- Konu Sahibi azra_beril
bu ay birbirimize çok dua edelim kızlar her sahura kalkışımızda teheccüd kılıp dua edelim birbirimize,,, hadi sizi beklyrm ben bugün kürlüre başladım hadi hayırlısı inşş bu ay olur...:ecrin_bebek:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşllhhh...bu mübarek günlerde dualarımız kabul olur...kürlerin inşllh işe yarar da bebişin gelir
azra_beril sen ne zamandır istiyorsun bebiş
inşllh olur bu ay...ben de 3 yıllık evliyim 7 aydır istiyoruz
benim ilk başta iltihabım vardı şükür geçti....geçen ay dr gittiğimde küçük küçük kistlerimin olduğunu söyledi bidaha gitmedim bekliyorum dr 5 ay daha dene dedi olmazsa gel dedi...bende bekliyorum
selam bayanlar...
ramazanın bereketine inananlardanım..geçen sene ramazan ayında hamile kaldım..tabi bebek öldü ama 1 senedir beklediğimiz haber ramazanla birlikte geldi..benimde evliliğimde 2 senem bitti ve bebek öldükten 5 ay sonra bir düşük yaşadık..sonra bir tane daha =(((
şimdi soğan kürü yapıyorum ben de...umarım hepimizde işe yarar...
birbirine edilen dualar çabuk kabul ederler..dualarım sizinle...mübarek ramazan ayının bereketini Allah rahminize nur topu gibi sağlıklı bir bebek vererek ihsan etsin...sağlıkla doğurmayı ve sağlıklı güzel ömrünü de göstersin inşallah...isteyen herkese...