Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim daha 10 haftalık boyut olarak 11 haftalik ya o korkuttu beni canim

12.haftayı tamamla doktorun bırak derse bırakırsın benim de vajinal fitil sadece onu kullanıyorum az kaldı 7 tane onlar bitince bırakacağım inşallah tüp bebek doktorum da 12.haftaya kadar kullan sonra bırakabilirsin demişti

12.haftayı tamamla doktorun bırak derse bırakırsın benim de vajinal fitil sadece onu kullanıyorum az kaldı 7 tane onlar bitince bırakacağım inşallah tüp bebek doktorum da 12.haftaya kadar kullan sonra bırakabilirsin demişti
Hepsini kes diyen tup bebek doktorum kadın dogumcum da o ne derse o diyor😅

Kızlar göbüşüm yemek yemiş halimle böyle😂😂

Eklentiler

• IMG_4084.webp
    IMG_4084.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 47
Canım hamdolsun iyiyiz bizim testler o bu derken benm alerji başladı biraz zorlanarak gidiyoruz ama buna hamdolsun sen nasılsın. Btnm

Çok şükür bugünlerimize çok çok geçmiş olsun canım Rabbim şifasını versin inşallah 🤲❤️
Bende iyiyim canım çok şükür hamdolsun 😘

Kız çıkmış işte daha diyo yemek 🤣 vay maşallah 🧿 bebişin el sallıyor dışardan ❤️
Maşallah 🧿 bu ne zayıflık böyle kırılıcan ha biraz kilo al 😹🤪 madem biz veremiyoruz size aldıralım 😂 bende bobettonun kaynanası gibi 😆
Kanka işte bunu yemekle suyla öne ittire ittire zorla çıkarıyorum 😂😆 ve kızlar size yemin olsun 1 kg bile almadım iştahımda iyi 62 ile hamile kaldım, şu 60 🫣🫣 niye öyle oluyor

Hepsini kes diyen tup bebek doktorum kadın dogumcum da o ne derse o diyor😅
Canım benim doktorum da azaltarak bıraktırdı direk kesmedi hatta şu an 12 haftadayız progestan fitili de kesmicem sadece 1 e düşürelim yine devam et dedi çok temkinli ilerliyor bide tabi şimdi folik asiti yeni bırakıp multivitamine geçicem

Kanka işte bunu yemekle suyla öne ittire ittire zorla çıkarıyorum 😂😆 ve kızlar size yemin olsun 1 kg bile almadım iştahımda iyi 62 ile hamile kaldım, şu 60 🫣🫣 niye öyle oluyor

Süper vallahi sen zaten çok almazsın yapın gereği 8 kiloyla bitirebilirsin 🫣
Kız yok yine de çıkmış karnın sen farkında değilsin ne kadar yemek yesen de sen zayıfsın o kadar çıkmazdı 😍

Back
X