Randevulaşma

Ben olsam bulusma saatine yakin yani 1-2 saat onecedeb bulusmayla ilgili bisey sorar veya soylerim o sekilde ogrenmis olurdum.
Cok cekingenim bu konularda nasil davrabilir bilmiyorum karsiya farkli "istekli ya da merakli" gorunmemek adina gereksiz kasiyorum ve sacma sapan bir durum meydana geliyor

Cok cekingenim bu konularda nasil davrabilir bilmiyorum karsiya farkli "istekli ya da merakli" gorunmemek adina gereksiz kasiyorum ve sacma sapan bir durum meydana geliyor
Biriyle görüşülmek isteniyorsa “o kişiyle ilgili istekli ve meraklı “ olursunuz kabaca zaten ..

Ama bu durum daha kötü olmuş

Istekli gorunmeyecegim diye adami ekmişsiniz resmen yeni gordum.
Ama cok ayip sozlesmissiniz ve bi haber bile vermeden bekletmiş, gitmemissiniz.

Son anda bisey ciksa zaten haberlesilir iptal edilir en azindan. Oyle sustu diye gitmemezlik olmaz ki.

Biriyle görüşülmek isteniyorsa “o kişiyle ilgili istekli ve meraklı “ olursunuz kabaca zaten ..

Ama bu durum daha kötü olmuş
Arkadasca bi gorusme kesinlikle benim acimdan ama karsimdaki farkli goruyor diye dusunuyorum. Ama evet hic hos olmadi bu tepkilerim konusunda ne yapmaliyim bilmiyorum sosyal becerilerim dusuk galiba

Of evet ayni cumleyi o da kurdu. Gercektrn nasil davranilir bilmiyorum, bu isler cok karisik geliyor bana beseri iliskiler kurmada hayli zorluk cekiyorum. Karsidan benimle ilgilendigi havasi alinca ozellikle tamamen hoduk gibi davraniyorum.
Nasil ayarlamaliyim bilmiyorum

Ilgisi var diye panik yapma normalde insanlar birbirlerine nasil davraniyorlarsa oyle davran.
Siradan bir arkadasinizla bulusacak olsaniz haber vermeden eker misiniz? Ekmezsiniz, ayip oldugunu biliyorsunuz sonucta. Bikac saat onceden sormak "aahh bana ne merakli" dedirtmez ve bu durum yaşanmazdi.

"Gayet normal" olan durum ve davranislar icin karsinizdaki erkek kafasindan abuk sabuk cikarimlar yapan bir tipse bunu fark ettiginizde zart diye kesin atin zaten havasini alir. Oylesiyle ugrasilmaz, devamli ne dusunur diye iliskiye baslanmaz ve surdurulmez.

Mantikli olarak dusununce nasil davranmam gerektigini aslinda biliyorum ama hayatta uygulayamiyorum bunu. Keske dediginiz gibi hareket etseydim ama biraz degisik bir yapim var torpulemem gerekiyor artik.

Valla aklıma ;

Geleceğim, bekle dedi, gitti
Ben beklemedim,
O da gelmedi
Ölüm gibi birşey oldu.
Ama kimse ölmedi.

dizeleri geldi

Üstüne çok düşüyorum sanmasın derken onu ekmiş gibi olup biraz ayıp etmişsiniz gibi olmuş.

Ben konuşulup plan yapıldıktan sonra 80 kere sorulmasından hoşlanmıyorum pek. Zaman ve yer belliyse ekstra bir durum oluşmadıkça iletişime geçmeye gerek duymam. O saatte orda olurum arkadaşımın da olmasını beklerim.

ne kadar kabasınız yaşınız kaç 17 mi ? Sözleştiyseniz neden tekrar haber versin ki ne değişik bir düşünce tarzı

Arkadaslar hallettim bugun gönlünü aldim anlayisla karsiladi, tesekkur ederim yorumlar icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…