Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ramazandan sonra hemen inşaellah başlangıç kabul edicem ve başlıcam. ramazanın basından beri 2 kilo verdim anca :/ 79,7 ile başladım 77,7 su anda. boyum 1,63..
Oh maşallah maşallah devamı gelsin inş. Yaz günü heryer cıvıl cıvıl rengarenk giyinmek istiyor insan birde kilo verince daha mutlu oluyorsun. insanın özgüveni oluyor.Benim iftar menum yine kahvaltı.
Yumurta hasladim. Yarın yola çıkacağız valiz felan topluyorum . Evi süpür çocukların kıyafetlerini yıka yetişsin diye
Bugün bir de alışverişe çıktım. Malum 10 kg verince yeni bayramlıklar aldım kendime . Çok zevkliydi
Maşallah güzel kilo vermissin kısa zamanda bende denemeyi düşünüyorum İsveç diyetini kahve icebilirsem tabi sabah sabah.Benim boy 1.68 cm
13 günde verdim o kiloyu sporsuz
Benim etkilemisti 1 kilo kadar adet bitti 2 3 gün sonra düzeldi.Off kızlar ya regl 1. 5 kilo etki eder mi sizce? Bide 4. günü. Sonuçta 1.5 kilo alacak bir şey de yapmadım. Pazar 59.5 iken şu an 61 çıktımenerjim düştü resmen
Hayırlı cumalar. Çok sağlıklı bir menü.gunaydinlar
sahur menum ;
bir kase yogurt
bir kaynamis yumurta
bir dilim peynir
bir ceviz bes cig findik bes cig badem on k.cekirdegi
yarim domates bir salatalik yarim yesil biber
bes kiraz bir kirmizi erik
Bugun evi supuruyorum. Ogleden sonra bir saat yuzerim insallah. Iftardan hemen once kilo bildiriminde bulunurum.
Herkese hayirli Cumalar..
benim de etkiliyo enerjini düşürme çabuk gider o kalıcı değildirOff kızlar ya regl 1. 5 kilo etki eder mi sizce? Bide 4. günü. Sonuçta 1.5 kilo alacak bir şey de yapmadım. Pazar 59.5 iken şu an 61 çıktımenerjim düştü resmen
Benim etkilemisti 1 kilo kadar adet bitti 2 3 gün sonra düzeldi.
benim de etkiliyo enerjini düşürme çabuk gider o kalıcı değildir
canım kimseye söylemedim ama ben geçen hafta hem regl ydim hem de annemler buradaydı en son 85.3 ü görmüştüm gece yatmadan önce tartıldığımda ama gideli 5 gün oldu şu an 81.4 gösteriyor sahur yaptığım halde iftar öncesinde tartılıcam daha da düşmüş olur inşallahİnşallah ya. Aslında arttığını biliyorum bu dönemde ama 1.5kilo ve bitmek üzere. Fazla geldi gözüme![]()
canım kimseye söylemedim ama ben geçen hafta hem regl ydim hem de annemler buradaydı en son 85.3 ü görmüştüm gece yatmadan önce tartıldığımda ama gideli 5 gün oldu şu an 81.4 gösteriyor sahur yaptığım halde iftar öncesinde tartılıcam daha da düşmüş olur inşallah
yok kuzum ya ben pek kilo veremiyorum.. Hatta listede en az verenlerdenim yanilmiyorsam. Benimki caba sadece debeleniyorum. Benim kilolar inatci cikti. Ama birakmiyacagim Allah in izni ile. 58 e kadar buralardayim. Destek olalim birbirimize arkadaslarim. Tek basina zor bu isler. Hele ki evde dunyayi yiyip kilo almayan bir koca varken daha da zor. Ona uyarsam donusum olmaz bi daha korkuyorumZ zencefiltarcin yı merak ediyorum. Baya iyi gidiyor kaç çıkacak bakalım