Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Spor bende de yok ama evde mekik falan yapabilir mısın
Ben öyle yapıyorum
Ya aslinda kopegim var onu cikariyorum her gun mecburen 2-3 kere ama agresif oldugu icin sitede kuytu koselerde dolaniyorum, sosyal bi hayvan olsa her gun yurumus olurdum. Evde bir sey yapamiyorum, birkac kez leslie denedim ama daral geliyo ya, sporu benim kadar sevmeyen biri olamaz :) simdilik 2-3 gun yuruyusle idare edicem, belki 62 falan olunca 59a yakin hissedip gaza gelirim spor icin

Özellikle çilek almanız öneririm hem kalorisi az hemde toksinleri atıyor. Sütle Blender dan geçirirsin. Sebze al sebze çorbası için portakal alabilirsin sıkıp suyunu içersin süt al canım yarım yağlı aklıma bunlar geldi bide hurma al tatlı krizlerin için tabiki bunlar benim onerilerim
Süt kilo aldırmaz demii :(

Ben de katilayim o zaman uygunsa. Su an 64.2yim ilk hedef bayramda 59.9da olsa 50leri gormek, uzun vadede de 50 kg. Kacamaklarla pek bir sorunum yok az yiyorum, tek problemim spor yapamamak. Haftada 2 ya da 3 gun 40-45 dk yuruyorum o da zorla :) 60 olunca spora salonuna yazilicam
Canım spor bende yapmıyorum çok takılma yediklerinde dikkat et daha cok

Ya aslinda kopegim var onu cikariyorum her gun mecburen 2-3 kere ama agresif oldugu icin sitede kuytu koselerde dolaniyorum, sosyal bi hayvan olsa her gun yurumus olurdum. Evde bir sey yapamiyorum, birkac kez leslie denedim ama daral geliyo ya, sporu benim kadar sevmeyen biri olamaz :) simdilik 2-3 gun yuruyusle idare edicem, belki 62 falan olunca 59a yakin hissedip gaza gelirim spor icin
Zaten kilo düşünce spor daha kolay yapılıyor canım
Yürümek bile çok faydalı

Ben bir ara şu a101 de bir tane denge ekmeği satılıyor unonundu galiba ramazanda ondan tost yapıcam sahurda falan haşlanmış yumurta okadar hem düzene girer beslenmem siz napıcaksınız kızlar

Back
X