Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hormonlar değişiyor ondan oluyor demek ki, bende günde en az 2 lt içerim su ama bak gör kuruluk geçmiyo

Merhaba canım hoşgeldin 🤗
Korkulacak bir şey yok bebek büyüdükçe ilk yaşadığımız belirtiler kayboluyor hiç endişe etme herkeste belirti olmaz bulantı olmaz pozitif düşünelim pozitif olsun Amin 🤲🥰
Hoş buldum teşekkür ediyorum umarım hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız amin 🙏🧡☺️ birde aklıma bir şey takılıyor benim TSH değerim 3,5 çıktı kadın doğum doktorum endokrine yönlendirdi hiç bir şeyin yok deyip gönderdiler sizin değeriniz kaçtı

Hoş buldum teşekkür ediyorum umarım hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız amin 🙏🧡☺️ birde aklıma bir şey takılıyor benim TSH değerim 3,5 çıktı kadın doğum doktorum endokrine yönlendirdi hiç bir şeyin yok deyip gönderdiler sizin değeriniz kaçtı
Merhaba kaçıncı haftadasınız? İlk trimester için yüksek bir değer bu, 2.5 altı olması gerekiyor.

Benim zaten tiroidim var 15 yıldır düzenli ilaç kullanıyorum 100 mg tüp bebek zamanı tedaviye başlamadan önce doktorum tekrardan kan tahlili yaptı değeri söylemedi ama bana dedi iyi çıkmış geçen günde kadın doktorum yaptı kan tahlili o da söyledi değerlerin iyi diye senin yüksek çıkmış gebelikte çok önemli tiroit ilaç kullanman gerekiyor düşmesi için sakın ihmal etme bebeğe kadar zararları var yani korkutmak gibi olmasın Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah sağlıklı hayırlı eylesin Amin 🤲🥰

selam kızlar, inşallah iyisinizdir. ben yarın pilatese başlıyorum, aslında hiç güvenmiyorum kendime ama deneyeceğim kendimi. Bir aylık paket 10.000 lira 🤣 işin içine bebek girince fiyatlar katlanarak artıyor maalesef.

mayala mayala ben bir okulda çalışmıyorum 😄 bizim kurum sadece ağustos’ta bir ay kapalı. O yüzden mesaiye devam..

selam kızlar, inşallah iyisinizdir. ben yarın pilatese başlıyorum, aslında hiç güvenmiyorum kendime ama deneyeceğim kendimi. Bir aylık paket 10.000 lira 🤣 işin içine bebek girince fiyatlar katlanarak artıyor maalesef.

mayala mayala ben bir okulda çalışmıyorum 😄 bizim kurum sadece ağustos’ta bir ay kapalı. O yüzden mesaiye devam..
Bayağı pahalıymış canım .dene bakalım güzel gelirse söyle biz de başlayalım 😂

Kızlar cildim çok kurumaya başladı. Beyaz toz dökülür gibi oluyor. Göğüs ucumda bile dün farkettim sizinde oldu mu kuruluk
Ay benimde aynı valla dün duştan sonra bir baktım her yerim pul pul dökülüyor .Temiz içerikli nemlendirici almak istiyorum bir de deoderant ve güneş kremi var mı bildiğiniz önerebileceğiniz markalar kızlar

Öyle ya, transfer öncesi gittim en son 6.000di. Artı 4000 oldu. Ya dediğim gibi taşınacağım, gideceğim yerde zaten gidemem diye aklımda kalmasın dedim. İnşallah değer 😅😅😅
İnşaallah değer bence ya hareket her türlüsü güzeldir .Her gün yürümeye karar veren ben 😆 sonuç :1 gün çıktı 🤣🤣

Canım özelde perinatologa gidiyorum ve ikiz gebeyim. 2,56 ile doktorum düşük doz ilaç başladı. 3 hafta sonra kan verince düşmüştü ilacı bıraktık. 1 ay sonra yeniden bakacağız dedi. Tsh 2,5 altında isteriz gebelikte dedi.

Anladım canım benim hayırlısı inşallah 🙏
Maşallah 🤩 ne kadar ucuzmuş ya 😁😝

Canım özelde perinatologa gidiyorum ve ikiz gebeyim. 2,56 ile doktorum düşük doz ilaç başladı. 3 hafta sonra kan verince düşmüştü ilacı bıraktık. 1 ay sonra yeniden bakacağız dedi. Tsh 2,5 altında isteriz gebelikte dedi.
Ben yarın gideyim doktora benimki yüksek inşallah bir şey olmaz

Back
X