Raporlu Tüpbebek tedavisinde uygun ECZANE

2014 ile 2 sene fark var canım 6 ayda özel fiyatlar bile çok uçmuş...

Öyle ama bazı eczaneler sırf raporlu diye vermiyorlar eşimle 3 eczane gezdik rapor kotamiz yok dediler bize

Öyle ama bazı eczaneler sırf raporlu diye vermiyorlar eşimle 3 eczane gezdik rapor kotamiz yok dediler bize
gercekten kota diye bişey var özellikle tüp bebek yapan hastane ve merkezlere yakın eczanelerin kotaları dolu oluyor. bende hastaneye yakın eczaneye gittiğimde kotam dolu demişti. bazı eczanelerde tüp bebek raporu prosedürü karmaşık diye hiç bulaşmak istemiyor. büyük ve merkezi yerdeki eczanelere bakın. allah kolaylık versin zor ve stresli bi yolunuz var ama sonu mutluluk. kızım 1 yaşında tüp bebekle sahip oldum allahın izniyle.

Rabbim bagislasin inşallah darısı bizim de başımıza ♥

Reactions: nix

Allah bağışlasın canım. Darısı bize.

Reactions: nix
benim birinci denemem dün negatifle sonuçlandı. Tedaviyi özelde yaptırdım. Bu rapor konusunda bana bilgi verebilir misiniz?

Kızlar raporunuz var ne güzel ben sadece 1 kutu Gonalf 450 ye 300 lira ödedim iyiki 4 kutu vardı bende ama daha almam lazım yarın bakalım ne kadar büyüdü yumurtalar

benim birinci denemem dün negatifle sonuçlandı. Tedaviyi özelde yaptırdım. Bu rapor konusunda bana bilgi verebilir misiniz?
istanbulda tüp bebek bölümü olan hastaneler başvuruyosun.ben zeynep kamilde yaptırdım. bir dizi test tahlil istiyorlar onları yaptırıp kurula verıyorsun uygunsan raporun çıkıyor. tedaviye baslanıyor. zaten tup bebek bolumune basvurdugunda onlar sana anlatıyo.

ben yeditepede tedavi gördüm onlar bana rapor verebilirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…