Recep ivedikten niyahet ayriliyorum

anonim06

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
81
4
6
Almanya
Konumu takip edenler bilir.6 mayista tamamen bosanmis olacagiz.Haber vereyim dedim arkadaslar.Ondan sonra daha bir cok olay oldu,bircok assalamada bulundu.Allahindan bulsun diyorum.Umarim kendi gibi birine asik olur,baska kotu soz etmiyorum.Ama yinede kolay degilmis.Bunalimdayim.Gecermi,uzun surermi bu bunalim?

Gozun aydin canim..
Kurtulmanin mutlulugunu yasa ne bunalimi??
Cocugun varmiydi?
Hep derim,yasiyacagin gercek askin karsisindan bir engel kaldirmaktir bosanmak/ayrilmak vs..
Mutluluklar..

konularını biliyorum anonim hakkında hayırlısı olsun.
zorluk çıkardı mı ayrılcagını söyleyince?
veya ailesi ?

Eski konularınıza göz attım..Her tür sıkıntınız varmıs zaten. Siddet, sevgisizlik...Bir de cinsellik 0 diye bir konun var orada anlattıklarınız kanımı dondurdu. Size resmen esya muamelesi yapmıs. İgrenc. Hakkında hayırlısı olsun, dogru karar gibi görünüyor...Elinden geleni yapmıs gibi duruyorsun.

Zorluk cikarmadi,oda dunden raziymis..ailedi de 2-3 defa yapmayin etmeyin dediler ama tabiki ogullarinin tarafini tuttular.Hatta kayinvalidem "allah gonlune gore versin ne deyim,oglumu kendine yakistirmiyorsun ondan ayriloyorsun " dedi.halbuki problemlerimizi biliyor,tek konu bakimsiz igrenc olmasi degildi.Ama akillarinda o kalmis demekki.Cok sasirdim.Aslinda kendisini cok severdim,ama birden oda beni suclamaya basladi.Avukat parasini falanda ustume yiktilar.Onun davayi acacagi yoktu ,bende lanet olsun bunuda oderim tek kurtulayimda dedim.İste oyle..tek tesellim cocugum olmamasi diyorum.Artik yeni bir sayfa actim.Hayallerimi gerceklestirecegim :) Allah herkesi hayirli insanlarla karsilastirsin insallah..

Zorluk cikarmadi,oda dunden raziymis..ailedi de 2-3 defa yapmayin etmeyin dediler ama tabiki ogullarinin tarafini tuttular.Hatta kayinvalidem "allah gonlune gore versin ne deyim,oglumu kendine yakistirmiyorsun ondan ayriloyorsun " dedi.halbuki problemlerimizi biliyor,tek konu bakimsiz igrenc olmasi degildi.Ama akillarinda o kalmis demekki.Cok sasirdim.Aslinda kendisini cok severdim,ama birden oda beni suclamaya basladi.Avukat parasini falanda ustume yiktilar.Onun davayi acacagi yoktu ,bende lanet olsun bunuda oderim tek kurtulayimda dedim.İste oyle..tek tesellim cocugum olmamasi diyorum.Artik yeni bir sayfa actim.Hayallerimi gerceklestirecegim :) Allah herkesi hayirli insanlarla karsilastirsin insallah..

inşallah hayallerini gerçekleştirirsin.

Eski konularınıza göz attım..Her tür sıkıntınız varmıs zaten. Siddet, sevgisizlik...Bir de cinsellik 0 diye bir konun var orada anlattıklarınız kanımı dondurdu. Size resmen esya muamelesi yapmıs. İgrenc. Hakkında hayırlısı olsun, dogru karar gibi görünüyor...Elinden geleni yapmıs gibi duruyorsun.

Ona sorarsan o elinden geleni yapmis,sinir bozucu ya..bide nasil hakli goruyolar.Bosanma davasini acmamakla elonden geleni yapmis,beklemos..ben eger inat olmasam ozur dilesem devam edebilirmisiz..ama artik onun icin donusu yokmus."hahahhaha gulermisin aglarmisin.cinsellige gelonce tam bir esya muamelesi hakkaten.Aklima geldikce sinirleniyorum.2bucuk yillik evliydik ve 20kere beraber olmamisizdir.Ben bilmiyorum sevisneyi deyip arkasini donup küsüp yatardi.ayy yine aklima geldi sinirlendim. :)

Konularini biliyorum anonim..
O adamla olacagina, 20 kere yalniz kal cok daha onurlu bi kadin olursun. Bi insanin kocasi, arkadaslari vb. O insanin sayginligini belirler.. Bunu dusun ve sevin..

Canim sahiden cocugunun olmamasi sanslisin,hayatini bir saygisiz ayi ile cürütmeye ne gerek var?
Ben hep böyle düsünüyorum,boyun eymek kendi kisiliginide bu insanla bozmak anlamina geliyor ve asil hayaller ve kisilik hep arka planda kaliyor.
Hayirlisi olsun hakkinda.

eski konularını okudum da Allah kurtarmış. Geçer emin ol. Kadını cinsel yönden tatmin etmemek zulümdür. Dinimizde öyle horoz gibi yap bitir yok. Belli ki seni mutlu edebilecek biri değildi. inşallah bundan sonrası daha iyi olur. ben de boşanıyorum mayısta inşallah. cinsel yönden bizim de böyle sıkıntılarımız vardı. şimdi iyi ki bitiyor diyorum. he biraz depresyonlar yaşayacaksın ama, onun yanında olduğundan daha mutlu olursun bence. üstünden büyük bi yük kalkıyor. hakkında hayırlısı olsun.

Recep ivedik yazdin ya, bu herseyi anlatiyo zaten :1:
Yeni hayatinda mutluluklar

Ona sorarsan o elinden geleni yapmis,sinir bozucu ya..bide nasil hakli goruyolar.Bosanma davasini acmamakla elonden geleni yapmis,beklemos..ben eger inat olmasam ozur dilesem devam edebilirmisiz..ama artik onun icin donusu yokmus."hahahhaha gulermisin aglarmisin.cinsellige gelonce tam bir esya muamelesi hakkaten.Aklima geldikce sinirleniyorum.2bucuk yillik evliydik ve 20kere beraber olmamisizdir.Ben bilmiyorum sevisneyi deyip arkasini donup küsüp yatardi.ayy yine aklima geldi sinirlendim. :)

20 kere olsan ne? Keske hic olmasaymıs. Her seferinde asagılanmıssın, ne kadar kötü hissetmissindir kim bilir. Çöp bidonu gibi davranmıs. Tapusu bende istedigim gibi kullanırım gibi bir mantıgı varmıs galiba esinin. Bir de seviyor demissin o baslıgı actıgında, seven insan böyle yapmaz. Dilde olan hareketlerle gösterilmedikce bir anlamı yok. Bir cift laf altı üstü.

Hayırlısı olsun, böyle biriyle olmaktansa yalnız ol daha iyi..

Çoluk yok çocuk yok ne depresyonu güzel arkadaşım, kurtuluyorsun hayatını karartan bu adamdan. Yeni hayatını kucakla, bak göreceksin her şey güzel olacak, kaybettiğin hiç bir şey yok. Fazla muhatap olmadan bitir davanı, başla yeni hayatına.

Umarım Bundan Sonraki Hayatında Çok Mutlu Olursun,Bu Arada Başlık Çok Uygun Olmuş :1: Ha Kesinlikle Üzülmek Yok Çocuksuz Ayrılmak Çok Güzel Nimet Tamamen Bağlarını Koparmış Olucaksın Recep İvedikle :9::31: :38:

Back
X