Ramazanda kilo verme

Snowflakea8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
34
4
1
25
Benim 8-9 kilo fazlam var , Ne yapmaliyim ya yaz da geldi fit olmak lâzım.( Oruç tutuyorum ) yanlış anlaşıldım az önce kusura bakmayın . Ramazan ayında nasıl kilo verilir demek istedim

ramazanla ne alaka ? oruçu kilo vermek içinmi tutacaksınız.yada ramazan ayında nasıl kilo veririm diyemi soruyorsunuz.tam anlatamamışsınız

İftar ve sahurda protein ağırlıklı beslen.Tatlı yeme.Bol su iç yatana kadar.İftardan sonra da bir saat yürüyebilirsen rahatlıkla kilo verirsin.

Uzun süreli açlık sağlıksız bir şeydir.
Kilo vermek isteyen biri uzun süre aç kalmamalı.
Bilimsel durum böyle...

Ramazanda kilo verdim diyen de su kaybetmiştir

ben kilo vermişim..
3 kilo gitti bi haftada.
nasıl mi akşamlari az yiyeceksin sahurda çok yiyeceksin bol bol su içeceksin canim.
ne varsa yedim sahurda..
eve yürüyerek gidiyorum mesela..

daha şimdiden 2 kılo vermışım,ama isteyerek değil
çok az yedığımden,yıyemıyorum ben sahur,iftardada mıdeme yazık deyıp yuklenmıyorum,konuşmaya halım bıle yok

Uzun süreli açlık sağlıksız bir şeydir.
Kilo vermek isteyen biri uzun süre aç kalmamalı.
Bilimsel durum böyle...

Sorduğum sorunun cevabı bu değildi . Oruç tutuyorum . Bu dini açından olması gerekiyor . Peki sahur ve iftar saatleri arasinda ne yenilmeli ? Ya da sahur ve iftarda

Sorduğum sorunun cevabı bu değildi . Oruç tutuyorum . Bu dini açından olması gerekiyor . Peki sahur ve iftar saatleri arasinda ne yenilmeli ? Ya da sahur ve iftarda

Kilo verme işini ramazandan sonraya ertele demek istiyorum ben de.
Şu ara vereceğin kilolar su kaybı olacagi için hem sagliksiz hem de kolayca geri alacaksın zaten.
Sağlıklı, proteinli ve susatmayan şeyler ye bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…