Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Teşekkür ederim tatlım :)) valla şuana kadar iyi gidiyor hem ilk defa ramazan ayında çalışmıyorum evde yatabilirim de çok bunalırsam :) sen oruç tutuyor musun canım
sevindim canim iyi olmana. Tutuyorum orucumu insallah Rabbim kabul ederse herkesle birlikte bizlerinkini de Rabbim mubarek kilsin.

Aklıma gelmedi doğrusu :confused: sahurda peynir ekmek yemek susatıyormuş canım azönce bir yerde okudum da sahurda ayran içmek lazımmış sporumuzu iftarımızı açtıktan sonra yapıp bildirimde bulunuruz sadece ikimiz mi jillian yapıyoruz valla dün zorlandım hatta şimdi bile dizlerimin az üstü ağrıyor ama yine de 1 ay boyunca devam etmek istiyorum çok faydasını görem olmuş
Benimde dizlerim üst bacağım ağrıypr valla yeni yeni çıkıypr acısı şimdi hava serin hafif yürüyüş yapıcam ama diğet kızlarsa ses yok spor yapmıyorşar galiba :/

Benimde dizlerim üst bacağım ağrıypr valla yeni yeni çıkıypr acısı şimdi hava serin hafif yürüyüş yapıcam ama diğet kızlarsa ses yok spor yapmıyorşar galiba :/
yok ben spor yapamiyorum zor geliyor gece yururum biraz yine 40 dk kadar.. Belki kilolar gitmeye baslayinca spor daha kolay gelir. Pilates yaparim en kotu ihtimalle onu seviyorum. Yeni nesil lesli mesli bana gore degil :)
Sizleri tebrik ediyorum masallah azminize..

bugün spor yapamadim sadece 30 mekik yaptim,dizlerimin üstü ve karnim cok agriyo sanirim dün sporu abartmisim

KIZLAR HERKES İFTARDAN HEMEN ÖNCE TARTILIP YAZICAK ASIL DİYET BUGÜN BAŞLADI TAMAMMI
Ben sabahki kilomu yazayim canim, oruc tutmuyorum. 62.5
Sabah ezine peyniri, 1 bardak sut, filtre kahve
Ogle 1 haslanmis yumurta
Aksam 1 haslanmis yumurta, yogurt, semizotu, salatalik

1.5 litre su simdilik. Kopegimle 30dk hafif tempo yurudum. Yururken yarim buzzy dondurma yedim (35 kalori) yarisini kopegime verdim fazla kalori almiyim diye. Sarjim yuzde 1 su an, tel dolunca yuruyuse cikmayi dusunuyorum

Kızlarr iftarda ne yiyiyorsunuz
canim ben hazirladi iftar menumu
iki kepce tarhana corbasi
bir iki hurma bir iki zeytin
birkac dal roka maydanoz limonlu
domates
az tavuk ciger sote
ayran icerim yaninda..
ekmek yemem corba unlu zaten tatli ve baska seyleri de yemeyi dusunmuyorum. Bol su sonra sade Turk kahvesi gece yuruyusten sonra da yesil cay...Insallah plana sadik kalabilirim ;)
Herkese hayirli iftarlar...

İlk günün acısı normaldir herhalde sonradan alışırız :-) bende dışarda yürüdüm 6500 adım attım mekik ve squat yapıcam şimdi iftara 1 saat kalmış :confused: sadece hafif susadım

canim ben hazirladi iftar menumu
iki kepce tarhana corbasi
bir iki hurma bir iki zeytin
birkac dal roka maydanoz limonlu
domates
az tavuk ciger sote
ayran icerim yaninda..
ekmek yemem corba unlu zaten tatli ve baska seyleri de yemeyi dusunmuyorum. Bol su sonra sade Turk kahvesi gece yuruyusten sonra da yesil cay...Insallah plana sadik kalabilirim :KK66:
Herkese hayirli iftarlar...

Teşekkür ederim tatlım sanada şimdiden hayırlı iftarlar menü süper tatlıya hayır demek benim için çok zor allahtan evde şuan tatlı yok :confused:

Ogle 1 haslanmis yumurta

1.5 litre su simdilik. Kopegimle 30dk hafif tempo yurudum. Yururken yarim buzzy dondurma yedim (35 kalori) yarisini kopegime verdim fazla kalori almiyim diye. Sarjim yuzde 1 su an, tel dolunca yuruyuse cikmayi dusunuyorum

Afiyet olsun Menün çok hafif canım :) doydun mu ki.

ben de spor yapmadım iftardan sonra yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum ama yemek yaptım oğlumla oynadım( koşturdum ) spor sayılmaz mı

Oo sayılmaz mı :KK73: iftardan sonra yürüyüş iyi olur canım hepimiz iftardan sonraya bıraktık sporu :) kaç yaşında oğlun ?

Ogle 1 haslanmis yumurta

Seçtiğin şeyler çok sağlıklı bence afiyet olsun canım

Kızlar benimde menümde erişteli domates çorbası yoğurt hurma 2 tane ve su eğer doymazsam yağsız tavada kızartılmış bir parça tavuk ama acıkmadım açıkcası sadece susadım :(

Back
X