- 12 Mayıs 2022
- 638
- 646
- 53
- 25
Ay oluyor mu öyleBenim de önce yan yanaydı geçen hafta gittiğim de birisi yukarı çıkmıştı yer değiştirmişti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay oluyor mu öyleBenim de önce yan yanaydı geçen hafta gittiğim de birisi yukarı çıkmıştı yer değiştirmişti![]()
Aynen canım bende tiksindim kahveden normalde .son zamanlarda içebiliyorumBen inanırmısın transferden bu yana kahve içmedim çayı çok severdim onu da eskisi gibi içmiyorum. Midemi bulandırıyor şekerli hiç içemiyorum sadece kahvaltıda açık içiyorum iki çay bardağı onu da kahvaltı yapmak için kahve mideni ekşitiyor olabilir onun için içme bir süre salatalıken güzeli afiyet
şifa olsun
![]()
Ay oluyor mu öyleşaşırdım valla
Ay maşallah o zmn bizimkiler ne zmn tekme atarlar acabaEvet büyüdükçe yer değiştirebiliyorlar bende dedim herhalde öyle kalır ama öyle değilmiş![]()
Ay maşallah o zmn bizimkiler ne zmn tekme atarlar acaba
İki taneler ya şuan biri diğer taraftan öbürü diğer taraftan sanırım mahf olucazVallahi şu an erken fakat kimisi erkende hissediyor ben henüz hissetmiyorum ilk gebeliğimde 5 aylık kesin vardı tam hatırlamıyorum ama tam güçlü tekmeleri artık o zaman hissetmeye başlamıştımbunlarda ne zaman hissederim bilmiyorum
![]()
İki taneler ya şuan biri diğer taraftan öbürü diğer taraftan sanırım mahf olucaz![]()
He valla![]()
Aynen valla allah yardımcımız olsunBenim ilk gebeliğimde tek bebekti vallahi büyüdükçe tekmeler zorluyor iki taneyle artık ne yaparız bilmiyorum bile ayırt edemeyiz hangisi hangisidir![]()
Kızlarrr bu da benim minik mucizem![]()
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi inşallahOy oy maşallahteyzesi onu yesin sağlıcakla gelsin minik mucize inşallah Amin
![]()
Ben memnunum, yemekten sonra içiyorum rahatsız etmiyor beni. Rahatsız olanlar varmış ama okudum. Beni hiç etmediBende transfer öncesinden beri premama kullanıyordum içeriğinde folik asitte vardı aynı şekilde bugün Dr uma yazmıştım bitmek üzere devam mı edeyim farklı bir şey mi kullanayım tüm hamilelik sürecinde kullanacağımız ocean mummy e geçebiliriz dedi midenizi rahatsız ediyor mu acaba
Günaydınnn canımmCanım zaten kendimin farkına vardım çok yersem kötü oluyorum o yüzden az az yiyorum bu akşam yediğim tek şey küçük bir tabak yoğurtlu makarna sonra soğuk kahve içtim sanırım o kötü yaptı beni ama bazen bazı şeyler kötü yapıyor kusuyorum bazen hiç bir şey yok anlamadım gitti .Bir de afedersiniz ama midem öğütmüyor mu normal mi bilemedim akşam 5 te yediğim şeyleri gece 1de 2 de kusuyorum hala midemde olması normal mi ?
Valla sorma canım ama ona rağmen gram kilo veremedim ben çok ilginç ki ağzıma tatlı sürmüyorumGünaydınnn canımm
Benim de öyle oluyor resmen her şey yediğim gibi çıkıyor![]()
Hadi inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydın kızlarrrray ben bugün aşırı heyecanlıyım sanki ilk defa ultrasona gidicek gibiyimmmm bana dua edin güzel şeyler duyalım
![]()