sosyal güvencenız yokmu neden raporla almıyorsun ılacları antebı bılmıyorum ama ıstanbul umut tüp bebek ılaclar dahıl 3500 yada 4000 ytl ye yapıyor dıye bılıyorum bıraz fazla demısler sankı bence bıraz daha arastır derımMrb arkadaşlar.Bu ay antep eurofertil de tüp bebeğe başlayacağız.Raporum yok.3750 TL + 1500 TL ilaç dediler.Sizce çok mu pahalı.Bir arkadaş konya eurofertilde 2700 +1500 ilaçlar diye yazmış.Siz ne kadara yaptırdınız?yazarsanız çok sevinirim.
slm arkdslar bende ozel ege tup bebek merkezınde yaptırdım 1800euro tup bebek ılaclarda1500tl oldu bıraz fıyatlı ama bebıssızde olmuo rabbım herkesın gonul muradını versın ıns
Mrb arkadaşlar.Bu ay antep eurofertil de tüp bebeğe başlayacağız.Raporum yok.3750 TL + 1500 TL ilaç dediler.Sizce çok mu pahalı.Bir arkadaş konya eurofertilde 2700 +1500 ilaçlar diye yazmış.Siz ne kadara yaptırdınız?yazarsanız çok sevinirim.
Mrb arkadaşlar.Bu ay antep eurofertil de tüp bebeğe başlayacağız.Raporum yok.3750 TL + 1500 TL ilaç dediler.Sizce çok mu pahalı.Bir arkadaş konya eurofertilde 2700 +1500 ilaçlar diye yazmış.Siz ne kadara yaptırdınız?yazarsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?