- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Bu konularda biraz fazla cekingenim galiba :)bence sorabilirsiniz. önceki günden konuşulmuş bir şey için kimse “ayy bana meraklı bu ceylinimdeceylinim bırakmıyor yakamı” demez :)
Ay yok artıkBeni beklemis ben de gitmedim kabalik ettim sanirim utangacligim yuzunden
Yazık olmus, üzerine konusmamıstık iptal ettin sandım mı dedinizBeni beklemis ben de gitmedim kabalik ettim sanirim utangacligim yuzunden
Sizinkisi baya baya kabalık olmuş. Ben olsam bir daha ne konuşur ne selamlaşırdım..Beni beklemis ben de gitmedim kabalik ettim sanirim utangacligim yuzunden
Ay yok artık
Nasıl yani ? Kimse buluşacak mıyız diyip mesaj atmadı mı ? Sen ya da o ?
Eeee o gidince sen gelmedin diye aramadı mı :) telefon diye bir şey var , yani kötü olmuş bence
Yazık olmus, üzerine konusmamıstık iptal ettin sandım mı dediniz
Ne o sordu ne ben ama o gitmis beklemis bir saat mesaj da atmadi ben de demek ki gorusmeyecegiz dedim acikcasi. Baya alinmis galiba. Hos olmadi hic bu durumSizinkisi baya baya kabalık olmuş. Ben olsam bir daha ne konuşur ne selamlaşırdım..
Sizin gitmemeniz son derece mantıksız. O mesaj atmamış cunku sozlestıgınıze emin. Tereddüte düşen taraf olarak sizin sormanız gerekirdiNe o sordu ne ben ama o gitmis beklemis bir saat mesaj da atmadi ben de demek ki gorusmeyecegiz dedim acikcasi. Baya alinmis galiba. Hos olmadi hic bu durum
Cok cekindim mesaj atmaya acikcasi neden bilmiyorum.Sizin gitmemeniz son derece mantıksız. O mesaj atmamış cunku sozlestıgınıze emin. Tereddüte düşen taraf olarak sizin sormanız gerekirdi
Demek ki neymiş? Meraklı görünmeyeyim derken ayarı fazla kaçırınca istemediğimiz başka mesajlar verebilirmişiz.Ne o sordu ne ben ama o gitmis beklemis bir saat mesaj da atmadi ben de demek ki gorusmeyecegiz dedim acikcasi. Baya alinmis galiba. Hos olmadi hic bu durum
Hep boyle cekıngenmısınızdırCok cekindim mesaj atmaya acikcasi neden bilmiyorum.
Evet galiba oyle biraz aşmam lazim bu sorunuDemek ki neymiş? Meraklı görünmeyeyim derken ayarı fazla kaçırınca istemediğimiz başka mesajlar verebilirmişiz.
Medeni bir iletişimde farklı anlamlar aramayı bırakın, "planımızda değişiklik yok değil mi" demek aşırı ilgi göstermek değildir.
Demek ki her ikinizde de yeterli istek yokmuş ..Ne o sordu ne ben ama o gitmis beklemis bir saat mesaj da atmadi ben de demek ki gorusmeyecegiz dedim acikcasi. Baya alinmis galiba. Hos olmadi hic bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?