RAPOR ALACAĞIM İŞ YERİNE NE SÖYLEYEBİLİRİM

Umarım bi gün benim yaşadığımı yaşayıp böyle çözümler aramazsın arkadaşım !!

e ne yaşıyosun onu anlat o zaman
yalan bulun bana minvalinde konu açarsan ne diyelim
ha dersin ki çocuğuma bakacak kimse yok, adam akıllı idari izin istedim vermediler vs vs.

Haftasonu genel temizlik yaparken masayı çekeyim dedim tık diye bir ses, anaaammm doğrulamadım hemen doktora götürdüler fırtlamış benim fıtık, ameliyat boyutunda değilmiş ağır taşıma bir de dinlen dedi, ama ben kupa çektirip kantaron yağları ile ovdurduydumdaa anca geçti dersiniz.
Benim yalan da çok ayrıntılı oldu

Yani sağlık probleminiz yoksa ve buna rağmen rapor alacaksanız arkanızdan söylenecek herşeye de hazırlıklı olmalı ve dert etmemelisiniz.
Hangi doktordan rapor alacaksanız o yönde birşey söyleyip geçeceksiniz.

Keşke senin iş yerindekiler gibi olsalar .. bütün dünya duydu ilkinde bu sefer olmaz....

Cahil bir ortamda çalışıyor olmak bile kendine zarar canım Allah kolaylık versin . Durumunu çok iyi anlıyorum ve insanları kandırmak yalan dolan gibi olarak da görmüyorum bu gibi durumlarda. Herkes her şeyi bilmek zorunda değil

Neden rapor almak zorunda oldugunu da yazarsan kimse sana onyargili davranmaz degil mi?
Devlet sirri degilse bizde bilelim.

yani
doğum sonrası bir dolu anne rapor alıyo, fake rapor biliyorum ama bebeği var ve en az 6 aylığa getirip ek gıdaya başlayınca annesine kv sine bırakıp işe dönmek istiyo kadın
evlat olunca akan sular duruyo en az 6 ay anne sütünü destekliyorum devlette madem destekliyo ücretli analık iznini 6 ay yapmalı diye düşünüyorum

Sana şu an kendimi ispatlamak zorunda değilim iş yerşndekilerden bir farkın yok şu an gözümde. Yargısız infazcılık moda oldu galiba

Haklisiniz da.
Konu sahibinin derdinin bu oldugunu pek sanmiyorum acikcasi.
Bebegi olsaydi yazardi diye düsünüyorum neden rapor almak istedigini de tepki alabilirim düsüncesiyle yazmiyor bence.

Valla hasta olmadan rapor alanları yadırgamıyorum artık, çünkü bazı işyerleri insanı öyle zor duruma sokuyor ki insanlar baskıdan ve sürekli takip edilmekten her şeyi yapabiliyorlar . Bizim işyerinde 5 dk geç kaldın diyelim onlar bile günlük yazılıp toplanıp yıllık izninden düşülüyor. Peki bu durumda çalışan insan acil bir işi olduğunda hakkı olan yıllık izni için bile sorguya maruz kalıyorsa bence alabiliyorsa rapor da alabilir.Bu arada fıtık başlangıcı diyebilirsin ,fizik tedaviden alcaksan raporu mesela ben her yıl düzenli olarak(menisküs var diz kapağımda) bağlarımı zedelerim ters hareketten dolayı ve çok ciddi agrı yapar ,azcık topallarsın.

Haklisiniz da.
Konu sahibinin derdinin bu oldugunu pek sanmiyorum acikcasi.
Bebegi olsaydi yazardi diye düsünüyorum neden rapor almak istedigini de tepki alabilirim düsüncesiyle yazmiyor bence.

Yok yahu ne tepkisi normal bir durum için ama insanlar işte.. eski konularına bakın zaten anlarsınız , konu sahibesinin dili yanmış bir kere bence üzerine gitmemeliyiz nedeni hakkında bakınca anlarsınız zati

Gerçekten insanların düşüncesizce tavırları yüzünden bu hale düşüyoruz ve suçlu yine biz oluyoruz inanılır gibi değil ..

Yok yahu ne tepkisi normal bir durum için ama insanlar işte.. eski konularına bakın zaten anlarsınız , konu sahibesinin dili yanmış bir kere bence üzerine gitmemeliyiz nedeni hakkında bakınca anlarsınız zati

nedenini sordum eski konularına bakmamıza gerek yok devlet sırrı değilse durumum bu demek zor olmamalı, ama beddua etmeyi tercih etti

Her üyenin eski konularina bakamayiz objektif yorum yapmak icin ama her üye yargisiz yorum almak istiyorsa sebeplerini konularinda belirtmeliler diye düsünüyorum.
Yoksa neden rapor aliyorsun diye üzerine gitmedim ben her yazana insallah benim durumda olmazsin demeye basladigi icin sebebini sordum neden rapor almak istediginin.

nedenini sordum eski konularına bakmamıza gerek yok devlet sırrı değilse durumum bu demek zor olmamalı, ama beddua etmeyi tercih etti
Ben beddua ettiğimi hatırlamıyorum sadece umarım bi gün beni anlamak zorunda kalmazsın dedim . Bu aksine iyi bir dilek canım

Ben de geçen sene mecburi durumda almıştım 10 gün. Çocuğa bakacak kimse yoktu. O yüzden halden anlamaz gibi ahkam kesmem..
Bana mide rahatsızlığı göstermişti. Sorana da hiç detay vermedim. Ne düşündüklerini de umursamadım. Zor anımda yanımda mı olacaklar sanki?

Fıtık diyebilirsiniz. Fıtık yürütmez de aynı zamanda. "Fizik tedavi verdi dinlenmen şart dedi" dersiniz.

Eşime asm doktoru 5 gün rapor verdi beli için. Adam her gün defalarca ağır şeyleri taşırken kimse "dikkat et belin sakatlanacak" demiyor. Umurlarında mı?
Gayet normal kasmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…