canım benim allah kucağına almayıda nasip eder inşallah...tbrklerrrr...isimlerde çok güzellmerhaba kıslar
ben hamile oldugumu mide bulantısı vs gibi rahatsızlıklar ile ilgili gittiğim hastanede uygulanan tedaviye cevap vermeyince test yapılması sonucu öğrendim...hihoyyyt
öylesine beklemediğim bi haberdi ki ,doktora''yok artık ,moralim yerine gelsin diye mi sölüyosunuz''deyivermişim:tomato:sonra rezil oldum tabii:roflol:
neyse bebeğimin ölesine mübarek bir zamanda varlığını ögrendim ki nasıl mutluyum anlatamamopuyorumnanaktan
allahım olmayanlara nasip etsin...:CüvCüv:
şimdiden ismini bile düşünüyorum,ama daha çok ufakkkksengözlerimebaksanab
erkek olursa DORUK IRA;kız olursa ASYA NAZ düşünüyorum...
sizce nasıllar:uhm::CüvCüv:
merhaba kıslar
ben hamile oldugumu mide bulantısı vs gibi rahatsızlıklar ile ilgili gittiğim hastanede uygulanan tedaviye cevap vermeyince test yapılması sonucu öğrendim...hihoyyyt
öylesine beklemediğim bi haberdi ki ,doktora''yok artık ,moralim yerine gelsin diye mi sölüyosunuz''deyivermişim:tomato:sonra rezil oldum tabii:roflol:
neyse bebeğimin ölesine mübarek bir zamanda varlığını ögrendim ki nasıl mutluyum anlatamamopuyorumnanaktan
allahım olmayanlara nasip etsin...:CüvCüv:
şimdiden ismini bile düşünüyorum,ama daha çok ufakkkksengözlerimebaksanab
erkek olursa DORUK IRA;kız olursa ASYA NAZ düşünüyorum...
sizce nasıllar:uhm::CüvCüv:
çok memnun oldum canım... bende tesadüfen reglimden 1 hafta önce aynı şikayetler sebebiyle öğrendim... allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin. ne kadarlık su anda
Tebrik ederim canım...Rabbim eli ayağı düzgün bir şekilde kucağına almayı nasip etsin meleğini...Eminimki senin için hayatın boyunca hiç unutmayacağın bir anı olarak kalacak...
ben de aynen geçen sene ramazanda tesadüfen öğrenmiştim.işyerinde ark.ımın zoruyla test almış yapmıştım da şok olmuştum:)) şimdi Allaha şükür meleğim kollarımda 3 aylıkdarısı başına inş..
aminn janım benimm:Saruboceq:canım benım rabbım saglıklan kucagına almyı nasp etsın
bızlerde duanı eksık etme
darısı bızlere
buldugun ısımlerde guselmıs
adı gıbı buyusun ınşşşşşşşş
aminnn
kesinlikle unutamayacağım bi anı bi hayat olacak benim içinnhihoyyyt
allahım olmayanlara nasip etsin:Saruboceq:
aminn janım benimm:Saruboceq:
sizlerden duamı eksik edermiyim hiççç:Saruboceq:
fikirler ve önerilere açıgım isim konusunda janlarakannehir
Benimde bugünle 3 günüm kaldı beklenmeyen regl tarihime...Rabbim inşallah banada yaşatır o duyguları...Benimde 2 gün oldu mide bulantılarım oluyor hele hele sabahları ama ben psikolojik olarak yoruyorum...
Benimde bugünle 3 günüm kaldı beklenmeyen regl tarihime...Rabbim inşallah banada yaşatır o duyguları...Benimde 2 gün oldu mide bulantılarım oluyor hele hele sabahları ama ben psikolojik olarak yoruyorum...
kız olarak___
bengisu
adasu
melis
masal
rüya
beren
beril
deniz
defne
derin
naz
dila naz
tanem
erkek olarak___
efe
batu
berk
berke
berkay
arda
emre
mert
baran
ay yerim ben onu maaşallah küçükmüş gerçekten ama vakit çok çabuk geçior. ben ilk öğrendiğimde bilgisayardaki sat hesabına göre 3+5ti şimdi 5+6 olmuş o kdr çabuk geçtiki o zaman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?