Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay aynı benimki yemin ederim aynııııı her gittiğimde kilo almasam da beni iyi bi süzer sen kilo almaya çok meyillisin senin ilerini düşünemiyorum der gerizekalı halbuki 60 kilo 1.63 boyunda kızım yani fazlam da yoktu bu sene hormon ilaçları beni tatlı canavarı yaptı öylelikle bi anda 70 oldum ama yine absürt bişeyim yok hamilelik haberini verdik daha 1 aylığım hemen göbeğimi yokluyor çıkmış mı diyesepide
mutlubahar bir de benim kv dört gözle kilo alayım, çirkinleşeyim diye bekliyor. Sürekli söyleyip duruyordu öncesinde işte “sen hep böyle kalacağını mı düşünüyorsun” bilmemne
![]()
Doktor söyledi, 19 haftalık olduk, geçen hafta söyledi. İnşallah sonradan zortlamayızbobette aşkım sen fetal dna ilemi öğrendin kız bebiş olduğunu, yoksa dr söyledimi
Tövbe yarabbiii valla herşeye sahiller Allahtan ayda 1 felan anca görüyorum yüzünü de öylelikle dayanıyorum çocuklardan sonra evimden çıkmak istemicek ama o yüzü vermicem bide iki tane yardıma ihtiyacın olur felan diyip hep kalmaya çalışıcak felan ama hiç ona yorgunluğumu felan göstermeyip ben gayet de bakarım diyip postalıcamBenimki beni sabahları arayıp çocuk aç ye ye diyorusg videomuzda çikolata yiyip gittiğim için bebek ağzını açmış kapamış amniyo sıvısından tadıyor, onu görünce çocuk aç yemek istiyor aranıyor diyo
![]()
Off nasıl oldu kasım annelerinde aşkım kaçıncı haftada kız demiş sonra değişmiş, gerçi benimki değişmez artık . 13.haftada kız dedi perinatolog, ama yinede fetal dna sonucunu bekle dedi, bacak arası boştu. Fetal dna sonucumda bir hafta var çıkmasınaDoktor söyledi, 19 haftalık olduk, geçen hafta söyledi. İnşallah sonradan zortlamayızama yani bacak arasını gördü etti. Bizim kasım annelerinde sonradan değişen çok olunca ben hala bi “acaba” modundayım. Ama pembişleri de almaya devam
![]()
Aynı şeyi düşünüyorumMaşallah tosunlarabencede senin attığın resime göre biri kesin erkek
![]()
Aşko seninki yine iyi sana gelip bakacak, bizimki komple bizi kendi evine taşındıracak elinden gelseTövbe yarabbiii valla herşeye sahiller Allahtan ayda 1 felan anca görüyorum yüzünü de öylelikle dayanıyorum çocuklardan sonra evimden çıkmak istemicek ama o yüzü vermicem bide iki tane yardıma ihtiyacın olur felan diyip hep kalmaya çalışıcak felan ama hiç ona yorgunluğumu felan göstermeyip ben gayet de bakarım diyip postalıcam
Kız benimki de şimdiden herkese diyormuş o bakamaz iki çocuğa birden oğlum sabahları işe giderken çocukları bize bırakır felan diyeAşko seninki yine iyi sana gelip bakacak, bizimki komple bizi kendi evine taşındıracak elinden gelseAllahtan eşim öyle değil sınırı çiziyor, rahatına acayip düşkün kendi evinden başka yerde kalmaz
![]()
Ay gerçekten, sen direk de aşko biz anne babayız kendimiz evlatlarımızla ilgilenmek istiyoruz diye, ben direk öyle diyecem, benim eşimde tek erkekKız benimki de şimdiden herkese diyormuş o bakamaz iki çocuğa birden oğlum sabahları işe giderken çocukları bize bırakır felan diyeşu özgüvene bir bak pardon da ne münasebet
![]()
Seninki net göstermiş ama ya, değişmezzz dert etmeOff nasıl oldu kasım annelerinde aşkım kaçıncı haftada kız demiş sonra değişmiş, gerçi benimki değişmez artık . 13.haftada kız dedi perinatolog, ama yinede fetal dna sonucunu bekle dedi, bacak arası boştu. Fetal dna sonucumda bir hafta var çıkmasına![]()
İlk zamanlar kendi ailenden birileri gelebilecek mi canım? Ben hep dua ediyorum Allahım beni ne onlara muhtaç etsin, ne de onları bana muhtaç etsin diyeTövbe yarabbiii valla herşeye sahiller Allahtan ayda 1 felan anca görüyorum yüzünü de öylelikle dayanıyorum çocuklardan sonra evimden çıkmak istemicek ama o yüzü vermicem bide iki tane yardıma ihtiyacın olur felan diyip hep kalmaya çalışıcak felan ama hiç ona yorgunluğumu felan göstermeyip ben gayet de bakarım diyip postalıcam
Hay maşallahKızlarrrr çok şükür herşey yolundadoktor ense kalınlıklarına burun kemiğine felan baktı onlar da çok iyi dedi cinsiyet içinde partiyle uğraşmak istemedim söyleyebilirsiniz dedim doktora o da baktı birinde kızdan birini de erkekten şüphelendim ama net değilim 16. Haftada tekrar bakalım o zaman söyleyim dedi
![]()
Bende aşkım baştan sınırımı çizicem zaten mesafeliyiz en başından beri çocuktan sonra mucize beklemesinlerAy gerçekten, sen direk de aşko biz anne babayız kendimiz evlatlarımızla ilgilenmek istiyoruz diye, ben direk öyle diyecem, benim eşimde tek erkekbaşka oyalanacağı kimse yok
Aminnnn kuzummm bende onun için dua ediyorum aşkım benim annemle aram 10 dk yürüme mesafesi kayınvalidemle de 15 dk yürüme mesafesi ikisinin ortasındayım annem çalışıyor ama benim doğum zamanımda duruma göre 1 hafta veya 1 ay izin alacak bende zaten annemde olsa kalabalık istemiyorum annem ben toparlanana kadar bana yardımcı olsun sonra Allahın izniyle eşimle idare ederiz diye düşünüyorum bi iki çocuk bizde yok ya olup gidecektir diye kafamı rahat tutuyorumİlk zamanlar kendi ailenden birileri gelebilecek mi canım? Ben hep dua ediyorum Allahım beni ne onlara muhtaç etsin, ne de onları bana muhtaç etsin diye
sepide
mutlubahar bir de benim kv dört gözle kilo alayım, çirkinleşeyim diye bekliyor. Sürekli söyleyip duruyordu öncesinde işte “sen hep böyle kalacağını mı düşünüyorsun” bilmemne
![]()
Çocum bir kız bir erkek olacağını şimdiden hissetmişabla işte
![]()
Rica etsem bana da tahminde bulunur musunuz 13+6
Off nasıl oldu kasım annelerinde aşkım kaçıncı haftada kız demiş sonra değişmiş, gerçi benimki değişmez artık . 13.haftada kız dedi perinatolog, ama yinede fetal dna sonucunu bekle dedi, bacak arası boştu. Fetal dna sonucumda bir hafta var çıkmasına![]()