- 4 Aralık 2024
- 8.984
- 9.377
- 113
- 37
Nasıl güzel çizmiş ya biri kız biri erkek herhalde renklerden![]()
Öyle hayal kurmuş bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl güzel çizmiş ya biri kız biri erkek herhalde renklerden![]()
Benim daha 10 haftalık boyut olarak 11 haftalik ya o korkuttu beni canim
Bana saçma geliyor açıkçası böyle şeyler hiç yapmayı düşünmedim düşünmüyorum daİlk çocuklarım ama nedense cinsiyet partisi yapmaktan vazgeçtim siz ne düşünüyorsunuz kızlar bu konuda siz yapıcak mısınız ya da yaptınız mı
Hepsini kes diyen tup bebek doktorum kadın dogumcum da o ne derse o diyor12.haftayı tamamla doktorun bırak derse bırakırsın benim de vajinal fitil sadece onu kullanıyorum az kaldı 7 tane onlar bitince bırakacağım inşallah tüp bebek doktorum da 12.haftaya kadar kullan sonra bırakabilirsin demişti
Hepsini kes diyen tup bebek doktorum kadın dogumcum da o ne derse o diyor![]()
Kızlar göbüşüm yemek yemiş halimle böyle![]()
Canım hamdolsun iyiyiz bizim testler o bu derken benm alerji başladı biraz zorlanarak gidiyoruz ama buna hamdolsun sen nasılsın. Btnm
Kanka işte bunu yemekle suyla öne ittire ittire zorla çıkarıyorumKız çıkmış işte daha diyo yemekvay maşallah
bebişin el sallıyor dışardan
Maşallahbu ne zayıflık böyle kırılıcan ha biraz kilo al
madem biz veremiyoruz size aldıralım
bende bobettonun kaynanası gibi
![]()
Canım benim doktorum da azaltarak bıraktırdı direk kesmedi hatta şu an 12 haftadayız progestan fitili de kesmicem sadece 1 e düşürelim yine devam et dedi çok temkinli ilerliyor bide tabi şimdi folik asiti yeni bırakıp multivitamine geçicemHepsini kes diyen tup bebek doktorum kadın dogumcum da o ne derse o diyor![]()
Su içip at kankaKızlar bende valla göbek fotisi atıyım dedim amma baktım ortada hala bişi yok 2 3 hafta sonra anca olucak herhalde![]()
Kanka işte bunu yemekle suyla öne ittire ittire zorla çıkarıyorumve kızlar size yemin olsun 1 kg bile almadım iştahımda iyi 62 ile hamile kaldım, şu 60
niye öyle oluyor
Kızlar bende valla göbek fotisi atıyım dedim amma baktım ortada hala bişi yok 2 3 hafta sonra anca olucak herhalde![]()
Bugün misafirim vardı kızlar ondan yazamadım kusura bakmayın![]()
Öyle de çıkmıyor ayyySu içip at kanka![]()
Buyrun kızlarSen at biz anlarızhamiş göbeğimi