- 17 Ağustos 2021
- 1.665
- 2.060
- 83
14+4 gideceğim bende söyler artık herhalde kuzu banaBen sordum tabi ki bakarım ama bu bir tahmin sadece alışveriş yapmayın dedi dr, 13+0

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14+4 gideceğim bende söyler artık herhalde kuzu banaBen sordum tabi ki bakarım ama bu bir tahmin sadece alışveriş yapmayın dedi dr, 13+0
Off seninki için aşırı heyecanlıyım aşkoYok canım benimki erken yanılıyoruz dedi
Hahahahah bende rüyamda doktor ultrasona bakıyor kız diyor ama ben bacak arasında pipi görüyorumDün cinsiyeti çok düşündüm herhalde rüyamda ne gördümmmmcinsiyet partisi yapıyoruz şu dumanlarla ikisi de pembe çıkıyor ben şok çünkü ikisinin de erkek çıkacağına eminim kiii neyse herkese anlatıyoruz felan biraz gezip tozuyoruz akşam eve geliyoruz videoyu ayarlayım da paylaşayım diye telefonu elime alıyorum tekrar bakarken dumanın birinin mavi olduğunu farkediyorum ve hemen havalara uçuyorum aşkımmmmm biri maviymiş biz yanlış görmüşüz diye
benim rüyaların saçmalık seviyesi
![]()
Perinatolog oldun ya14+4 gideceğim bende söyler artık herhalde kuzu banayoksa çocuğun tüm anatomisini çıkaracağım az kaldı incelemekten
![]()
Bende ya hem kız hem erkek görünüyor çocuummmmm canımOff seninki için aşırı heyecanlıyım aşko![]()
Kanka o çok düşündüğümüz için oluyor, bilinç altı, bende hep karmaşık görürdüm, en son hatta erkek bebek emziriyordumBende ya hem kız hem erkek görünüyor çocuummmmm canım![]()
Puhahhahahha kız dün videodan zoomluyorum ss alıyorum durduruyorum ilerletiyorumPerinatolog oldun ya![]()
Gözün aydın canımmm aramıza bir ikiz annesi daha katıldıııııKızlaar ben doktordan çıktım şimdi 2 kese göründüşoklardayım iki bebiş geliyo bize
6 haftalık olmuşuz
Allahım mental sağlımızı koruPuhahhahahha kız dün videodan zoomluyorum ss alıyorum durduruyorum ilerletiyorumprofesör olcam az kaldı nub sayfası açarım yakında paralı tahmin
![]()
Hahahah bende erkek gördüm hep 3 kere filan ama eşim kız olduğuna o kadar emin ki kız çıkarsa ben şokkk olurumKanka o çok düşündüğümüz için oluyor, bilinç altı, bende hep karmaşık görürdüm, en son hatta erkek bebek emziriyordum![]()
Yok yok senin erkek aşkoHahahah bende erkek gördüm hep 3 kere filan ama eşim kız olduğuna o kadar emin ki kız çıkarsa ben şokkk olurum![]()
Kızlaar ben doktordan çıktım şimdi 2 kese göründüşoklardayım iki bebiş geliyo bize
6 haftalık olmuşuz
Nubu düz olana kız çıkıntı olana bazen kız diyor bazen erkek ama çoğunluk erkek dedi hafif yukarı diyor sonra ben inatla paralel değil mi yazıyorum aa evet şimdi dikkatli bakınca oldukça paralel görünüyor diyor onu bile ikna ettimAllahım mental sağlımızı koruaşkım hiç chat gpt attın mı resmini o ne diyor
Oda karar veremiyor, aynı resimleri atıyorum 2 gün üst üste denemek için, bir gün erkek, bir gün kız diyorNubu düz olana kız çıkıntı olana bazen kız diyor bazen erkek ama çoğunluk erkek dedi hafif yukarı diyor sonra ben inatla paralel değil mi yazıyorum aa evet şimdi dikkatli bakınca oldukça paralel görünüyor diyor onu bile ikna ettim![]()
Ben geçen gün 10+4'te sordum daha çocuğun şeyi bile oluşmamıştır, sen hiç utanma sorHiç cevap vermedi, zaten haftaya fetal dna'da öğrenicez dedi
Aslında buraya da cinsiyet tahmini için foto atacaktım ama nub açısı pek görünmüyo bacakları görünüyo diye atmadım
![]()
Kız ben o kadar emindim erkek olduğuna ama dün o videodaki nubtan sonra kız da olabilir inanki resmen kız nubu kafam çok karışıkYok yok senin erkek aşkobence eşin şok olacak
![]()
12+4te yaptı canım. Bir kız bir erkek dedi 10 gün sonra feral DNA da doğruladı ama benim doktorum perinatolog. O yüzden erken de görüyor olabilir12 haftalıkken doktoru cinsiyet tahmini yapan var mı peki:)
Ne bileyim isteyenin bir yüzü karaO zamanlar cinsiyet daha belli olmaz canım niye sordunen azından 13 yada 14 haftalık olsun
![]()
Ne bileyim isteyenin bir yüzü karabelki dedim o da nub’a göre bir şey söyler ama söylemedi. Haftaya öğrenicem test sonuçları gelince
![]()