Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende de hurafeler erkek diyordu, hurafelere güvenme 🤣 bi yüzük testinde kız çıkmıştı, onu da iş arkadaşım cinsiyeti öğrenmeden bir gün önce yaptı. Yoksa bulantım yoktu, çin min de erkek diyordu 🤣 herkes güzelleştin kesin erkek diyordu falan filan

Benim kızım da çok güzel olmuştu yüzüm bunlarda şu ana kadar sivilceli ve doğum lekeleri attı böyle gidiyor ilerde ne olur bilmiyorum 😅

Bende yarın için o kadar sabırsızlanıyorum kiiii ikisini yan yana hareket ederken görebilicem ilk defa inşallah güzel şeyler duymayı ümid ediyorum 🥹 benimkilerin arasında 5 gün var şu an😮‍💨

Bazen o fark kapanıyor önemli olan sağlıklı olup gelişmeleri inşallah 🤲💕

Bende yarın ilk defa o hallerini görücem inşallah 😍🫠 çikolata yiyip gidicem bakalım kıpır kıpır olucaklar mı🙈

Ben hiç birşey yemedim kendiler kıpırık tı maşallah 🧿 sübhanallah hatta doktorum zor görüntü alıyorum dedi benim kızım da öyleydi doktor demişti çok aktif bir bebek 👶🥹🤣

Ben hiç birşey yemedim kendiler kıpırık tı maşallah 🧿 sübhanallah hatta doktorum zor görüntü alıyorum dedi benim kızım da öyleydi doktor demişti çok aktif bir bebek 👶🥹🤣
Ay bana da herkes senin çocukların çok sakin olur diyor bende yarın görücem bakalım sakinler mi hareketliler mi😅 sabah 10 da gidicem zaten çikolata yemesem bile kahvaltı sonrası gitmiş olacağım bakalım artık bi an önce yarın olsun 🙈😅

Ay bana da herkes senin çocukların çok sakin olur diyor bende yarın görücem bakalım sakinler mi hareketliler mi😅 sabah 10 da gidicem zaten çikolata yemesem bile kahvaltı sonrası gitmiş olacağım bakalım artık bi an önce yarın olsun 🙈😅

Olur inşallah bende genelde sakinim ama eşim hiperaktif 😂 ona çekmişler 😝

Kızlar herkes hamilelik takvimi yapsın 😁 böyle unutuyoruz kim kaç haftalık topiğimiz hamiş fotolarıyla şenlensin 🤩🥳

ben de 12 de gidicem bişey der mi acaba sorsam komik olur mu erken daha der mi diye sorayım dedim :KK48:
Ben geçen gün 10+4'te sordum daha çocuğun şeyi bile oluşmamıştır, sen hiç utanma sor😅 Hiç cevap vermedi, zaten haftaya fetal dna'da öğrenicez dedi😁 Aslında buraya da cinsiyet tahmini için foto atacaktım ama nub açısı pek görünmüyo bacakları görünüyo diye atmadım🙈

Ben geçen gün 10+4'te sordum daha çocuğun şeyi bile oluşmamıştır, sen hiç utanma sor😅 Hiç cevap vermedi, zaten haftaya fetal dna'da öğrenicez dedi😁 Aslında buraya da foto atacaktım ama nub açısı pek görünmüyo bacakları görünüyo diye atmadım🙈
O zaman soracağım:) Ben de fetal dna yaptırmayı planlıyorum zaten ama insan dayanamıyor merak ediyor. :KK48:

Back
X