- 4 Aralık 2024
- 8.984
- 9.377
- 113
- 37
Bacak arası mı çözemedim resmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benim sağ olMaşallahgözün aydın olsun inşallah canım sağlıcakla gelsin Amin
![]()
Hahhaha evet canım pipisiBacak arası mı çözemedim resmi![]()
Sepideee çok mutlu oldummm benimde haftaya Çarşamba gibi belli olcak darısı bize İnşallah hayırlı uğurlu olsun cnmKıslarr fetal dna sonucum çıktı, herşey negatif ve temiz çok şükür, bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti. Kızımız oluyor![]()
Hahhaha evet canım pipisi![]()
ya yapay zekaya attım bana bir şey demedi daha küçük dediKuzum doktor biri erkek biri kıza benziyor dedi zaten ve ben ilk ultrasona gittiğimde birinin kesesi fasülye gibi şekilliydi o yüzden başından beri ona erkek diyodum doktorda ona erkeğe benziyor dedi cumartesi gittiğimde ultrasonu yapay zekaya attım o da direk erkek dedi![]()
Mayalacımmm iyi misinnnn bugün seni pek göremedik sanki gözlerim aradı![]()
ya yapay zekaya attım bana bir şey demedi daha küçük dediben de erkek istiyorum
![]()
Amin amin hepimizin inşallah Rabbim sağlıkla bize mutluluklarını göstersinRabbim gönlüne göre versin inşallah Amin![]()
Evet teyzesiAna yeni fark ettim nasıl da görünmüş öyle
Maşallah![]()
Evet teyzesi![]()
Hahahha evet canım doktorum direk söyleyeyim mi yoksa kağıda mı yazayım dedi .Biz de söyleyin hocam dedik .Sonra dedi dur önce sağlık durumuna bakalım olumsuz bir şey olursa söyleyip üzülmemizi istemedi .Sonra zaten gezerken baktım bacak arası ve direk gördüm pipiyi erkek dedimBen normalde çok dikkatliyim nasıl farketmedim bu hamilelik hormonları gözleri mi bulandırdısen söyleyince tekrar gidip baktım kız dedim ben nasıl görmemişim bende hatta dedim kız bu bebeğin neresi birşey görünmüyor
keşke eşinle iddaa girseydin![]()
Hahahha evet canım doktorum direk söyleyeyim mi yoksa kağıda mı yazayım dedi .Biz de söyleyin hocam dedik .Sonra dedi dur önce sağlık durumuna bakalım olumsuz bir şey olursa söyleyip üzülmemizi istemedi .Sonra zaten gezerken baktım bacak arası ve direk gördüm pipiyi erkek dedim![]()
Kızlar bu arada ben o an her şey güzel diyince zaten başka bir şey gelmedi aklıma ama doktorum plasentamın aşağıda olduğunu söyledi .İstenmedik kanamaların olabileceğini, yürüyüş dışında her türlü sporu yasakladı .Afedersiniz cinsellik zaten transfer öncesinden beri yok ama onu da yasakladı .Ben bu durumu biraz araştırdım ama çok kötü tehlikeli şeyler yazıyor .Sizden bilen var mı bu durumu korkulacak bir şey mi bu kadar ?
Amin inşaallah canım .Yok zaten çok kafama takmadım canım Allah’ın izniyle güzel haberler aldık ya bu günlerimize bin şükür RabbimeCanım korkma sadece dikkatli olacaksın inşallah Allah’ın izniyle kötü birşey olmaz belki zamanla yer de değiştirebilirler Allahım korusun inşallah Aminzaten sürekli kontrol altındasın kötü birşey olsa doktorun söylerdi sen öyle şeyler okuma doktorun ne diyorsa ona kulak ver herkesin durumu farklı ilerler Allahım bebeğini ve seni korusun vaktinde zamanında gelsin minik mucizen canım bol bol dua
et Rabbim istemedikçe dilemedikçe hiç birşey olmaz
![]()
Benimde başlarda daha küçük diyordu son ultrason 12+3 dendi ve pozisyon çok netti direk erkek dediya yapay zekaya attım bana bir şey demedi daha küçük dediben de erkek istiyorum
![]()