Fıtık ciddi bi hastalık değil mi amaFıtık ?
Önce fizik tedavi uygulanıyor diye biliyorum fıtıkta o yüzden aklıma direk bu geldi.Fıtık ciddi bi hastalık değil mi ama
Bazı doktorları bilmem benimki anlayışlı ve mecburum .. iş yerindekiler didik didik sorcak onlardan saklamak zorunda olduğum bi durum var o yüzden uygun bi şey söylemem lazımyalandan rapor alanlara kılım açıkcası
bazı doktorlar da garip hasta olana zar zor 1 gün veriyorlar millete bas bas raporu yani
işyerindekilere açıklama yapmak zorunda değilsin bence ne bilim ben doktor verdi dersin.
Hemoroid için genel cerrahiden dr tanıdığım yok malasef 10 gün de hemoroid için çok değil miEn sorgusuz sualsiz rapor sebebi hemoroid ve fitiktir.belim agriyor dersiniz,hemoroidim var oturamiyorum dersiniz.Hemoroid derseniz daha ilerisini sormazlar :)
Bu iyi fikir canım sağolbırsey soylemek zorunda degılsınız ıs yaparken ters hareket yapmısım belım tutuldu fıtık baslangıcı dedı doktor der gecersın..
Hayır görmezler tabi ziyaret edelim geçmiş olsun diyelim de diyebilirlerOmurga eğriliği çok ağrı yapar. Skoyloz başlangıcı derseniz kimse ne ispat isteyebilir ne açıklama
Yada rüzgardan tutuldu diyin, on gün sizi göreceklermi ?
Sadece ağır kaldırdım belim çok ağrıyor doktor çok dikkat et 10 gün dedi desem nasıl olurbel fıtığı başlangıcı ilerlemeden fizik tedavi verdiler dersin olur biter.
Ben bel fıtığı başlangıcı için 15 gün fizik tedavi almıştım. Yani aaa söylemedin hiç falan deselerde hastalık başlangıç aşaması olduğundan dayanılmayacak bir acı değil ama böylede yaşanmaz be dedirten bir acı diye tarif eder geçersin
Temizlik yaparken oldu desem ?Canım fıtık olayında cok stratejik olman lazım . Mesela akşam işten çıktın ertesi gün fıtığım var 10 gün rapor verdiler dersen kimse inanmaz. Ondan önce her gün belinin ağrıyor olması falan lazım eğer şikayet ediyorduysan şirket içinde inanabilirler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?