- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Söylediğin şey mantıklı ama yine de devlet gonal f in tamamını ödemiyor onda da fiyat farkı çıkıyor bende 5 kutu onda 6 kutu. Öyle olunca katılım payı harici gonal f e de daha fazla fark ödemesi gerekmez miydiŞundan kaynaklı canım. İlaçlarınızı hesapladığımda (benim elimdeki reçete fiyatlarına göre)PembeHelvam in toplam ilaçları 1576 tutmuş. Seninde 914 tutmuş. Bu fiyatların %20 sini ödediğimiz için raporla PembeHelvam 315 tl, sende 182 tl sini ödemiş oluyorsun. Yani rakam yüksekliğine göre yüzde hesabı değişiyor. Fark tamamen bundan kaynaklı. Kabaca diğer hesaplamaları yazmıyım kafa karışıklığı olmasın. 315-182=133 tl. Baya bi uğraşlar sonucu inşallah yardımcı olmuşumdur :)
Ben de bulamadım en son alıyorum biyerden. Sgk işin içine girince hiçbirisi indirim yapmıyor nedense.
Bizim yandaki eczneye verdim siparişleri de daha teslim almadım. Heryer aynı fiyatı verdi bende daha araştırmadım. Verdiğim eczane reçeteyi girip ilaçları hazırlayacak ben de biara alıcam. Parasını da alırken ödiyecem.Aldınmı canım ilaçları
Bizim yandaki eczneye verdim siparişleri de daha teslim almadım. Heryer aynı fiyatı verdi bende daha araştırmadım. Verdiğim eczane reçeteyi girip ilaçları hazırlayacak ben de biara alıcam. Parasını da alırken ödiyecem.
Gelecek te ben hemen almıycam. Zaten ramazan sonu başlıycam tedaviye ödemelerimi ayarlıyım parasal olarak müsait olduğum zaman alıcam. Gerçi eczanedeki bayan istersen al ödemesini sonra yaparsın dedi ama nasılsa ilacın bi acelesi yok.Hııım iyi yapmışsın canım sipariş verildiyse ilaçlar hemen gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?