Rapor olmadan tüp bebeğin toplam maliyeti ne kadar?

deniz42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
194
1
118
Şanlıurfa
Mrb arkadaşlar.Bu ay antep eurofertil de tüp bebeğe başlayacağız.Raporum yok.3750 TL + 1500 TL ilaç dediler.Sizce çok mu pahalı.Bir arkadaş konya eurofertilde 2700 +1500 ilaçlar diye yazmış.Siz ne kadara yaptırdınız?yazarsanız çok sevinirim.
 
Canım benim tedavi 2350 euro yaniii 5200TL + 2000TL ilaclar+1900 TL kan tahlilleri+250 TL histeroskopi
 
sosyal güvencenız yokmu neden raporla almıyorsun ılacları antebı bılmıyorum ama ıstanbul umut tüp bebek ılaclar dahıl 3500 yada 4000 ytl ye yapıyor dıye bılıyorum bıraz fazla demısler sankı bence bıraz daha arastır derım
 
slm arkdslar bende ozel ege tup bebek merkezınde yaptırdım 1800euro tup bebek ılaclarda1500tl oldu bıraz fıyatlı ama bebıssızde olmuo rabbım herkesın gonul muradını versın ıns
 
allah yardımcın olsun canım o merkezi biliyorum dayımlarda orda iki defa denedi ama olmadı merkez bi kere sömürücü hiç bir zaman hiç bir konuda yardımcı olmuyolar iki defa aynı tedaviyi yaptılar olmadı histerokopi yapıldı olucak dedi gene olmadı bir kere tedavi programını degiştirmediler aman ne yse hakkınd hayırlısı olsun canım
 

canım merkeze göre ve kullanılıcak ilaçlara göre fiyat değişiyo bizimki 5000 TL yi bulucak gibi..
 
Slm canım bende geçen ay yaptırdım tüp bebeği 3500 + 1000 ilaç parası + 200 tl transferde anestesi ücreti verdim.
 
canım konya eurofertılde yaptıran benım yalnız benım eşim emniyet mensubu o yüzden emniyete indirim yapıyomuşlar biz ondan yararlandık ve 2500e düşürdüler ok?
 
biz de 3300 hastaneye+1000 ilaçlara verdik.. transfer olmayınca 3300ün yarısını geri aldık..
 

Canım ben Gaziantep Eurofertil'de tüp bebek yaptırdım. Doktorum Ruşen Bey'di. Şükürler olsun ki ilk transferde sonuç pozitif oldu . Gerek doktorumdan gerekse diğer personelden çok memmun kaldım. Hamilelik takibini de Ruşen bey yaptı. Tedavi öncesi Gaziantep'te çok araştırma yaptım. Tüp bebek ve kadın doğum konusunda sonuna kadar güvenebileceğin birisi. Doğumu da o yaptıracak inşallah. Ama fiyat konusunda çok haklısın. ıstanbul-Konya-Gaziantep şubeleri ayrı ayrı fiyat veriyor. Sanırım ıstanbul'daki merkez 2500 TL (+ ilaç) fiyat veriyor. Bunun saçmalığını ben de tedavi öncesi belirttim. Ben raporla gittiğim için ve üç taksit yaptırdığım için indirim yapmadılar. Ama sen peşin ödeyeceksen bence iyi bir indirim konusunda ısrar et.
Tedavin hayırlı olsun. Ş.Urfa'da yaşayan forumda tanıştığımız bir öğretmen arkadaş(akdaş) daha burada tedavi oldu 3-4 ay kadar önce. O da hamile şu an. Darısı başına inşallah. Sevgiler.
 
cnm merhaba.bende özel umut tüp bebek merkezinde yaptırıyorum.çocuk istiyorum derneğine üye olduğum için ilaçlar dahil 3500 ytl verdim.ama 250ytl hormon tahlillerine verdim ayrietten.birde takviye ilaçlar (folbiol,femara,prednol,coraspin,progesteran iğneleri vb gibi) fiyata dahil değildi.500ytl gibi de onlar tuttu.4250 ytl ye geldi.hakkında hayırlısı.merkez çok önemli.işin ehli olmaları labor.iyi olması tüp bebekte kriter yani.
 
p
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.Prenses arkadaşım ben de konyalıyım ama işim için urfanın bir ilçesinden antepe tüp bebek için gidiyorduk.Tedaviye yarın başlamam lazımdı ama eşimle konuşup yaza bıraktık.Özel yerde sevk geçmiyor.Tabi tedavi başlayınca sık sık antepe gitmem gerekecek.20 gün falan rapor almam lazım .Ama öğrencilerime kıyamadım.Yazın inş.konya eurofertilde yaptırırızz.Bonadea arkadaşım pazarlık yap demişsin ama antep eurofertilde fiyat için konuşurken indirim konusunu açtık adam sağlığın pazarlığı olmaz diye resmen dalga geçti ya.Çok sağolun .
 
arkadaşlar ben kalamış tüpbebek merkezinde (jinemed) ilaçlar dahil 3500 tl ye yaptırdım .sadece lucrin i parayla aldım 120 tl
 
canlar bu masraflara microtese dahil olunca nekadar oluyo microtese yaptıranlar cevap verebilirmi
 
ya bu nediryaaaa insanlarda merhamet kalmamamışşş.parası olmayannn yaşamamsın bu ülkede hatta nefes bile almasın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…