Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Sağol canım senin de bayramın mübarek olsun.

Tek bir tatlı hakkı tanıyorum kendime. Fazlası yasak

Iyi bayramlar hanimlar

Su saate kadar hafif bir kahvalti ve az once yine gayet olculu azicik yemek yedim. Veee inanilmaz sadece iki uc catal tatli ile atlattim. Ikramlari nazikce geri cevirdim esiminkinden catalin ucu ile tattim kimse kirilmasin diye... Hala bugun bir tatlilik odulum var. O da annemin baklavasina kismetse, yemisken degsin bari

sevgili arkadaşlar ben de tatlı konusunda kendimi tuttum ama sabah kahvaltısını hunharca yaptım diyebilirim şimdi ben bayadır rejimdeyim ya 80 diye tutturmuştum 80 de görünce eşimin baskılarına karşı koyamadım bi ödül oldu benim için de ... ve tabi ki bırakmış değilim kaldığım yerden devam ediyorum büyük finale daha var

Selamlar
hala takip eden varsa :)

aksam menum ;
4-5 kasik menemen
4-5 kasik yogurt
bir dilim tt ekmek
iki dilim keci peyniri

iki saat yuzdum bugun cok sukur.. Yedigim birkac catal tatliyi ve bir kucuk dilim baklavayi itinayla eritmisimdir sanirim
Su icmeyi unuttum bugun. Simdi yuklendim yatana kadar 3 lt olur.
Cayi ozlemisim Ramazanda hic tuketmedim iki fincan cay icerim simdi.

Herkese iyi bayramlar

Benim menümde
Yarım tabaktan da az fırın patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
1 bardak meyve suyu
Az kavun
3 yk pilav

Tatlı olarak da 1 dilim pastamsı bişey
Tatlı hakkım bitmiştir..

Fotolarda acayip bildiğin şişkoyum yaa acil değişmeli buuuu

Merhaba kızlar .
Dün sabah yumurta , salatalık, domates ile kahvaltı yaptım.
Arada 2 kayısı yedim
Öğle 1 kase yuvalama çorbası ictim . Ama et suyu et pirinç nohut olan bayağı kalorili çorba.
Bayram ziyaretlerinde bir ısırık kereviç .
Akşam ise 2 kuru patlıcan dolma, 1 sarma
Yatmadan önce bir porsiyon karpuz, bir dilim kavun .
Of yazınca ne çok yemişim ya .
Baklavayı yarın yiyeceğim. Antep de olup baklava yememek olmaz.

Bu sabah 6.30 da kalktım. 1 saat yürüyüş yaptım. Tulum peyniri ve karpuz ile kahvaltı. Bir ısırık fıstıklı katmer .
Öğlen patlıcan kebabı yiyeceğim.
Akşama gecistirecegim inşallah. Kızlar tutalım kendimizi. Hiç gerek yok.

e harikasin arkadasim hic de cok yememissin masallah diyorum. Bayramda hic ciss yok gayet guzel atlatmissin. Baklava yemeden donme ama

Bu menu ve yuruyus tebrikleri hakediyor

Ayni fikirdeyim tutalim kendimizi iki gun daha sonra pisman olmayalim...

Sabah kahvaltim bir kase misir gevregi
sobra sade Turk kahvesi ve bi kucuk dilim sutlu tatli ( irmik tatlisi)
az once az sekerli Turk kahvesi ( normalde sade icerim ama ikramdi geri ceviremedim)
Esim pide yemek istiyor bugun bakalim az hasarla cikmaya calisacagim. Ayran ve salata olur pidenin yaninda.
Bugun yine yuzerim iki saat baska yemek yemem. Su tabii ki uc litreyi bulur bu sicakta..

Kahvaltıda yarım dilim ekmek, yarım ufak bir krep, 1 dilim peynir, biraz domates, 1 adet sucuklu yumurta, 2 çay kaşığı tereyağ

Öğlen biyerde büyük bir limonata (şekerli), 1 adet şekersiz kahve

Akşam bir dilim ekmek, bir dilim kremalı tavuk, 2 3 dilim patates, 1 kase çorbası, çok az kaşarlı mantar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…