Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Maşallah 🧿 canım çok şükür inşallah böyle devam eder Allah’ın izniyle 🐣🐣 dilerim kan sonuçların da temiz gelir Amin 🙏
Bende iyiyim canım çok şükür şu an her şey yolunda dilerim hepimiz için sağlıklı güzel bir gebelik 🤰 geçirmek dileklerimle vaktinde zamanında gelsin minik mucizelerimiz Amin 🤲🐣💗
Ah amiiin canım beniiim hepimiz sağ salim kavusalım miniklerimizeee Rabbim isteyen kimsenin kucağını bos bırakmasın icinde de bizim 🐣🐣🥹🧿🥰

Ay benimde aynı valla dün duştan sonra bir baktım her yerim pul pul dökülüyor .Temiz içerikli nemlendirici almak istiyorum bir de deoderant ve güneş kremi var mı bildiğiniz önerebileceğiniz markalar kızlar
Canımmm benim de ellerimin belirli yerleri bölüm bölümm ve çene kısmım pul pul oluyordu hormonlardan dolayı bildiğim kadarıyla. Arkadaşım eczacı içeriğini araştırarak en temiz içerikli güneş kremini bana önerdi sağ olsun. İstersen dene eczaneden ama içeriği temiz olduğu için kokusu bana her şeyin olduğu gibi onun da tuhaf geldi🤣🤣🤣

Eklentiler

• IMG_8714.webp
    IMG_8714.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 36
Canımmm benim de ellerimin belirli yerleri bölüm bölümm ve çene kısmım pul pul oluyordu hormonlardan dolayı bildiğim kadarıyla. Arkadaşım eczacı içeriğini araştırarak en temiz içerikli güneş kremini bana önerdi sağ olsun. İstersen dene eczaneden ama içeriği temiz olduğu için kokusu bana her şeyin olduğu gibi onun da tuhaf geldi🤣🤣🤣
Teşekkür ederim canım

bunların ikisini de aldım canım 3. Aydan itibaren kullanmaya başlayacağım. Daha çok karın çatlakları için inşallah hiç birimiz çatlamayız 🤭🤭🤭🥲

bunların ikisini de aldım canım 3. Aydan itibaren kullanmaya başlayacağım. Daha çok karın çatlakları için inşallah hiç birimiz çatlamayız 🤭🤭🤭🥲
Kızlar lierac’ı ben de kullanıyorum ama bana biraz yetersiz geliyor sanki. O yüzden yağ da kullanıyorum. Sabahları weleda yağ sürüyorum, akşamları lierac

Kızlar lierac’ı ben de kullanıyorum ama bana biraz yetersiz geliyor sanki. O yüzden yağ da kullanıyorum. Sabahları weleda yağ sürüyorum, akşamları lierac
Arkadaşım 6 aylık hamile şuan oda kullanıyor oğlunda da hiç çatlamadı bunda da şimdilik hiç çatlağı yok lierac ve yağ kullandı sizin dediğiniz gibi Bioderma nın atoderm body oil i bende lierac la birlikte ondan aldım ama henüz kullanmaya başlamadım çatlak biraz da genetik bence artık şansımıza bakalım 🥲🤭

Kızlar 1 2 gün göbeğim çıkmış gibiydi günü gününü tutmuyor bugün bakıyorum 1 avuç minik bir göbek var asla bebek var demezsiniz 12. Hafta ve ikiz olmasına rağmen normal mi yaaa sizlerin göbüşleri görünce imreniyorum 🥹

Kızlar 1 2 gün göbeğim çıkmış gibiydi günü gününü tutmuyor bugün bakıyorum 1 avuç minik bir göbek var asla bebek var demezsiniz 12. Hafta ve ikiz olmasına rağmen normal mi yaaa sizlerin göbüşleri görünce imreniyorum 🥹
Normal, bence ilk üç ay göbek çok dalgalanıyor 🤣 şimdi son günlerde bende büyümeye başladı. Bariz görüyorum. Ama artık vakti geldi. 6. aya geçiyorum haftaya 😅 yarıladım

Back
X