- 31 Ocak 2025
- 670
- 824
- 18
- 25
Hayirli olsun canimKıslarr fetal dna sonucum çıktı, herşey negatif ve temiz çok şükür, bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti. Kızımız oluyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canimKıslarr fetal dna sonucum çıktı, herşey negatif ve temiz çok şükür, bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti. Kızımız oluyor![]()
Ah amiiin canım beniiim hepimiz sağ salim kavusalım miniklerimizeee Rabbim isteyen kimsenin kucağını bos bırakmasın icinde de bizimMaşallahcanım çok şükür inşallah böyle devam eder Allah’ın izniyle
dilerim kan sonuçların da temiz gelir Amin
Bende iyiyim canım çok şükür şu an her şey yolunda dilerim hepimiz için sağlıklı güzel bir gebelikgeçirmek dileklerimle vaktinde zamanında gelsin minik mucizelerimiz Amin
![]()
Ah amiiin canım beniiim hepimiz sağ salim kavusalım miniklerimizeee Rabbim isteyen kimsenin kucağını bos bırakmasın icinde de bizim![]()
MaşallahhhhKıslarr fetal dna sonucum çıktı, herşey negatif ve temiz çok şükür, bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti. Kızımız oluyor![]()
Günaydın canımGünaydın canımlar![]()
Canımmm benim de ellerimin belirli yerleri bölüm bölümm ve çene kısmım pul pul oluyordu hormonlardan dolayı bildiğim kadarıyla. Arkadaşım eczacı içeriğini araştırarak en temiz içerikli güneş kremini bana önerdi sağ olsun. İstersen dene eczaneden ama içeriği temiz olduğu için kokusu bana her şeyin olduğu gibi onun da tuhaf geldiAy benimde aynı valla dün duştan sonra bir baktım her yerim pul pul dökülüyor .Temiz içerikli nemlendirici almak istiyorum bir de deoderant ve güneş kremi var mı bildiğiniz önerebileceğiniz markalar kızlar
Teşekkür ederim canımCanımmm benim de ellerimin belirli yerleri bölüm bölümm ve çene kısmım pul pul oluyordu hormonlardan dolayı bildiğim kadarıyla. Arkadaşım eczacı içeriğini araştırarak en temiz içerikli güneş kremini bana önerdi sağ olsun. İstersen dene eczaneden ama içeriği temiz olduğu için kokusu bana her şeyin olduğu gibi onun da tuhaf geldi![]()
Teşekkür ederim canım instagramda biri de bunları önermiş nemlendirici
Günaydın kızlarrrr nasılsınız2 gündür gezmelerdeydim buralara çok gelemedim
Kızlar lierac’ı ben de kullanıyorum ama bana biraz yetersiz geliyor sanki. O yüzden yağ da kullanıyorum. Sabahları weleda yağ sürüyorum, akşamları lieracbunların ikisini de aldım canım 3. Aydan itibaren kullanmaya başlayacağım. Daha çok karın çatlakları için inşallah hiç birimiz çatlamayız![]()
Arkadaşım 6 aylık hamile şuan oda kullanıyor oğlunda da hiç çatlamadı bunda da şimdilik hiç çatlağı yok lierac ve yağ kullandı sizin dediğiniz gibi Bioderma nın atoderm body oil i bende lierac la birlikte ondan aldım ama henüz kullanmaya başlamadım çatlak biraz da genetik bence artık şansımıza bakalımKızlar lierac’ı ben de kullanıyorum ama bana biraz yetersiz geliyor sanki. O yüzden yağ da kullanıyorum. Sabahları weleda yağ sürüyorum, akşamları lierac
İnşaallah canım ben de alayım baribunların ikisini de aldım canım 3. Aydan itibaren kullanmaya başlayacağım. Daha çok karın çatlakları için inşallah hiç birimiz çatlamayız![]()
Normal, bence ilk üç ay göbek çok dalgalanıyorKızlar 1 2 gün göbeğim çıkmış gibiydi günü gününü tutmuyor bugün bakıyorum 1 avuç minik bir göbek var asla bebek var demezsiniz 12. Hafta ve ikiz olmasına rağmen normal mi yaaa sizlerin göbüşleri görünce imreniyorum![]()
Maşallah maşallahNormal, bence ilk üç ay göbek çok dalgalanıyorşimdi son günlerde bende büyümeye başladı. Bariz görüyorum. Ama artık vakti geldi. 6. aya geçiyorum haftaya
yarıladım