- 22 Şubat 2014
- 771
- 377
- 133
- Konu Sahibi zeynepcicek
-
Umutsuz olayin hayatta neler oluyor neler sorunun ne? Tedavi oldun mu?
Ben kizimi istedim dogal yolla hemen nasip oldu simdi 2. Icin ugrasiyorum olmuyor ama olacagina inaniyorum
Sende umutunu yitirme.
Aminnn cnm ama ben hic biseyin sebepsiz olduguna inanmıyorum kısmette varsa Rabbim nasip eder inş.isteyen herkese hayırlı saglıklı evlat nasip eder inş.
Umutsuz olayin hayatta neler oluyor neler sorunun ne? Tedavi oldun mu?
Ben kizimi istedim dogal yolla hemen nasip oldu simdi 2. Icin ugrasiyorum olmuyor ama olacagina inaniyorum
Sende umutunu yitirme.
dogru söyluyorsun ınsallah canmmm allah emeklerımızı yemesn
Gün gectikce insan ister istemez ümitsiz olabiliyo sorun yok cnm tedavi olmazmıyım aklına gelebilecek bütün tedavileri oldum yumurtlama takibi aşılama tüp hepsini ama olmayınca olmuyo demekki şimdilik kısmetimde yok hayırlısı böyledir belkide bizim için cnm inş. sende en kısa zananda ikinci cocuguna hamile kalırsın Rabbim emeklerini boşa çıkartmazsın
2 sene icinde
2 catlatma
1 asilama
1tup denedik kredi borcu daha bitmedi.
Keske sende tedavilerini birakmasaydin bazen dr tedaviyi birakiyor senin ki nasil bilemiyorum.
O kadar arastirdim okudum dinledim cevremde arkadaslarin kadin dogum dr gibi oldum.
Allah yardımcınız olsun cnmm ben aslında tedavimi bırakmak zorunda kaldım kayınvalidem 2 yıl ònce felc oldu iki yıldır beraber yaşıyoruz onun fizik tedavisi devam ediyo bugune kadar onun icin erteledim simdide eşim rahatsız bel fıtıgından onunla ilgileniyorum simdide yani saglık problemleri yüzünden erteledik tedaviyi bidaha ne zaman başlarım bilmiyorum zaten planda yapmak istemiyorum aylar oncesinden mayısta tüp yaptırmaya karar vermistik esimin rahatsızlıgı çıktı o yüzden oluruna bırakacam uzun bi süre
Allah yardimcin olsun zor. Insallah saglikli bir zamanda vaktinde zamaninda olur.
Aminnn cnmm Rabbim herkese saglık versin bu hayataki en ònemli şey saglık kimseyi elden ayaktan düşürmesinn gönlümüzde ne dilek varsa hepimizin hayırlıysa nasip etsinn
Hayirli kandiller.Cnmm ben çıkıyorum inş. tekrar görüşürüz şimdiden hayırlı kandiller Allaha emanet ol iyi geceler
Canim raporsuz mu yaptirdin bazi ozellerde rapor cikaranlar var sehir disindan gelmisin nerde yaptirdin?merhaba..
1 aşılama tamamen ücretsiz, devlette.(klomen+pregnly iğne)=negatif
1 tüp bebek özelde. 5500 TL(ilaç+hastane)+ 1000 yol konaklama yemek=6500 TL PAZARTESİ SONUÇ ALACAĞIZ.
bütçemizi biraz zoryor. kredi kartları fullendi..
Ben faruk buyru da yaptirdim .13 mayis transfer idi msalesef başarısız. Ucret şöyle. Liv hospital de toplama ve transfer ücreti toplam 4000 tl. Ilaclar ise yaklasik 2000 tl.
Arkadaslar tup bebek ucretlerini lutfen yazin bu konuda bilgi almak isteyen kisilere yardimci olalim.
Canim raporsuz mu yaptirdin bazi ozellerde rapor cikaranlar var sehir disindan gelmisin nerde yaptirdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?