligimiz yerinde olursa kilo da verilir canim dikkat et kendine. Cok gecmis olsun..
saglik olsun cnm vardir bunda da bir hayir.. Afiyet sifa olsun insallah..İftar yemeğimi yaktım. Yanık olmayan kısmı var ama bayağı kokusu sindi . Kociş bayağı bozuldu bu duruma.
İftar menum kahvaltı
merhaba canım devam edicez ramazandan sonrada katılabilirsin istersenben bunu niye bu kadar gec gordum ya
yani ramazanda aktiftik sonrasında da devam edecek arkadaşlar var ben de devam edicem sadece bayramdan sonra bi 15 günlük aram olur görümcemin düğünü münasebetiyle o kadar .. daha vermek istediğimiz kilolar var ve burası gerçekten motive ediyor insanı, oğlum 2 yaşında ben de doğum kilolarımı yeni verdim kararlı olunca veriliyor eminim sen de verebilirsinSürekli aktif bı grupsa evet çok isterim daha önce bu şekilde çok güzel kilo vermiştim. Hamilelik doğum falan derken kaldı üstümde hep ve motivasyonum sıfır...
inşaellah canım. 1 senedir başla bırak başla bırak pisklojik olarak da iyi değilim fiziksel olarak da . çok bunaldım motivasyona ihtiyacim var ... geçmişii okumaya vaktim yok şu an, birbirinizle mi yarışıyorsunuz?yani ramazanda aktiftik sonrasında da devam edecek arkadaşlar var ben de devam edicem sadece bayramdan sonra bi 15 günlük aram olur görümcemin düğünü münasebetiyle o kadar .. daha vermek istediğimiz kilolar var ve burası gerçekten motive ediyor insanı, oğlum 2 yaşında ben de doğum kilolarımı yeni verdim kararlı olunca veriliyor eminim sen de verebilirsin
hayır yarışmıyoruz herkes günlük ne yediğini ne kadar yediğini yazıyor cuma günleri güncel kilolarımızı yazıyoruz yaptığımız sporlar yazılıyor vs .inşaellah canım. 1 senedir başla bırak başla bırak pisklojik olarak da iyi değilim fiziksel olarak da . çok bunaldım motivasyona ihtiyacim var ... geçmişii okumaya vaktim yok şu an, birbirinizle mi yarışıyorsunuz?
bana zor geldi ya kahvaltıyı sadece kahveyle geçiremem
ben bunu niye bu kadar gec gordum ya
2010 yılında yapmıştım İsveç kaç kg verdiğimi hatırlamıyorum. İyi kilo vermiştim sanırım . İkinci kez şimdi yaptım 81kg ile ilk diyete başladım. 76kg düştüm. 76 ile bu gruba girdim.aynen. ufak değişiklikler yaparım o yüzden. zaten 1 hafta yapmayı düşünüyorum. muhakkak etkisi olur. yoksa 2 hafta zor gelir
yaa canım lütfen boylarıda ekleyelim mi eşim tabloya bakıp aaa en çok sen kilolusun deyip duruyor ama benim boyum 175 .gel gel buralarda olacağız inşallah daha bir süre
özetle;
Eki Görüntüle 2012209
bu da fark;
Eki Görüntüle 2012210
senin boyun, kilon kaç canım? zaten başladıysan başlangıç kilon ve kaç hafta önce başladın:)
2010 yılında yapmıştım İsveç kaç kg verdiğimi hatırlamıyorum. İyi kilo vermiştim sanırım . İkinci kez şimdi yaptım 81kg ile ilk diyete başladım. 76kg düştüm. 76 ile bu gruba girdim.
Tavsiye ederim.
yaa canım lütfen boylarıda ekleyelim mi eşim tabloya bakıp aaa en çok sen kilolusun deyip duruyor ama benim boyum 175 .
evet aynen öyle ama rakam olarak fazla yazıyo ya gözüme batıyo benim düşebileceğim en düşük kilo zaten 70ekleyeyim canım herkes yazınca
iyi de senin boyun cok uzunmuş zaten :) en kilolu olamazsın bence o bakımdan
benim 156 mesela kilo 60 - ideal kilom 47-48
ama senin boydan dolayı ideal kilo daha yüksektir
aslında kilo olarak yakın oluyoruz bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?