- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
yok kuzum ya ben pek kilo veremiyorum.. Hatta listede en az verenlerdenim yanilmiyorsam. Benimki caba sadece debeleniyorum. Benim kilolar inatci cikti. Ama birakmiyacagim Allah in izni ile. 58 e kadar buralardayim. Destek olalim birbirimize arkadaslarim. Tek basina zor bu isler. Hele ki evde dunyayi yiyip kilo almayan bir koca varken daha da zor. Ona uyarsam donusum olmaz bi daha korkuyorum
aynen canim yaa.. tatli cissss.. Bende direkt gobek cevresinde toplaniyor tatli. Bayramda iki gun tatli yiyip bir aylik emegimi cope atmak istemiyorum cok dikkat edecegim insallah. Sen de moralini bozma cnm az az da olsa kurtulacagiz kilolardan hep birlikte. Bayramda da yazalim firsat oldukca.Menülerin iyi ama bi ara duraklasan da devam edersin yine vermeye canım. Ben de bi umutsuzluğa kapıldım bugün. Destek şart ya.. kızlar yazınca moralim düzeldi biraz. Bayramda da yazalım en iyisi tatlılardan uzak durmak lazım
canimm cok tebrik ederim...Son hedefe kadar durmak yok bu gazla vericez kilolariyihuuuuu kızlaarr 80.9 u gördüm sonunda ilk hedefimdi inşallah kalıcı olur yaaa çok mutluyum gerçekten, böylece hamile kaldığım kilonun da altına düşmüş oldum
yihuuuuu kızlaarr 80.9 u gördüm sonunda ilk hedefimdi inşallah kalıcı olur yaaa çok mutluyum gerçekten, böylece hamile kaldığım kilonun da altına düşmüş oldum
iftar menum ;
bir hurma
bir kase semizotlu yogurt
iki kasik Arnavut cigeri
iki kasik menemen
karpuz
sade Turk kahvesi
gece boyu iki litre su
Süper arkadaşım Tebrikler, bayramdan sonra devamyihuuuuu kızlaarr 80.9 u gördüm sonunda ilk hedefimdi inşallah kalıcı olur yaaa çok mutluyum gerçekten, böylece hamile kaldığım kilonun da altına düşmüş oldum
Yüzmek göbek yağlarını eritirmis bi etkisini gördünüz mü, benim karın bölgem fazla.iyi aksamlar arkadaslar
4. hafta kilo bildirimi :
Baslangic: 72.4
1.hafta : 70.6 (-1800)
2.hafta: 69.4 (-1200)
3.hafta: 69.2 (-200)
4.hafta: 68.8 (-400)
Toplam -3.600
Buna sukur :) kilo almadan Ramazan i bitirdik..
gordum canim gayet eritiyor su kadarcik zamanda bile fark ettirdi kiyafetlerimden. Benimde karin bolgem fazla yani butun kilo orada desem yeridir...Simdi Ramazandan sonra daha cok yuzebilecegim insallah ince belli oluruz ..Yüzmek göbek yağlarını eritirmis bi etkisini gördünüz mü, benim karın bölgem fazla.
Iftar menum, 1 kase tarhana çorbası, 2 kaşık Yoğurtlu makarna, 1 domates küçük dilim börek.
Bugün kaçamak yapıyorum sabahtan beri çok yoruldum tatil hazırlığı yaptım temizlik yaptım. Oğlum çok huysuzlandi onunla fazla ilgilenemedim. Haliyle birazda gerginim. Kacamagim Nescafe yanına biskuvili pudingli pasta yapmıştım yedim.
Ayyyy inşallah canım. Bayramdan sonrada burdayizgordum canim gayet eritiyor su kadarcik zamanda bile fark ettirdi kiyafetlerimden. Benimde karin bolgem fazla yani butun kilo orada desem yeridir...Simdi Ramazandan sonra daha cok yuzebilecegim insallah ince belli oluruz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?