- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Ya önümde on türlü yemek olsa yiyebilecek durumda değilimOkadar aç bırakma kendini canım

Şimdi oğlan yemek yiyecek ikizleri örümceğe koydum bende bı oyuncak toparlıyorlarum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya önümde on türlü yemek olsa yiyebilecek durumda değilimOkadar aç bırakma kendini canım
Yemek yiyemesen bile su içmeyi sakın unutma 3 litreyi geçelimYa önümde on türlü yemek olsa yiyebilecek durumda değilim
Şimdi oğlan yemek yiyecek ikizleri örümceğe koydum bende bı oyuncak toparlıyorlarum
Ya aslinda kopegim var onu cikariyorum her gun mecburen 2-3 kere ama agresif oldugu icin sitede kuytu koselerde dolaniyorum, sosyal bi hayvan olsa her gun yurumus olurdum. Evde bir sey yapamiyorum, birkac kez leslie denedim ama daral geliyo ya, sporu benim kadar sevmeyen biri olamaz :) simdilik 2-3 gun yuruyusle idare edicem, belki 62 falan olunca 59a yakin hissedip gaza gelirim spor icinSpor bende de yok ama evde mekik falan yapabilir mısın
Ben öyle yapıyorum
Süt kilo aldırmaz demiiÖzellikle çilek almanız öneririm hem kalorisi az hemde toksinleri atıyor. Sütle Blender dan geçirirsin. Sebze al sebze çorbası için portakal alabilirsin sıkıp suyunu içersin süt al canım yarım yağlı aklıma bunlar geldi bide hurma al tatlı krizlerin için tabiki bunlar benim onerilerim
Canım spor bende yapmıyorum çok takılma yediklerinde dikkat et daha cokBen de katilayim o zaman uygunsa. Su an 64.2yim ilk hedef bayramda 59.9da olsa 50leri gormek, uzun vadede de 50 kg. Kacamaklarla pek bir sorunum yok az yiyorum, tek problemim spor yapamamak. Haftada 2 ya da 3 gun 40-45 dk yuruyorum o da zorla :) 60 olunca spora salonuna yazilicam
Ay 55 olsak super olur valla. Tamam ekle canimCanım senide ekliyorum ramazanın sonuna kadar en az 55 olmaloyız ama ona göre hedefimiz 48
Oo su 3 ü geçmiştir canım susuz yaşayamamYemek yiyemesen bile su içmeyi sakın unutma 3 litreyi geçelim
Yok canım protein ya tabi bı kalorisi var ama azSüt kilo aldırmaz demii![]()
Ben cok fazla tuketiyordum sut ama siskinlik yapiyor cok icince diye azalttim. Gunde 3 bardak falan iciyorum, ozellikle gece acikinca falanSüt kilo aldırmaz demii![]()
Zaten kilo düşünce spor daha kolay yapılıyor canımYa aslinda kopegim var onu cikariyorum her gun mecburen 2-3 kere ama agresif oldugu icin sitede kuytu koselerde dolaniyorum, sosyal bi hayvan olsa her gun yurumus olurdum. Evde bir sey yapamiyorum, birkac kez leslie denedim ama daral geliyo ya, sporu benim kadar sevmeyen biri olamaz :) simdilik 2-3 gun yuruyusle idare edicem, belki 62 falan olunca 59a yakin hissedip gaza gelirim spor icin
Yok aldırmazSüt kilo aldırmaz demii![]()
Bende yürüyüş yapıcam evde koşı bandı var boş boş duruyorrrrrZaten kilo düşünce spor daha kolay yapılıyor canım
Yürümek bile çok faydalı
Boş durmasın yaa yarım saat çık üstüneBende yürüyüş yapıcam evde koşı bandı var boş boş duruyorrrrr(
Ben inanıyorum:))Ay kızlar sizce 55 olurmuyuzz ramazanın sonundaa çok heyecanlandım düşününce bile
İnan olunca hevesle koşuyorsun galan hevesin geçince bitiyor :))Boş durmasın yaa yarım saat çık üstüne
Olmadı bana yolla:)
Ay valla 4 duvar arasında bile koşuyorumİnan olunca hevesle koşuyorsun galan hevesin geçince bitiyor :))
Canım ben tutucam ama zatem 5ine dogru regl olucam ozaman tutamıycam normall diyet uyguluycamkızlar siz hepiniz oruç tutacak mısınız? ben oruç tutmuyorum