Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben inanırmısın transferden bu yana kahve içmedim çayı çok severdim onu da eskisi gibi içmiyorum. Midemi bulandırıyor şekerli hiç içemiyorum sadece kahvaltıda açık içiyorum iki çay bardağı onu da kahvaltı yapmak için kahve mideni ekşitiyor olabilir onun için içme bir süre salatalık 🥒 en güzeli afiyet 😋 şifa olsun 💕
Bana da artık çay kahve tadı çok kötü geliyor içiyorum ama sadece içmek için 😖😖😖

Kızlar aranızda spor yapan var mı ? Hamile pilatesi ya da yogasına başlayayım diyorum ama kararsızım bir sakıncası olur mu acaba 🤔

Valla sorma canım ama ona rağmen gram kilo veremedim ben çok ilginç ki ağzıma tatlı sürmüyorum
Bende hiç kilo vermedim 🤭 almadım da ben her tedavimde 5 kilo aldım çok ara vermeden denedim kilolar da kaldı Allah tan almadım ama vermedim de nasıl oluyor anlamadım zaten bir şey yiyesim gelmiyor benim yediklerim tadı yok ama yiyorum mecburen yemiş olmak için 😕 neyse geçecek inşallah bu günlerimizde 🙏

Bende hiç kilo vermedim 🤭 almadım da ben her tedavimde 5 kilo aldım çok ara vermeden denedim kilolar da kaldı Allah tan almadım ama vermedim de nasıl oluyor anlamadım zaten bir şey yiyesim gelmiyor benim yediklerim tadı yok ama yiyorum mecburen yemiş olmak için 😕 neyse geçecek inşallah bu günlerimizde 🙏
Amin inşaallah canım bende tedavi sırasında aldım hamile kaldıktan sonra hiç kilo almadım bende ama diyorum ya normalde yeme tarzımdan çok daha az ve düşük kalorili besleniyorum ki yediğimi çoğu zaman kusuyorum akşam ona rağmen gram aşağı inmedi kilom sabit kaldı

Kızlar aranızda spor yapan var mı ? Hamile pilatesi ya da yogasına başlayayım diyorum ama kararsızım bir sakıncası olur mu acaba 🤔
Benim doktorum başla dedi de ben şuan başlayamam. Online bulursam olur sadece, gözümde büyüyor işten sonra bir de oraya gitmek etmek. Yoksa başlamak isterdim, severek gidiyordum zaten

Kızlarrrr çok şükür herşey yolunda🤲🏻❤️ doktor ense kalınlıklarına burun kemiğine felan baktı onlar da çok iyi dedi cinsiyet içinde partiyle uğraşmak istemedim söyleyebilirsiniz dedim doktora o da baktı birinde kızdan birini de erkekten şüphelendim ama net değilim 16. Haftada tekrar bakalım o zaman söyleyim dedi 🥹🥰

Ben hala çabuk yoruluyorum, eşimi tembihledim şimdi düzenli yürüyüşe zorlayacak beni. Bir de online pilates bulsam tamamdır 😄 zamanla reformer pilatese geçerim şu düzenim otursun önce
Doktorum 25.haftaya kadar hiç kilo almayalım dedi bana ya kilom boyuma göre fazlaymış biraz o benim üzerimde baskı oluşturdu biraz.şimdi hadi iştahım yok ama açılırsa ben kendimi çok iyi biliyorum 😂 🤦🏻‍♀️

Kızlarrrr çok şükür herşey yolunda🤲🏻❤️ doktor ense kalınlıklarına burun kemiğine felan baktı onlar da çok iyi dedi cinsiyet içinde partiyle uğraşmak istemedim söyleyebilirsiniz dedim doktora o da baktı birinde kızdan birini de erkekten şüphelendim ama net değilim 16. Haftada tekrar bakalım o zaman söyleyim dedi 🥹🥰

Maşallah 🧿 canım çok sevindim 🥲 kuzucukların iyi olmasına sağlıcakla devam etsin inşallah Amin 🤲
Hadi inşallah Rabbim iki meyveden de tattırsın inşallah 🙏 üç haftaya öğrenirsin Allahın izniyle 😍

Doktorum 25.haftaya kadar hiç kilo almayalım dedi bana ya kilom boyuma göre fazlaymış biraz o benim üzerimde baskı oluşturdu biraz.şimdi hadi iştahım yok ama açılırsa ben kendimi çok iyi biliyorum 😂 🤦🏻‍♀️

Kız yok yok almazsın zaten gebelikte 10 kiloya kadar ideal ancak o kadar alırsın belki almazsın bile endişe etme bence 🥰

Canım bence hamile pilatesi çok nazik bir şey, ama vücudu doğuma hazırlıyor o açıdan çok güzel. Kilo içim yürüyüş derim 😄 ben de çok iştahlıyımdır, boğa burcuyum bi kere 🤣 bana diyorlardı sen hamile olunca düşünemiyoruz bilmemne, doktor da söyleyip duruyor iştahın açılacak diye, bakalım henüz o evreye geçmedik 😅

teyzeleri kızım kardeşlerini çizmiş 😍

Eklentiler

• IMG_8229.webp
    IMG_8229.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 13
Maşallah 🧿 canım çok sevindim 🥲 kuzucukların iyi olmasına sağlıcakla devam etsin inşallah Amin 🤲
Hadi inşallah Rabbim iki meyveden de tattırsın inşallah 🙏 üç haftaya öğrenirsin Allahın izniyle 😍
İnşallah balımmm çok şükür içim rahatladı hep böyle güzel haberler alalım inşallah 🥹

sepide sepide mutlubahar mutlubahar bir de benim kv dört gözle kilo alayım, çirkinleşeyim diye bekliyor. Sürekli söyleyip duruyordu öncesinde işte “sen hep böyle kalacağını mı düşünüyorsun” bilmemne 🤣🤣
Benimki beni sabahları arayıp çocuk aç ye ye diyor 😂🤣🤣 usg videomuzda çikolata yiyip gittiğim için bebek ağzını açmış kapamış amniyo sıvısından tadıyor, onu görünce çocuk aç yemek istiyor aranıyor diyo 😂🤣🤣

Maşallah tosunlara 🧿🧿 bencede senin attığın resime göre biri kesin erkek 🤩😬😁🧿

Back
X