Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

herkese günaydin, bugün oruclu degilim oyüzden en son dün iftar öncesi kilomu yazayim 62, artik kilo vermem bayagi yavasladi sanirim birkacgün abartmadan normal yiyip sonra tekrar baslayacagim

gunaydinlar
sahur menum ;
bir kase yogurt
bir kaynamis yumurta
bir dilim peynir
bir ceviz bes cig findik bes cig badem on k.cekirdegi
yarim domates bir salatalik yarim yesil biber
bes kiraz bir kirmizi erik

Bugun evi supuruyorum. Ogleden sonra bir saat yuzerim insallah. Iftardan hemen once kilo bildiriminde bulunurum.

Herkese hayirli Cumalar..

Off kızlar ya regl 1. 5 kilo etki eder mi sizce? Bide 4. günü. Sonuçta 1.5 kilo alacak bir şey de yapmadım. Pazar 59.5 iken şu an 61 çıktım:KK43: enerjim düştü resmen

Benim iftar menum yine kahvaltı.
Yumurta hasladim. Yarın yola çıkacağız valiz felan topluyorum . Evi süpür çocukların kıyafetlerini yıka yetişsin diye

Bugün bir de alışverişe çıktım. Malum 10 kg verince yeni bayramlıklar aldım kendime . Çok zevkliydi
Oh maşallah maşallah devamı gelsin inş. Yaz günü heryer cıvıl cıvıl rengarenk giyinmek istiyor insan birde kilo verince daha mutlu oluyorsun. insanın özgüveni oluyor.

gunaydinlar
sahur menum ;
bir kase yogurt
bir kaynamis yumurta
bir dilim peynir
bir ceviz bes cig findik bes cig badem on k.cekirdegi
yarim domates bir salatalik yarim yesil biber
bes kiraz bir kirmizi erik

Bugun evi supuruyorum. Ogleden sonra bir saat yuzerim insallah. Iftardan hemen once kilo bildiriminde bulunurum.

Herkese hayirli Cumalar..
Hayırlı cumalar. Çok sağlıklı bir menü.

İnşallah ya. Aslında arttığını biliyorum bu dönemde ama 1.5kilo ve bitmek üzere. Fazla geldi gözüme:KK43:
canım kimseye söylemedim ama ben geçen hafta hem regl ydim hem de annemler buradaydı en son 85.3 ü görmüştüm gece yatmadan önce tartıldığımda ama gideli 5 gün oldu şu an 81.4 gösteriyor sahur yaptığım halde iftar öncesinde tartılıcam daha da düşmüş olur inşallah

canım kimseye söylemedim ama ben geçen hafta hem regl ydim hem de annemler buradaydı en son 85.3 ü görmüştüm gece yatmadan önce tartıldığımda ama gideli 5 gün oldu şu an 81.4 gösteriyor sahur yaptığım halde iftar öncesinde tartılıcam daha da düşmüş olur inşallah

Hadi ya demek o kadar etki ediyormuş. İyi geldi bu inşallah iner birkaç güne. Sağol canım

Z zencefiltarcin yı merak ediyorum. Baya iyi gidiyor kaç çıkacak bakalım
yok kuzum ya ben pek kilo veremiyorum.. Hatta listede en az verenlerdenim yanilmiyorsam. Benimki caba sadece debeleniyorum. Benim kilolar inatci cikti. Ama birakmiyacagim Allah in izni ile. 58 e kadar buralardayim. Destek olalim birbirimize arkadaslarim. Tek basina zor bu isler. Hele ki evde dunyayi yiyip kilo almayan bir koca varken daha da zor. Ona uyarsam donusum olmaz bi daha korkuyorum :(

Back
X