- 18 Ekim 2013
- 1.256
- 284
- 123
Miracım sen aşılama yaptırdın mı yoksa direk tüp bebek mi yaptırdın
Direk tup bebek canim bizim ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miracım sen aşılama yaptırdın mı yoksa direk tüp bebek mi yaptırdın
Aşılama denenmeden tüp bebek yaptırılıyo mu devlette canımTup bebek tutmadi cnm ikinciyi denicez subat gibi ben rapor cikardim ve ist semiha sakirde yaptirdim ilaclarda900 tl tuttu
Aşılama denenmeden tüp bebek yaptırılıyo mu devlette canım
Sağol yardım ettiğin için bilmediğim şeyleri öğrendim aklıma takılan bişey olursa tekrar sorabilirim değil mi
Sağol yardım ettiğin için bilmediğim şeyleri öğrendim aklıma takılan bişey olursa tekrar sorabilirim değil mi
evet cnm 2 iğneli aşılama şartı var, klomenle olani kabul etmiyorlar. ama bazi istisnai durumlarda aşılama şartı kalkiyor sanırım 35 yaş üstü olan bayanlarda ve esimin sperm sayisi cok düşük olanlarda vsArkadaşlar lütfen yardımcı olun rapor şartları konusunda 2017 haziran ayı şartları neler yapanlar yazın lütfen ıgneli asila ma sart mj klomen çatlama iğnesi olmuyo mu tapan varmı
Ve ıgneli asilama iyi mi hamile olan varmı lütfen paylasalim
Eee 37 yasinda olcam canım kabul etmedievet cnm 2 iğneli aşılama şartı var, klomenle olani kabul etmiyorlar. ama bazi istisnai durumlarda aşılama şartı kalkiyor sanırım 35 yaş üstü olan bayanlarda ve esimin sperm sayisi cok düşük olanlarda vs
sen onu bi arastir cnm. çünkü zaten 40 yaşından gün aldigin an rapor hakkin olmayacakEee 37 yasinda olcam canım kabul etmedi
malesef kimliğe bakıldığı icin kimlik yaşını baz alırlar sanirim kimlik yaşına göre 35i doldurduktan sonra aşılama şartı kalkar. istersen devlet hastanesine git formaliteden yaptir aşilamalarini hem belli mi olur belki onunla hamile kalirsinEvet dedim ama kimlikte yaziyo 1982 ama 80 aslında
Iki kez yaptım negatif klomen ve2 çatlama iğnesi olmadi geçen gün doktor dedi iki ıgneli hakkın daha var yapsam mi2 acaba onun farki varmı digerin den bugün adet oldum 3 gun gecikti sancı öldürdü igne yaptım da geçti kanamam çok az ama geçen ay coktu bakalım pazartesi doktora gidevem5 Lütfi kirdar sabiha sahir de rapor için oraya da gidecem olmazsa ıgneli asilama yapcam başka carem yok özel maddi durumun olsa hmn bahceci yapcayapacammalesef kimliğe bakıldığı icin kimlik yaşını baz alırlar sanirim kimlik yaşına göre 35i doldurduktan sonra aşılama şartı kalkar. istersen devlet hastanesine git formaliteden yaptir aşilamalarini hem belli mi olur belki onunla hamile kalirsin
aşılama tüp bebege göre daha basit bi işlem oldugu icin devlet ya da özel fark etmez. aşılamani raporla yaparlar ilaclari uyguna alirsin o yüzden devlette dene bakalim hem belki igneli aşılama ile tutar sonucta iğne tedavisi klomenden daha etkiliIki kez yaptım negatif klomen ve2 çatlama iğnesi olmadi geçen gün doktor dedi iki ıgneli hakkın daha var yapsam mi2 acaba onun farki varmı digerin den bugün adet oldum 3 gun gecikti sancı öldürdü igne yaptım da geçti kanamam çok az ama geçen ay coktu bakalım pazartesi doktora gidevem5 Lütfi kirdar sabiha sahir de rapor için oraya da gidecem olmazsa ıgneli asilama yapcam başka carem yok özel maddi durumun olsa hmn bahceci yapcayapacam
aşılama tüp bebege göre daha basit bi işlem oldugu icin devlet ya da özel fark etmez. aşılamani raporla yaparlar ilaclari uyguna alirsin o yüzden devlette dene bakalim hem belki igneli aşılama ile tutar sonucta iğne tedavisi klomenden daha etkili
ben 3 kere iğneli aşılama denedim. ilk asilamada rapor otomatik çıkıyor yani sistemde ilaclari sgkli olarak alabiliyorsun. benim ilk denemede doktor hakkin var diyerek 3 kutu gonal f aldirdi o sekilde normalden cok daha uyguna geliyor ve 3 deneme icinde o 3 kutu ilaci kullandim yetti. ilaclar pahali ama dedigim gibi ilk seferki aşılama da ilaclarin büyük kismini devlet karsiliyor uyguna geliyor. ben 2 sene önce almıştım unuttum o yuzden fiyatiHiç yaptin mi canım ıgneli asilama da rapor um yokki
Hem gerek yok rapor devlet yapiyo da ilaç ödemiyor malesef asilama yazdığı iğneleri onlarda nw kadar gider acaba cok pahalı imis igne ler kaç gun vuruluyor
Benim yumurtalarım gelişiyo aslında ama hamile kalamiyorum sepepsebep bile demiyo lar nedeni bulunuyor bu daha kötü