- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Hos geldin Deryacigim, bizlerin menulerini inceleyerek fikir edinebilirsin. Sonra da tartilip guncel kilonu ve hergun yediklerini paylasman yeterli canim.Arkadaşlar Merhaba benimde kilolarimla başım acayip dertte son zamanlarda çok hızlı kilo artışı başladı ve göbek basen ne ararsan var maşallah eşimde sıkilmaya başladı benim bu halimden önceden böyle değildim. Spora başladım başladığım yerde ramazanda iftardan sonra faaliyet yokmuş ben şimdi ramazanda kilo verebilir miyim banayardımcı olursanız çok sevinirim. Boy 160 kilo 73 şöyle 55e felan düşsem süper olcak.. banada yardım edin napabilirim :/
Ben de iftarda daha corba icerken tikaniyorum yaa belki de kendimizi zorlamamak lazim. Sen iyi yapmişsin canim
---
Aksam iftara gidecegin icin gunduz hafif tutmuşsun canim cok guzel. Kayinvalidene gitmeden once evden cikmana yakin bir fincan sutlu kahve içmeni oneririm, boyle davetlere gitmeden once ictigimizde acayip tok tutuyor, gittigin yerde iştahin kapaniyor.
Rica ederim canim
Ben tesekkur ederim sizlere. Hepimizin regl doneminde benzer durumlari olacak, birbirimizi motive edelim ki basariya ulasalim. Birbirimizi tanimiyoruz belki ama cok iyi anliyoruz, ne degisik bir durum degil mi
Canlarim ben bir yandan sizinle sohbet ederken bir yandan sutumu aldim, kaynattim =)
Simdi de hava biraz serinken pazara cikayim hem alisveris hem yuruyus yapmis olurum.
İyi ki varsiniz, bir ay sonra hafiflemeye daha hafif devam edecegiz insallah
Hos geldin Deryacigim, bizlerin menulerini inceleyerek fikir edinebilirsin. Sonra da tartilip guncel kilonu ve hergun yediklerini paylasman yeterli canim.
Spor olarak evde yapilabilecek bircok sey var. En yaygini leslie sansone ile evde yurumedir herhalde. Youtube'a yazarsan tum videolari cikar.
evet canım ya kansizligim var ayreten reglinin verdiği sikintiKızlarr kansızlık varsa da kendinizi kötü hissedersiniz, çünkü kansız insan kendini yorgun dolayısıyla da mutsuz hisseder.. Ayrıca, regl iken hormonlar en üst seviyede çalıştığı için, yeme isteğimizi batıramayabiliriz, inanım motive için demiyorum, psikolojide de yeri var. İşte tek tek alıntılayamadım, ama mutsuz arkadaşlar için yazmak istedim
canım bende ileri derece de kansizlik sorunu yaşıyorum ve maalesef ilaçlarını icmiyorum icmeyincede senin dedigin gibi yorgunluk bikkinlik usengeclik yasiyorum.sanki hiç kilo veremem gibi geliyor aşırı kilom olduğu için.sen nasıl iciyorsun ilaçlarını.biliyorsun bunlarda süt çay gibi yiyeceklerden 2 saat sonra alınıyor sabah ve akşam olmam üzere nasıl ayarliyorsun ayrıca nickini unuttum ama aile hekimi olan arkadasimda cevaplayabilirCok haklisin canim bunun bir ornegi de benim. 3 ayda bir dr.a gidip kan veriyorum kansizligi kontrol ettirmek icin, sonunda ayda 8 tane demir hapi iç dedi, cozumu boyle buldu. Kanim düşünce resmen tatli istegi ve isteksizlik usengeclik kapliyor beni. Direk anliyorum dr.a gidiyorum.
Masallah hamarat hatunun hali başka oluyorCanlarim ben bir yandan sizinle sohbet ederken bir yandan sutumu aldim, kaynattim =)
Simdi de hava biraz serinken pazara cikayim hem alisveris hem yuruyus yapmis olurum.
Ayyy ne guzel anlatmissin. Tamda oyle...aynen canım
farklı yaşlar, farklı şehirler, farklı meslekler, belki farklı kültürler, görüşler...
ama ortak kaygılar, sıkıntılar...
birbirimize bağlanmalarımız da hep bundan işte...
Seni okudukca hirslaniyomCanlarim ben bir yandan sizinle sohbet ederken bir yandan sutumu aldim, kaynattim =)
Ayy hadi inşallahh iyi alışverişler canımCanlarim ben bir yandan sizinle sohbet ederken bir yandan sutumu aldim, kaynattim =)
Olcak olcak inşallahhHepiniz supersiniz masallah, tam ideal sahur menuleri goruyorum
Kadin dayanişmasiaynen canım
farklı yaşlar, farklı şehirler, farklı meslekler, belki farklı kültürler, görüşler...
ama ortak kaygılar, sıkıntılar...
birbirimize bağlanmalarımız da hep bundan işte...
