Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim instagramdada bunun aynisini tüp bebek seruveninde yazan senmisinMeraba kızlar ben zeynep kamilde tedavi görüyorum. Tüp bebek denememiz oldu ama negatif ikinci denememi rapor geçerli hastanede yapmak istiyorum bileniniz varsa yardımcı olabilirmi. Bide fiyatlarıda söylermsnz teşekkür ederim simdiden
Evet ya bi cevap alamadım doğru düzgünCanim instagramdada bunun aynisini tüp bebek seruveninde yazan senmisinayni yaziyi yazmislarda
Ben yazdiydim onun altina kiz ibrahim058 adim.. ben cogunu tek tek arayip sordumEvet ya bi cevap alamadım doğru düzgün![]()
canim benm tüplerim tıkalı sol tüpnde yok aldılar baska sorunumuz yok cok şükür. Bende istanbul tüp bebek merkezinde düşünüyorum ama daha karar vermedim. Ama baya uyguna yaptrmışsın hayirli olsunBen yazdiydim onun altina kiz ibrahim058 adim.. ben cogunu tek tek arayip sordum
Ben Erdem hastanesinde yaptirdim ilaclar cok uyguna geliyor onlarda 300 verdim tek komple 3300 ödedim ve sonucumda cook sukur pozitif.
- eurofertil ve bahcecei umutta 3080+ilaclar
- Istanbul tüp bebek merkezinde 2500+ilaclar
- Kadiköy şifa 3500+ilaclar
- Göztepe Medicalpark 4500+ilaclar
- Ümraniye Çakmak Erdem Hastanesi 3000+ilaclar
Ama bizde ki sorun cok buyuk degildi eger buyuk sorun varsa Bahceci umutu tavsiye ederim yada Medicalparki
Bizdede sorun yok canim spermde yumurtalarda saglam cok sukur sknti tüplerdeydi alindi kurtuldum insallah isin rast gider sneinde icini ferah tut.Canım
canim benm tüplerim tıkalı sol tüpnde yok aldılar baska sorunumuz yok cok şükür. Bende istanbul tüp bebek merkezinde düşünüyorum ama daha karar vermedim. Ama baya uyguna yaptrmışsın hayirli olsun
Çok teşekkür ederim canim benim.Bizdede sorun yok canim spermde yumurtalarda saglam cok sukur sknti tüplerdeydi alindi kurtuldum insallah isin rast gider sneinde icini ferah tut.
Bizde ilk oraya gittik istanbul tup bebek merkezine dr.nurettin türktekin beyle görûştûk cok begendik dediki sizde kesin tutar felan dedi baslayabilirsiniz dedi. Ama biz sancaktepede oturuyoruz yol okadar uzak geldiki ben oraya sık sık gidemezdim 3vasitayla cok zor olurdu zaten garanti verdigi icin en yakin yer nereyse orda yaptiralim dedik iste ümraniye oldu. Eger istanbul tub bebege yakinsan hic dusunme git derim cunku isleronde cok basarililar dr.nurettin turktekin beyde dr.aret kamarda cok methlerini duydumda gordumde.. basarilar allah yar ve yardimciiz olsun
Ne kadar ücret ödedin canim nasil bi hastanebende bahçeci umutta yaptırdım rapor geçiyor orada
Canım mhrs den infertilite bölümünden randevu alıyorsun, onlar zaten o gün durumunu konuşup aşılama mı yoksa direk tüp bebek mi onu konuşuyorlar durumuna bağlı olarak, sonra eline bir kağıt veriyorlar yapacaklarının listesini, tamamlayıp kurula veriyorsun, kurul da bir hafta sonra sana sonucu söylüyor. O kağıtta neler yazıyor dersen, eşinin sperm sonuçları isteniyor ürolojiden onaylatoyorsunuz, senden smear ve kültür örneği alınıyor, patolojiye gönderiliyor, yaklaşık 10-15 gün sonra sonucun çıkıyor, bu süre içinde dahiliye, anestezi, genel cerrahi ve psikiyatri den randevu alıp onlara görünüp tüp bebeğe uygun imzası alman gerekiyor, rahim filmin dışarda yaptırdıysan kabul ediliyor yoksa ona da rand alıp gidiyorsun, bunlar bittikten sonra kurula veriyorsun yani dosyanıKIZLAR ZEYNEP KAMİLDEN RAPOR ÇIKARMAK İÇİN NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM MESELA İLK HANGİ BÖLÜMDEN RANDEVU ALACAĞIM PKOLUYUM AMA DOKTORUM SEBEPSİZ İNFERTİLİTE FALANDA DEDİ BANA RAPOR ÇIKARIP TÜP BEBEK YAPTIRMAK İSTİYORUZ BİZDE KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLABİLİR Mİ LÜTFEN