Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Dün cinsiyeti çok düşündüm herhalde rüyamda ne gördümmmm😂 cinsiyet partisi yapıyoruz şu dumanlarla ikisi de pembe çıkıyor ben şok çünkü ikisinin de erkek çıkacağına eminim kiii neyse herkese anlatıyoruz felan biraz gezip tozuyoruz akşam eve geliyoruz videoyu ayarlayım da paylaşayım diye telefonu elime alıyorum tekrar bakarken dumanın birinin mavi olduğunu farkediyorum ve hemen havalara uçuyorum aşkımmmmm biri maviymiş biz yanlış görmüşüz diye😂 benim rüyaların saçmalık seviyesi🤣
Hahahahah bende rüyamda doktor ultrasona bakıyor kız diyor ama ben bacak arasında pipi görüyorum 😂😂🤣🤣

Kızlaar ben doktordan çıktım şimdi 2 kese göründü 🥹 şoklardayım iki bebiş geliyo bize🤍 6 haftalık olmuşuz

Maşallah 🧿 sübhanallah sılam ne güzel bir haber sağlıcakla gelsin minik mucizeler sağlıcakla vaktinde zamanında kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🥹🐣🐣

Allahım mental sağlımızı koru 😂😂 aşkım hiç chat gpt attın mı resmini o ne diyor
Nubu düz olana kız çıkıntı olana bazen kız diyor bazen erkek ama çoğunluk erkek dedi hafif yukarı diyor sonra ben inatla paralel değil mi yazıyorum aa evet şimdi dikkatli bakınca oldukça paralel görünüyor diyor onu bile ikna ettim 🤣🤣🤣

Nubu düz olana kız çıkıntı olana bazen kız diyor bazen erkek ama çoğunluk erkek dedi hafif yukarı diyor sonra ben inatla paralel değil mi yazıyorum aa evet şimdi dikkatli bakınca oldukça paralel görünüyor diyor onu bile ikna ettim 🤣🤣🤣
Oda karar veremiyor, aynı resimleri atıyorum 2 gün üst üste denemek için, bir gün erkek, bir gün kız diyor 😂😂

Ben geçen gün 10+4'te sordum daha çocuğun şeyi bile oluşmamıştır, sen hiç utanma sor😅 Hiç cevap vermedi, zaten haftaya fetal dna'da öğrenicez dedi😁 Aslında buraya da cinsiyet tahmini için foto atacaktım ama nub açısı pek görünmüyo bacakları görünüyo diye atmadım🙈

O zamanlar cinsiyet daha belli olmaz canım niye sordun 😹 en azından 13 yada 14 haftalık olsun 🤩

Ne bileyim isteyenin bir yüzü kara😅 belki dedim o da nub’a göre bir şey söyler ama söylemedi. Haftaya öğrenicem test sonuçları gelince😍

Yok kuzum söylemezler benimkiler hele tahmin bile yapmazlar onun için sormadım ama 15.haftaya girerken perinatolog da randevum var şansımı deniyeceğim bakalım 🤔 söyler mi 🙄

İlk gebelikte 13 haftalıkken perinatologa gittim sordum ama şu an henüz çok erken dedi göremiyorum dedim gülüşünden belli ki görüyorsun söylemedi adam vallah 22 haftalıkken öğrendik 😹

Back
X