Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yok kuzum söylemezler benimkiler hele tahmin bile yapmazlar onun için sormadım ama 15.haftaya girerken perinatolog da randevum var şansımı deniyeceğim bakalım 🤔 söyler mi 🙄
15te görünür heralde ya. İkiz olduğu için belki uygun pozisyon yakalaması zor olur ama bebişler izin verir inşallah🤓

Gözün aydın canımmm aramıza bir ikiz annesi daha katıldııııı🥳 grupta 3 ikiz annesi mi olduk şimdi🙈
Maşallah 🧿 sübhanallah sılam ne güzel bir haber sağlıcakla gelsin minik mucizeler sağlıcakla vaktinde zamanında kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🥹🐣🐣
Aminn hepimiz inşallah sağlıkla kavuşalım bebişlerimize ♥️♥️🥹🥹

selamlar kızlar size tam göbek fotosu atacaktım bir gariplik hissedip wc ye gittim baya yoğun kanamam var çok korktum 😞 iş yerine en yakın hastaneye geldik kanama alanı gözükmüyor miniğim iyi önlem amaçlı serum ve iğne yapılıyor şuan

Eklentiler

• IMG_8687.webp
    IMG_8687.webp
    44 KB · Görüntüleme: 37
selamlar kızlar size tam göbek fotosu atacaktım bir gariplik hissedip wc ye gittim baya yoğun kanamam var çok korktum 😞 iş yerine en yakın hastaneye geldik kanama alanı gözükmüyor miniğim iyi önlem amaçlı serum ve iğne yapılıyor şuan
Ay canım geçmiş olsun, dikkat et yorma kendini. Kaçıncı haftada olmuş oldu kanaman?

Çok geçmiş olsun😔Allah sana bağışlasın.

Back
X