Tüp Bebek Merkezleri Recai papuccu mu timur gürgan mı?

hilal1907

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
4.227
3.983
198
Arkadaslar tedavide olan, olumlu olumsuz sonuc alan bilgi verebilir mi acaba. Bikac ay sonra tedavi dusunuyorum ama karar veremedimm.

Ben Recai hocaya tedavi oldum transferde ilk günüm. İnşallah olumlu sonuç alırım. Merak ettiğin bişey varsa sor ona göre cevap vereyim

Bende timur hocaya basladim dun ilk gorusmeye gittim. Sali gunu rahime ilac vercekmis. Adet olunca da baslicaz sanirim

Amin canimm hayirli olsun. Sen suan hangi asamadasin. Ben sali adetin 21. Gunu rahime ilac vereceklermis kontrole gidicem. İnofolik combi ve vajinal fitil verdi. Bitene kadar kullan dedi.

Canım ben cuma transfer oldum sonuç bekleme aşamasındayım. Kasımda Adetin 3. Günü hocaya gittim muayene oldum herşey iyi hemen başlayalım dedi. Ben aralıkta düşünmüştüm ama hoca yapalım dedi. 12 günlük tedavi süreci 5 yumurta toplandı çok şükür 5 ide döllendi. Ve transfer oldum. 4. Denemem ama ankarada ilk deneme. İnşallah da son olur sabırsızlıkla testi bekliyorum

Canım ben cuma transfer oldum sonuç bekleme aşamasındayım. Kasımda Adetin 3. Günü hocaya gittim muayene oldum herşey iyi hemen başlayalım dedi. Ben aralıkta düşünmüştüm ama hoca yapalım dedi. 12 günlük tedavi süreci 5 yumurta toplandı çok şükür 5 ide döllendi. Ve transfer oldum. 4. Denemem ama ankarada ilk deneme. İnşallah da son olur sabırsızlıkla testi bekliyorum
Masallah canim nasil basardin ne kullandin takviye 5te5 dollenme icinn

Etkisi oldu mu bilmiyorum ama adetin 3. Günü hergün 1 tane ımprly diye bir hap kullandık. Dr verdi

Daha çok folikül görünüyordu muayenelerde ama bu kadar çıktı. Hayırlısı tabi. İnşallah olumlu sonuç alayımda gerisi boş.

Hadi hayırlısı olsun canım. İnşallah bu son tedavin olur da bebişlerini bir an önce kucağına alırsın.bende 5. Günümdeyim hiç.bişey hissetmiyorum. Sanki transfer bile olmamışım gibi.bu sefer takmayacağım dedim ama ilaç zamanı gelince de garip oluyorum

Kızlar merhaba bende bu hafta görüşmeye gideceğim bende ikisi arasında kaldım kararsızım.benim tüplerde sorun var.hangisini önerirsiniz

Kızlar merhaba bende bu hafta görüşmeye gideceğim bende ikisi arasında kaldım kararsızım.benim tüplerde sorun var.hangisini önerirsiniz
Ben timur hocaya basladim simdilik bi sorun yok gayet ilgililer insallah da boyle gider olumlu sonuc alirim

Ben şehir dışındayım buradaki doktorum önerdi timur hocayı ama olumsuz yorumlar okuyunca tereddüt ettim.ön görüşme yapabiliyormuyuz bilgin varmı

Back
X