Rica ederim. Ramazanda genelde kilo alimi oluyor, geçen iki seneye kadar benim de öyle oluyordu ama abur cuburu kesince ve aşiri yemeyince alinmiyor. Bu sene de veririz insallah, guzel olur.Teşekkür ederim inşallah ise yarar aslında daha önce hiç diyet yapmadım bile diyebilirim :/
Tatlim ilaçlarimizi içmeliyiz. 2014 sonunda demirim 8e düşmüştü (normali 13ten başliyor), hayatimda bir daha o şekilde olmak istemiyorum. O yuzden duzenli olarak aile hekimime gidip kan veriyorum. Tedavi sonunda 64e yukselmişti, 3 ayda tekrar 22ye gerilemiş. Doktorumm diger degerlerime bakinca benimkinin her ay regl oldugumda fazla kan kaybina bagli olmasina bağladi cunku tam kan sayiminda obur degerlerim guzel.evet canım ya kansizligim var ayreten reglinin verdiği sikinti
canım bende ileri derece de kansizlik sorunu yaşıyorum ve maalesef ilaçlarını icmiyorum icmeyincede senin dedigin gibi yorgunluk bikkinlik usengeclik yasiyorum.sanki hiç kilo veremem gibi geliyor aşırı kilom olduğu için.sen nasıl iciyorsun ilaçlarını.biliyorsun bunlarda süt çay gibi yiyeceklerden 2 saat sonra alınıyor sabah ve akşam olmam üzere nasıl ayarliyorsun ayrıca nickini unuttum ama aile hekimi olan arkadasimda cevaplayabilir
İnşallah canim. Bakalim ilk hafta nasil sonuclar alacagiz. Sizce suyu biraz kısıtlı iciyoruz diye ödem olur mu yaSeni okudukca hirslaniyomsakin motivasyonun kirilmasin
Sag ol kuzumAyy hadi inşallahh iyi alışverişler canım
Ben de kullanıyorum ama günde 1 tane, inan o bile beni daha pozitif yapıyorCok haklisin canim bunun bir ornegi de benim. 3 ayda bir dr.a gidip kan veriyorum kansizligi kontrol ettirmek icin, sonunda ayda 8 tane demir hapi iç dedi, cozumu boyle buldu. Kanim düşünce resmen tatli istegi ve isteksizlik usengeclik kapliyor beni. Direk anliyorum dr.a gidiyorum.
yok canım çok şükür ki öyle bariz bi sorunum yok.
reglinin de etkisiyle genel bi enerji düşüklüğü ve tabi ki de tartıdaki fazlalıklar...
son 1 haftadır aldığım kilolar beni çok geriyor.
demlicaykeyfi bugün şöyle bir yeme planım var;
10:30
3 yk müsli+200ml süt (YEDİM)
15:30
2-3 form mısır-pirinç patlağı
ayran
domates, salatalık, yeşillik
akşam iftara kv'de olcam
elimden geldiğince (elimden gelecek! gelmeli!) hafif geçircem.
yorumun nedir canım?
Benim de kendime faydam yokvayy canım sen psikologmuşsun
bu kadar olur, iyi olacak hastayım demek ben
canım doğru söylüyorsun, aile hekimliği uzmanıyım ben de... hoş kendime bi faydam yok ama...
gerçekten de kansızlığım var ve dediklerin de çok doğru ve mantıklı...
çok tşk ediyorummmm
çok tşk ederim canım ya,
ne güzel bi topic kaptanısın sen ya...
55 e düşersin, ama pat diye değil. Öyle de düşme zaten, zamanla olursa kalıcı olurArkadaşlar Merhaba benimde kilolarimla başım acayip dertte son zamanlarda çok hızlı kilo artışı başladı ve göbek basen ne ararsan var maşallah eşimde sıkilmaya başladı benim bu halimden önceden böyle değildim. Spora başladım başladığım yerde ramazanda iftardan sonra faaliyet yokmuş ben şimdi ramazanda kilo verebilir miyim banayardımcı olursanız çok sevinirim. Boy 160 kilo 73 şöyle 55e felan düşsem süper olcak.. banada yardım edin napabilirim :/
Canim sen oruca baslayip iftar sahur duzeni kurunca daha iyi motive olursun diye dusunuyorum.Masallah hamarat hatunun hali başka oluyor
sende iyi ki varsın canım hepimiz iyi ki varız her ne kadar ben hala motive olamasamda
Canim insallah kariyer hedeflerine ulasirsin.Ben de kullanıyorum ama günde 1 tane, inan o bile beni daha pozitif yapıyor
Valla bana süper geldi, bravo sana:)
Benim de kendime faydam yokvalla 3 sene özelde kendimi hırpalayıp anlsiyete bozukluğu hastası oldum, danışanlarıma çare bulam çaresiz danışman:)) Ama kendime haksızlık etmiyim, ben kadınlar için konukevindeydim ve psikopat kocalarla uğraşıyofum şimdi kpss hazırlanıyorum, bi dahaki yıl aslında çift yıllar ama hedefim de yüksek, uzmanlıkta gözüm var
55 e düşersin, ama pat diye değil. Öyle de düşme zaten, zamanla olursa kalıcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?