- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Umarım bi gün benim yaşadığımı yaşayıp böyle çözümler aramazsın arkadaşım !!
Minimal fıtıklaşma , bası yaparak ağrı veya uyuşma yapar.Bu nedir
Keşke senin iş yerindekiler gibi olsalar .. bütün dünya duydu ilkinde bu sefer olmaz....
Omurilik kemikleri arasındaki diskin şişmesi ya size omirilik kemiklerinin adlarını yazmışBu nedir
Neden rapor almak zorunda oldugunu da yazarsan kimse sana onyargili davranmaz degil mi?
Devlet sirri degilse bizde bilelim.
Sana şu an kendimi ispatlamak zorunda değilim iş yerşndekilerden bir farkın yok şu an gözümde. Yargısız infazcılık moda oldu galibayani
doğum sonrası bir dolu anne rapor alıyo, fake rapor biliyorum ama bebeği var ve en az 6 aylığa getirip ek gıdaya başlayınca annesine kv sine bırakıp işe dönmek istiyo kadın
evlat olunca akan sular duruyo en az 6 ay anne sütünü destekliyorum devlette madem destekliyo ücretli analık iznini 6 ay yapmalı diye düşünüyorum
yani
doğum sonrası bir dolu anne rapor alıyo, fake rapor biliyorum ama bebeği var ve en az 6 aylığa getirip ek gıdaya başlayınca annesine kv sine bırakıp işe dönmek istiyo kadın
evlat olunca akan sular duruyo en az 6 ay anne sütünü destekliyorum devlette madem destekliyo ücretli analık iznini 6 ay yapmalı diye düşünüyorum
Sana şu an kendimi ispatlamak zorunda değilim iş yerşndekilerden bir farkın yok şu an gözümde. Yargısız infazcılık moda oldu galiba
Haklisiniz da.
Konu sahibinin derdinin bu oldugunu pek sanmiyorum acikcasi.
Bebegi olsaydi yazardi diye düsünüyorum neden rapor almak istedigini de tepki alabilirim düsüncesiyle yazmiyor bence.
Gerçekten insanların düşüncesizce tavırları yüzünden bu hale düşüyoruz ve suçlu yine biz oluyoruz inanılır gibi değil ..Valla hasta olmadan rapor alanları yadırgamıyorum artık, çünkü bazı işyerleri insanı öyle zor duruma sokuyor ki insanlar baskıdan ve sürekli takip edilmekten her şeyi yapabiliyorlar . Bizim işyerinde 5 dk geç kaldın diyelim onlar bile günlük yazılıp toplanıp yıllık izninden düşülüyor. Peki bu durumda çalışan insan acil bir işi olduğunda hakkı olan yıllık izni için bile sorguya maruz kalıyorsa bence alabiliyorsa rapor da alabilir.Bu arada fıtık başlangıcı diyebilirsin ,fizik tedaviden alcaksan raporu mesela ben her yıl düzenli olarak(menisküs var diz kapağımda) bağlarımı zedelerim ters hareketten dolayı ve çok ciddi agrı yapar ,azcık topallarsın.
Yok yahu ne tepkisi normal bir durum için ama insanlar işte.. eski konularına bakın zaten anlarsınız , konu sahibesinin dili yanmış bir kere bence üzerine gitmemeliyiz nedeni hakkında bakınca anlarsınız zati
Yok yahu ne tepkisi normal bir durum için ama insanlar işte.. eski konularına bakın zaten anlarsınız , konu sahibesinin dili yanmış bir kere bence üzerine gitmemeliyiz nedeni hakkında bakınca anlarsınız zati
Ben beddua ettiğimi hatırlamıyorum sadece umarım bi gün beni anlamak zorunda kalmazsın dedim . Bu aksine iyi bir dilek canımnedenini sordum eski konularına bakmamıza gerek yok devlet sırrı değilse durumum bu demek zor olmamalı, ama beddua etmeyi tercih etti
Umarım bi gün benim yaşadığımı yaşayıp böyle çözümler aramazsın arkadaşım !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?